Naturiste si homeopate - (18)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

bublina1si eu asa cred ca paote efectul vine mai repede decit credeam eu, eu sunt foarte receptiva la tratam dupa cum maq cunosc si as fi foarte bucuroasa sa fie cu noroc luna asta, pu ca ceea ce iau este foarte bun pu pb care le am eu.

iti multumesc pu incurajare!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Marryan pai tu banuiesti ca albusul de ou in z 10 este datorat tratamentului naturist, da eu ce sa spun ca to azi in z......stai sa numar....tot z10 m-am trezit intr-o baltoaca de albus de ou - la mine in fiecare luna albus prin z 12 mai mult, dar asa devreme si asa de muuuult - semn de intrebare - eu nici un tratament nu fac - oricum \in seara profit de el , cred

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

fetelor dragi, eu de cind beau aceste ceaiuri ma simt ca un balon de balonata,vreau sa va intreb si voi a-ti patit asa ceva?
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by andicu

Buna fetelor !
N-am mai intrat de foarte mult timp pe la voi.
Vin si eu cu o intrebare, poate ma puteti ajuta:
In urma analizelor si tratamentului FIV (esuat de altfel), mi s-a descoperit ca ovarul stang, dupa ultima extrauterina si extirpare partiala, nu mai functioneaza bine. La stimulare n-a produs decat 1 folicul.Asta se vede si din analizele hormonale de ziua 3, care sunt un pic crescute, dar in limite. In toamna vreau sa fac al2lea FIv si ma gandeam ca poate imi puteti recomanda ceva naturist sau homeopat ptr endometru, fertilitate si stimularea ovarului bolnavior, poate reusesc sa-l urnesc un pic. Oare s-ar putea face ceva?
Si inca ceva: am intelese ca ceaiul de cretisoara e bun in fixarea sarcinii ? as putea lua atunci cand fac al2lea FIV?

Va multumesc mult de ajutor si va urez sa se mareasca listuta de naturiste si homeopate!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Andicule, ma bucur ca ai revenit la noi. Vroiam sa iti confirm ca ceaiul de cretisoara e f bun cand incerci sa obtii o sarcina si e bun si in timpul sarcinii. Pregateste uterul si endometrul si ajuta la fixarea sarcinii. Cel putin asa am citit eu. Si are mai multe efecte benefice, bineinteles.

Am citit ca inainte de FIV e bun si un tratament de cateva sedinte de acupunctura. Eu sunt la a doua tura de 12 sedinte si e foarte bine. Insa iau si tratament cu plante. Nu stiu sa iti zic exact ce sunt, ca sunt chinezesti . Stiu ca si MACA e foarte buna, ca regleaza hormonii si e naturala 100%. Sunt multe fete de aici au facut diverse tratamente naturiste inainte de FIV si le-au ajutat...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

fetelor dragi, eu de cind beau aceste ceaiuri ma simt ca un balon de balonata,vreau sa va intreb si voi a-ti patit asa ceva?
Monica

chivuta

Monica, da, si pe mine m-a balonat ceaiul pe care mi l-a dat chinezul. Tare rau a mai fost, ca trebuia mereu sa ma plimb la baie . Pe tine care ceai te baloneaza exact? SI cum il iei?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

buna alionuska de mult nu am auzit de tine esti bine cum te sinti?
eu ce sa zic in privinta la albus de ou, dupa 6 luni de verificare a TB am constatat cu medicul meu ca eu ovulezi mai tirziu de z 13/14 undeva cam pe la z16/17 avind un ciclu reg de 28 z, acum cind a facut trat, cu hormonale mi sa dereglat rau de tot CM imi venea cam pe 35 de zile nici odata la timp, am intrerupt dupa 3 luni fara succes si am facut pauza cam 4-5 luni dupa care am descoperit acest site minunat si aceste fete dragi care discutind si dupa experienta altor fete am inteles ca trat. natural este mai benefic ca alte trat.
vom vedea pina la urma cu ce vom reusi
MARIA

