Naturiste si homeopate - (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuche spune:

super articolul adimercedes. Cand ai timp mai scrie din carte, ca e f interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata dragele mele naturiste si homeopate!
De ieri sunt oficial si ar trebui sa multumesc intai tratamenteler naturiste pe care le-am facut de cand am inceput sa va citesc! Eu cred ca asta a contribuit enorm!
In ultima perioada am luat numai Maca (de vreo 3 luni), BU pana la ovulatie si marar (ca aveam mereu endo cam mic), dar dupa ovulatie nu mai luam nimic, luna trecuta am folosit utrogestan. Luna asta am inghitit niste zmeur si putin coada soricelului. Incepand cu ziua 7 am inceput sa fac irigatii cu galbenele si bicarbonat.
Sotul meu a inghitit BU, si putin napraznic si apilarnil.
Va doresc tuturor sa reusiti curand!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by bubulina1

Neata dragele mele naturiste si homeopate!
De ieri sunt oficial si ar trebui sa multumesc intai tratamenteler naturiste pe care le-am facut de cand am inceput sa va citesc! Eu cred ca asta a contribuit enorm!
In ultima perioada am luat numai Maca (de vreo 3 luni), BU pana la ovulatie si marar (ca aveam mereu endo cam mic), dar dupa ovulatie nu mai luam nimic, luna trecuta am folosit utrogestan. Luna asta am inghitit niste zmeur si putin coada soricelului. Incepand cu ziua 7 am inceput sa fac irigatii cu galbenele si bicarbonat.
Sotul meu a inghitit BU, si putin napraznic si apilarnil.
Va doresc tuturor sa reusiti curand!

Speranta moare ultima!

Bubulina,

,

multe felicitari pentru din burtic. Ma bucur enorm pentru tine si iti doresc multa sanatate, o sarcina usoara si un bebe sanatos, frumos, inteligent si norocos !!!! - tu cu suc!!! Sunt extrem de fericita pentru tine si sa mai treci pe la noi si sa lasi din speranta ta care uite ca a dat roade!!! Felicitari si sotului, ca si el a contribuit . Sunteti tari!!!! Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti!!!

In cate saptamani esti? Aaa, si te trec la modelele noastre!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

bubulina si eu am inceput de ieri sa beau ceaiuri ca nu imi vea CM credeam ca sunt insarcinata dar nu a fost sa fie azi dupa amiaza am inceput sa am niste eliminari maronii de durut burtica nu ma doare deloc eu deobicei la CM pling de dureri dar acum deloc nustiu de la ce sa fie oare de la ceaiuri.
marturisesc ca beau ceai de napraznic preparat dupa reteta liviei+un complex de ceai facut din coada soriceluilui+traista ciobanului +galbenele+coada calului+sunatoare.
mersi

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

Buna fetelor!!!

Felicitari din tot sufletul Bubulina !!! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos care sa iti umple in fiecare clipa sufletul de fericire ca si acum!!!!!

Adimercedes iti multumesc tare mult pentru articolele trimise!!! Voi incerca sa caut cartile la librarii in fr macar pentru ca nu obisnuitesc decat conversatii scurte in engleza!!!! Merci tare mult!!! Vroiam sa te intreb daca ai putea sa imi spui si mie cand ai timp ce plante iei tu in ceaiurile pentru ridicarea temperatii corpului!!! Merci foarte frumos!!!

fetelor va pup dulce si va doresc sa va vedeti indeplinit visul cat mai curand!!!

Mergi la inceput

Miki, in privinta ovarului inflamat, mi am adus aminte ca Livia recomanda supozitoarele de metronidazol!! Tu ai incercat? Eu cred ca sunt foarte bune, de cand le am luat acum 2 luni nu ma mai dor ovarele absolut deloc: le aveam tot timpul sensibile si usor dureroase: la ecos imi spuneau mereu ca sunt usor inflamate dar nimic grav!!! Ar fi bine sa incerci si ceaiurile de coada soricelului si neaparat napraznic: in germania este planta minune pentru tratarea infertilitatii!!!!!

Te pup dulce!!!!

Fetelor naturiste: eu nu gasesc inca si va rog pe voi sa imi spuneti daca stiti cumva: la ce sunt bune irigatiile cu rostopasca???

merci mult!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Adimercedes Eu mai demult foloseam o perna electrica pt spate si capatasem dependenta de ea. Noroc ca s-a stricat ca de altfel nu puteam sa ma despart de ea. Sper ca sticluta cu apa calda nu creeaza dependenta.De fapt ce face sticla asta? Cum influenteaza in bine? Eu stiu ca de multe ori este contraindicata caldura.
Mariee multumesc pt sfaturi.

De Ghiara Diavolului ati auzit? Este un antiinflamator dar mi-e frica sa o testez ca nu stiu ce reactii da.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Mariee, A PROPOS DE ROSTOPASCA, mi-a venit mie randul sa iti raspund cu un text care se afla pe topicul TRATAMENTE NATURISTE ...

Tratamentul fibromului uterin si al cervicitei

Metoda cere ceva timp, dar s-a dovedit a fi extrem de eficienta: cu irigatorul, cu para de cauciuc sau cu o seringa de capacitate mai mare (fara ac) se introduce infuzia de rostopasca pentru uz extern (minimum 15 ml) in vagin. Dupa administrarea cu seringa, bazinul va ramane ridicat fata de orizontala, timp de minimum 15 minute, astfel incat preparatul sa nu se scurga din vagin. Este bine ca in aceasta perioada sa fie facute contractii si relaxari succesive ale muschilor vaginali pentru ca circulatia sangvina sa se intensifice, iar principiile active sa fie preluate mai usor. Cea mai eficienta modalitate de administrare s-a dovedit a fi aceea in care, dupa introducerea preparatului in vagin, s-a executat si pozitia "lumanare" timp de 10-15 minute, facand simultan contractii si relaxari ale musculaturii vaginului (care intensifica circulatia locala si permite patrunderea in straturile profunde a principiilor active). Se fac 1-2 administrari pe zi. In cazul cervicitei, durata minima a tratamentului este de 2 saptamani, in timp ce la fibromul uterin durata minima este de 49 de zile. Acest tratament mai este indicat in tratarea trichomonas-ului, candidei, cancerului uterin.

Acest tratament este valabil si in infectiile cu candida, chlamydia, trichomonas, precum si in infectiile bacteriene. Chiar daca dispar simptomele bolii, este necesar un examen clinic si de laborator inainte de a va hotari sa incheiati tratamentul.

Mergi la inceput

Acum inteleg si eu!!!!!

Merci beaucoup!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abc123 spune:

Multumesc mult Miki. Am cumparat deja tinctura de mladite de zmeur si o sa ma uit si dupa maca.
Brenda

Mergi la inceput