Naturiste si homeopate - (18)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

multumesc andicu foarte mult, pu raspuns dar o ceasca de apa nu e prea mult eu tinctura o foloseam cam 1 ml de apa la 2 5picaturi dar fiolele nustiu?

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Marryan, fiola aia se da pe gat cu putina apa, nu se dizolva in apa ; eu am baut asa si tot am simtit efectele; poti sa iei si o gura, doua de apa, doar, daca te impaci cu gustul, ca nu precizeaza clar in prospect.

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, extractul de maldite de zmeur se poate lua non stop sau se recomanda dupa ovulatie? Eu as vrea sa ma apuc de el dupa ce imi vine CM si sa il combin cu Branca Ursului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

Silvana multumesc frumos
Marryan eu pun in foarte putina apa si pana sa inghit tin un pic in gura (asa scrie pe prospect)

Mergi la inceput

va multumesc din suflet MRL si cornelia deja sunt mai linistita si ma pun pe treaba

sa speram intr-un final ca vom reusi sa obtinem ceea ce ne luptam de mult!!!!

marryan

Mergi la inceput

scuze rectific multumirea pu andicu
puci andicu dulci pu raspuns, iarta-ma ca sunt cu capul in nori si nu retin cine imi raspunde:(

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Intr-un supliment de la "Adevarul" mi-au picat ochii pe un articolas in care nu stiu ce echipa de cercetatori de la un Centru Universitar renumit(nu retin, dar pot sa caut inca o data daca va intereseaza) au facut mai multe studii in care au demonstrat efectul teratogen al vit. E!!!
Ei infirma toate indicatiile anterioare de vit. E cu C in sarcina, intrucat, se spune ca femeile ar da nastere la copii morti sau cu greutate mica.

Hai ca m-au bulversat de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Ooooooooo....Adi draga,ai dreptate si eu am cautat naprazincul de-am crezut ca pic sub rafturi la magazin,cei de aici habar n-aveau de denumirea Herb Robert,nici in latina,o sa caut cum mi-ai zis Cranesbil.
la toate fetele
Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Bubulina,
vreau sa te intreb daca inafara de ce ai scris in schema ta de tratament nu ai maisi alte ceaiuri de ex;coada soricelului,cretisoara,napraznic...etc
tu ai folosit mai mult pastile?
pentru ca asa este mult mai simplu de tinut.Ai tinut si o dieta mai speciala?
Vreau sa tin si eu ca tine poate da bunul D-zeu sa vina si la noi
Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte.
.MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Tot cautand pe net despre mladite de zmeur am dat peste un articol interesant despre plantute. Sper sa va foloseasca informatiile
http://www.seductiatrupului.ro/f_7.php
Pupici

Mergi la inceput