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetelor, am mutat aici o discutie despre reusita tratamentul dr. Andritoiu:

quote:
Initial creeata de tasha-1973

Buna fetelor,

Va citesc de un an si ceva si va admir optimismul si curajul vostru. Eu nu vreau decat sa va spun in cateva fraze povestea mea : de 13 ani nu am mai ramas insarcinata ( am facut avort la cerere) si cu toate astea am sperat sa fac un bebe, m-am rugat, am plans,in fine am facut 6 luni tratament hormonal in urma caruia m-am pricopsit cu o mastoza de toata frumusetea si m-am potolit cu tratamentele hormonale.
Eu de dl.Vasile Andritoiu am auzit acum cativa ani dar cinstit am crezut si nu prea in tratamentul lui.
Anul acest an in aprilie m-am hotarat sa-l incerc , am sunat , am vorbit cu dansul , am primit pachetul si pe la inceputul lui mai am inceput tratamentul.M-am tinut de tratament cum am putut eu mai bine. Ma saturasem sa tot fac teste de sarcina in fiecare luna si sa-mi iau temperatura si cu hai ca acum e momentul . Am zis asta e. Daca e sa vina bebe sa vina daca nu nu.
Luna asta asteptam sa vina rushii (asa cum ziceti voi)si nu au venit (la mine sunt ceas), am luat un test si surpriza II .Pe scurt am mai facut inca sase teste in zile diferite si azi am primit confirmarea medicului ca sunt.Fetelor nu vreau sa fac reclama dar sa stiti ca dl.Andritoiu mi-a spus "in doua luni trebuie sa ramai gravida" si asa a fost. Nu are sens sa va povestesc ce bucurie este pe noi. Asa ca eu am incercat incercati si voi .Sper sa ma ajute Dumnezeu sa nu am probleme si sa fac unsanatas.Si voua va doresc sa treceti prin ce trec si eu acum .

t.

quote:
Originally posted by tzontzonel

Felicitari si sa ai un bebe sanatos!!!!
Am vorbit si eu cu d-l Andritoiu si vreau sa fac tratamentul. Din ce zi a ciclului ai inceput tratamentul?

quote:
Originally posted by iepurila

Va rog frumos, dati-mi si mie pe PM nr de contact pt Dl Andritoiu. Ca cine stie, poate intr-o zi imi fac curaj.
Multumesc
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

quote:
Originally posted by laura69silk

Tasha-1973 FELICITARI !!!

Sarcina usoara si un sanatos si mancacios !!! Multa sanatate in continuare si sa dea Domnul sa va aduca bb numai fericire si bucurii !!!

Multumim pentru faptul ca impartasesti cu noi experienta pe care ai trait-o si vestea minunata, ca ti s-a implinit visul !!!

Poti sa ne dai mai multe detalii despre d-nul Andritoiu si tratamentul pe care l-ai facut ? Ti-a prescris un tratament dupa ce i-ai povestit la telefon despre problema ta ??? Cu siguranta multe fete s-ar bucura de aceste detalii.

Inca o data FELICITARI si icutzi pe burtik

Multumesc,

Laura

quote:
Originally posted by Mariee

FELICITARI TASHA!!!!!!

SA AI UN BB SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!! SARCINA USOARA!!!

pupicei dulci

quote:
Originally posted by Fabya

tasha-1973 bine ai venit pe forum si ma bucur ca ai resit sa iti faci curaj sa scrii sa ne spui marele tau vis ca sa implinit,sincer ma bucur pt.tine din suflet.
Daca nu iti ceru prea mult scrie aici tratament-ul tau din ce a fost format si in ce care zile cum le-ai luat ,adica mai pe detaliat...cred ca sunt si alte fete care ar fi la fel interesate de reusita ta .Eu iti doresc incaodata multa sanatate ,liniste deplina pe timpul celor 9 luni si un bebe sanatos ,dulce si norocos in viata.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

quote:
Originally posted by SilvanaPopovici

Uraaaa, ce bine imi pare tasha!! Sa ai parte de o sarcina usoara si o nastere cu bucurii si fara dureri!

Si eu sunt pacienta dr Andritoiu, inca nu am inceput tratamentul intrucat in we asta trebuie sa ajung la dumnealui in Tg Jiu, sa mai stam de vorba. Am aceeasi senzatie de care vorbeai si tu: o usoara neincredere, desi dumnealui mi-a spus: "nu mai bagati in dvs tot felul de prostii, veniti ca va dau un tratament pe 2 luni si va rezolv".
Uau, de-abia astept!
Fetele care vor telefonul dr Andritoiu (e din Tg Jiu, dati cautare in F. As si o sa aflati multe lucruri interesante, tratamentul este bazat pe apiterapie ) le rog sa dea PM pt ca nu mi se pare f. corect sa facem public un nr de mobil fara acceptul expres al posesorului.

