Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (22)!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Gata primul examen ... cred ca mi-ati tinut pumnii... multumesc ... nu am facut asa de multe probleme... da io's optimista... sper sa-l iau ... ca mi-o iau pe cocoasa cand vine mami meu daca am vreo restantza .

Acu sa iau cadoul lui iubi meu ca sambata viitoare e ziua lui... si cum il mostenesc pe tati meu... mi-a dat ideei... o excursie la Atena surpriza.

ne auzim mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bravo ANDREEA! lasa ca il iei tu ...pe examen ....

Frumoasa surpriza ii faci lui iubi tau ! Vreau si eu asemenea surprize!

Georgi , ai plekat afara pna ala urma ?

Chatonel , pleaka odata !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Nu am plekat.
Fi-mea a fost taaaare miorlaita in dimineata asta.Acum a adormit asa ca fac curatenie si mancare sa fim libere dupa amiaza.

Trendulici felicitari.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Spor la treaba Georgiana .....

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Salutare optimistelor! Eu sunt super obosita si am o groaza de invatat ....ma gandesc ca e ultimul examen si nu pot sa ma inec ca tiganul la mal...asa ca fug la invatat

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

optimistelor.
am citit tot, parol, da' neuronu' e cam in vacanta pe caldura asta ca nu mai stiu cui si ce sa spun.
e cald de innebunesti, da' sper ca de la vintul asta sa se mai racoreasca.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

beeeey, unde sunteti? acu' cind am si io o juma de ora liber nu e nimeni:(

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Banc pt studente
"La examen un student ia un bilet - nu stie. Ia altul - iarasi nu stie. Al treilea - de asemenea... Si asa al patrulea, al cincilea... Profesorul il opreste si ii da nota "5". Ceilalti studenti se revolta: - Pentru ce? - Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva."

Dany, Iri, Georgi si eu ma bucur ca am bunici, sunt asa de faini de ti-e mai mare dragul. Cu Sara merg, ca abia asteapta sa o vada. Abia astept :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

bai gagici mi-e cam rau...m-o fi deocheat ciumafaia ..si vine seful la 18.00.

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

Buna ziua la optimiste!!! (asta e mesaj re-editat pt ca primul nu s-a moderat inca...)
Buna Iri... uite ca v-am gasit, mercic pt idee!
Nu m-a lasat optimismul sa nu va salut si sa va rog sa ma primiti si pe mine... nu de alta da' macar s-aveti pe cine sa invidiati cand va mai supara sotii (ca eu n-am ) si sa am si eu pe cine sa invidiez cand ma ia amocul... nu azi ca azi e prea frumos si ma simt mult prea bine!!!
Sa ma prezint ca asa m-a invatat mama, nu? Ma numesc Mihaela,veche si proaspata mamica singurica (veche pt ca am o fetita de 14 ani si proaspata pt ca mai am una de aproape 5 luni ),nu am serviciu da' prestez studentie la distanta, socio-psiho...Iri stie!
Pupic optimist!
Miha

Mergi la inceput