Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (22)!
Raspunsuri - Pagina 2
daniela_daneza spune:
Stiu , IRI, si eu as prefera asa ...ca ii vad reactia fetei, mimica...dar cum sa imi fac curaj...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
impreuna spune:
Dany tu chiar poti spune cu mana pe inima ca mergi cu drag la servici
Flavia (sotie si mamica fericita)
chatonel spune:
io as spune ca nu e bine sa se declare ea... se poate foarte bine sa ii dea de inteles ca ii place de el, dar nu sa ii spuna verde-n fata...
Toulouse, la ville rose
krelia spune:
feteleee.....vreau si io concediu..fro 20 de ani asa....azi plecai la 7 seara d ela servicel..bay..e posibil sa ma plang de dureri de de la atata stat pe scaun?? ...
..sunt putin supi..azi, iar mi-a "trantit-o" iubi.....de la juamtea lui iulie li se inkide firma si obligat fortat tb sa-si ia concediu....dupa ce si-au mai luat (tot "de buna voie" saptamana de dupa paste)...si sa vezi "fara palta" ce-o sa mai fie nevoit al meu..ca prin "voile astea bune" nu mai are zile de concediu ioc....o sa fie lefter popescu saracu' ......... s-o intampla si pe la altii kestia asta??
Si mai rau ma oftic ca nu are ce sa faca..si tb sa se supuna...
Sa ma iertati dar...tb sa ma descarc si eu..ma duc sa stau la orizontala..ca..realmente ma doare poponeatza!
Pupi la fete si maine sper sa apuc sa viu si io..ca azi..am tras kiulu'
Of..asa dor imi e de Cumile a mea....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
daniela_daneza spune:
Flavia , merg cu mare drag la servici ,si nu din cauza lui...ca nu suntem in aceiasi locatie...este poate primul job la care sunt "free" ...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
addinel spune:
salutareeeeeee
azi am chiulit, recunosc... dar motivat! cine lucreaza pe financiar- contabilitate stie ca pana-n 25 ale lunii suntem pierduti pentru omenire.
ma ofticai pe cineva de pe dc de-mi venea sa nu mai intru... asa ca beau sa-mi treaca supararea... mai bea cineva cu mine?
pupici pe botici
iri_sori spune:
krelia
nasol moment
cu serviciu
Dany fat curaj si mergi inainte
addinel beau si eu cu tine daca imi dai
eu m-am certat cu al meu sot un pic
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
iri_sori spune:
Mai da ce se intampla?nu vi se pare ca suntem cam multicele nervoase!!!
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=