Asta da veste cu care sa incepi week-end-ul!

quote:
Originally posted by gabiu

felicitari pentru rezultat, e super.Vreau si eu detalii, poate fac si eu o incercare, da-mi si mie nr. Totusi nu te-ai vazut cu el la fata? Doar prin telefon s-a intamplat totul?
Asteptam detalii

gabi

quote:
Originally posted by tasha-1973

Multumesc mult fetelor si voua va doresc ce-mi doresc mie.
Da, cu dl.Adritoiu am vorbit la telefon (i-am explicat problemele care le aveam) iat tratamentul l-am primit prin posta.
Cand am inceput tratamentul cred ca eram pe undeva pe la inceputul CM, nu este greu de urmat si nici un regim alimentar strict. Tratametul este pe baza de propolis, miere, polen, laptisor de matca , ceaiuri, spalaturi vaginale si c-am atat cred. NU ESTE GREU DE TINUT- eu sunt adepta tratamentelor naturiste dar n-am fost in stare sa fac nici unul pana acum . Este cel mai simplu tratament care l-am intalnit pana acum. Credeti-ma ca eu umblam cu tratamentul dupa mine oriunde ma duceam.
A si a mai facut ceva :inainte cu vreo 2 sapt.sa incep tratamentul am chemat un preot mi-a facut sfestanie in casa , o molifta pentru avort (nu stiam ca se face asa ceva) .

va pup pe toate si va doresc cat mai multi

T.
gasiti un nr. de telefon in revista AS nr. 605/2004

quote:
Originally posted by Dbunny

In primul rand felicitari Tasha, sa-ti creasca burtica mare si sa ai un bb sanatos, frumos, mancacios si tot ce vrei tu.
In al doilea rand.... fetelor... si eu am urmat acelasi tratament, mai bine zis, sotul, care avea gigeii lenesi, asa ca o luna intreaga o bagat saracu la polen, propolis, laptisor de matca si ulei de germeni de grau( vitamina E naturala) de i-or iesit pe oki. rezultat : am flacau in burtika

Succes la toate
Dbunny18+

quote:

felicitari si tie dbunny, ma bucur ca ti s-a intamplat si tie minunea, sarcina usoara si bb sanatos.
Multumim pt. detalii tasha

gabi

quote:
Originally posted by danyalo

Eu citesc F.As si Asul verde...stiu de dl. Andritoiu...insa la fel...aveam o retinere...
Dbunny
Ce diagnostic avea sotzul tau? ceva cu oligoastenoteratozoospermie???ooooooooffff ce cuvant lung!!!As face si acest experiment dar daca nu iese nimic???Nu mai stiu!!
tasha-1973
iti multumim ca ti-ai facut curaj si ne-ai scris...te felicit pt. burtica( sa creasca mare si sanatos bebelul)...Putem sa-l abordam la tel. asa...pur si simplu?? Nu se supara??? cam cat a costat tratamentul??si pt. cat timp l-ai luat???
Stiu..sunt multe intrebari dar acum ca ti-ai facut curaj sa scrii...aspirantele noastre care au aceeeasi dorinta cu a ta...te vor mai asalta cu intrebari...
DANY

quote:
Originally posted by sheherezada

tasha-1973 FELICITARI si sa-ti dea dumnezeu un sanatos.Poti sa-mi dai si mie un PM cu nr de telefon al doctorului?Ca daca tot il ai...poate ma scutesti de cautare!Ca eu am ceva mai multe probleme si poate ma ajuta si pe mine.
Dbunny FELICITARI si sarcina usoara.

Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada

quote:
Originally posted by geba2001

Felicitari tasha
Esti de o varsta cu mine si ma bucur ca mai e speranta!
Sarcina usoara!
Geta

quote:

danyalo nu stiu ca diagnosticu era in spaniola, sotzu-i si el spaniol, stiu ca pe hartie punea ceva de tipul: motilitate 38%, si medicul a tradus: gigei lenesi !, dar acelasi medic ne-o dat in cap spunand ca numai cu IA sau FIV am putea avea bb cu asa rezultate. Am plans, mi-a trecut, m-am relaxat, chit ca sotzu se pregatea sufleteste sa-i smulga gigeii si sa mi-i implanteze nenea doctoru mie... dar Dumnezeu a vrut sa nu fie asa... a fost sa fie.

Dbunny

quote:
Originally posted by danyalo

Dbunny
E clar..si noua tot acelasi verdict!! FIV+ ICSI..dar poate in alta viata...caci...chiar daca i-as strange..e o loterie...sansele nu sunt f. multe..cele care reusesc sunt intr-adevar norocoase!!!

Dany

quote:

Danyalo puneti-va mamá pe tratamentul cu polen...n-aveti nika de pierdut. S-auzim de bine.
Dbunny

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Eu am sunat si pe fix si pe mobil si nu mi-a rasp nimeni. ce se intimpla?am si adresa d-lui dr,sper sa nu fie vreo pb daca o public aici,din mom ce se gas si in FA:
0253/212104
0745529646
Str.Unirii,bl 4,sc 3,ap45,Tirgu Jiu,Jud Gorj,cod 1400
Vreau si eu!
Oare cit costa si vor fi suficiente inf telefonice?
Va pup pe toate!
Teo

quote:
Originally posted by marryan

cine a folosit acest trat. cu polun si laptica puteti sa descriesti mai detaliat tot tratamentul sunt si eu curioasa sa l incerc desi am inceput unul sa l fac.

mersi

felicitari mamelor care ati reusit dupa acest tratament sa ramineti cu un bbik in burtik.

marryan

quote:

fetelor, l-am sunat chiar acum pe dl. Andritoiu, i-am raspuns la tot ce m-a intrebat si am sa primesc coletul sapt. viitoare.
Numerele de telefon date de teodora sunt ok ambele. Este de gasit dupa ora 19 mi s-a spus, drept pentru care am si incercat acum. Sper sa ma ajute acest tratament.
Ce n-am intrebat este cat costa tratamentul, mi-a spus ca platesc la ridicarea lui, dar nu am intrebat cat. Daca puteti dbunny, tasha, spuneti-mi si mie la ce sa ma astept va rog.

gabi

quote:

fetelor, l-am sunat chiar acum pe dl. Andritoiu, i-am raspuns la tot ce m-a intrebat si am sa primesc coletul sapt. viitoare.
Numerele de telefon date de teodora sunt ok ambele. Este de gasit dupa ora 19 mi s-a spus, drept pentru care am si incercat acum. Sper sa ma ajute acest tratament.
Ce n-am intrebat este cat costa tratamentul, mi-a spus ca platesc la ridicarea lui, dar nu am intrebat cat. Daca puteti dbunny, tasha, spuneti-mi si mie la ce sa ma astept va rog.

gabi

quote:
Originally posted by laura69silk

Bravo, Gabiu !! Din tot sufletul, iti doresc ca acest tratament sa-ti aduca bb-ul mult dorit !!! Ma bucur pentru tine, stiu cate sperantze ti-ai facut si cat ai suferit, in momentul "invaziei"...Un gand frumos si o imbratisare calda !

Sa dea Domnul sa ne aduci si tu vestea cea mare, cat de curand !!!
+

Laura

quote:
Originally posted by medamaya1

Tasha si Dbunny felicitari pentru bebei. Dbunny te-as ruga sa-mi spui ce i-au dat sotului tau, mai exact si cit costa trat acestea, durata lor. etc, cit mai multe amanunte, va rog. Va pup pe toate si inca o data felicitari gravidutelor.

quote:

laura69silk, multumesc pentru incurajari sa te auda DD si sa ma ajute sa vin si eu cu o veste buna. Iti doresc si tie acelasi lucru

gabi

quote:
Originally posted by LiaMaria

Felicitari din tot sufletul Tasha-1973 si sa dea Dumnezeu sa ai un bebe sanatos!
Nici eu n-am mai rams gravida de multisor (vreo 15 ani) si am incercat toate tratamentele posibile si imposibile. Acum fac tratamentul naturist postat de Livia aici si daca nici asa nu merge, il voi incerca si pe cel al Dr. Andritoiu. Intrebarea mea este daca stie cineva daca Dr. Andritoiu expediaza pachete si in strainatate?
Multumesc,
Lia

quote:
Originally posted by flori76

Tasha,felicitari si sarcina usoara! Iti multumesc din suflet pt faptul ca ai intrat sa impartasesti bucuria cu noi si pentru ca ne-ai sfatuit sa luam legatura cu Dl.Andritoiu.Noi maine dimineata plecam spre Ro si saptamana viitoare sigur il vom contacta.Sper din suflet sa aiba si pentru noi tratamentul care sa aduca minunea in viata noastra.

Gabiu,iti doresc din toata inima ca peste 2 luni,cand ma intorc din Ro,sa te gasesc la mamici
Flori
Noi

quote:
Originally posted by gogosar

tasha, multumim pentru bucuria pe care o impartasesti cu noi.Chiar ca ne-ai dat o speranta.
dar cum au zis si fetele, ne intereseaza costul pachetului( al tratamentului).

ANCA

"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"

quote:

flori76, multumesc, iti doresc si tie sa ti se indeplinesca dorinta. Drum bun spre Romania si sper sa ne intalnim amandoua la mamici dupa tratament.
Fetelor, postati costul tratamentului va roooog

gabi

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

tasha-1973 felicitari, o sarcina cat mai usoara, un bb sanatos si mancacios...
gabiu te rog frumos sa-mi spui si mie cam cat costa tratamentul cand vei afla....o sa-l sun si eu pe prof. Andritoiu..

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

un inceput de saptamina cit mai frumos va doresc la toate fetele naturiste.

Hai fetelor descrieti tratamentul ca nu sunt din ROM si vreau sa vad daca il gasesc la mine, scrieti in detalii va rog io mult ce fel de ceaiuri ati baut si in ce proportii...
si eu vreau sa mi indeplinesc marea mea dorinta de a deveni mamica

maria

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna dimineata si s-auzim de multi BB-ei luna asta!
Am sunat si eu vineri seara la D-l Andritoiu,un tip extrem de calm si de asezat!M-a linistit numai prin felul de a vorbi.Tipic ,omul de munte!!!
Tratamentul consta in produse pe baza de miere de albine si derivate:laptisor de matca etc.Acest profesor e numit,,Stuparul din Gorj''.In concluzie,tratamentul este de fapt apiterapie(terapie pe baza de produse apicole).Nu stiu daca tb consumate si ceaiuri,eu primesc pachetul sapt asta.Ma costa in jur de 5 milioane pe 2 luni si se pare ca in 60 zile se va intimpla minunea.
Daca si sotul are pb,pt barbati e vreo 10 milioane pe 2 luni.
Se recomanda ca atunmci cind se tine trat,ambii parteneri sa manince acelasi fel de mincare.
Asta m-a lasat masca,fiindca eu si sotul meu mincam total diferit:eu legume si fructe,el friptura si cartofi prajiti.Sa vedem cine cedeaza!!!!
Va pup si va astept cu intrebari!
Eu am vb cca 40 min cu d-l profesor,te intreaba o serie de chestiii despre pb pe care le ai,un fel de anamneza generala!
Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Buna dimineata, fetelor!

Eu am fost si mai harnicuta si duminica (ieri) m-am deplasat in Tg. Jiu la prof. Andritoiu.
Cred ca am stat de vorba vreo ora jumate. Ce sa va spun mai intai!? Asa cum zic si fetele mai sus: polen, miere, laptisor, niste produse apicole speciale cu apilarnil, propolis, branca ursului etc. Oricum cred ca pachetul pe care l-am luat avea pe putin 4-5 kg. Pe mine m-a costat aproape 7 milioane dar din cauza ca mi-a dat si pt sot si asta era mai scump.
Nu mi-a zis nimic, in schimb, ca trebuie sa mancam aceeasi mancare (eu si sotul) si ar fi chiar imposibil pt ca el e la Bucuresti si eu la Craiova (fetele care nu ma cunosc sa nu inceapa sa se gandeasca cum facem noi copii, ca ma enervez , si asa mi-a zis Andritoiu ca sunt nervoasa pt ca sunt hipocalcemica ).
Tratamentul este oarecum individualizat, am vazut ca mie, spre exemplu mi-a scos unele preparate si mi-a dat altele, in schimb.
Daca tashei i s-a parut usor de tinut tratamentul, eu, sincer, m-am ingrozit: ceaiuri pe durata intregii zile ( macese, catina, cimbrisor, busuioc, urzica, galbenele etc), bai de plante (saptamanal), mers dimineata pe pietricele o jumatate de ora, irigatii zilnice (in afara CM si a zilelor cu contact), sucuri proaspete de legume (sfecla rosie, ridiche neagra, telina), si o dieta pe care trebuie s-o citesc de cateva ori inainte pt ca sunt atat de multe de tinut seama, incat eu cred ca imi trebuie vreo saptamana ca sa imi iau curaj. Mai trebuie sa imi procur lapte nefiert de la tara ca sa il fac acru, branza adevarata (adica nu din supermarket), oua adevarate si mortal: slaninuta de purcel!!! Da, ati citit bine! Si drajeuri de laptisor de matca de la Apicola, si piata zilnic, deci am ce face vara asta. Unde mai puneti ca am inceput si tratament homeopat...Am ajuns sa ma gandesc ce faceam daca mai aveam si copii, ca nu aveam timp sa prega toate astea. Hai ca m-am vaitat ca o baba nesuferita!
Oricum, deabia in we urmator ne apucam serios de treaba.

Mergi la inceput