Copilasi de nov-dec 04 (123)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, dragelor, nu ne dati disparute...mami e doar foarte ocupata si stresata cu scoala de soferi
Nici n-am timp sa ma uit pe poze...of, of!
De atata alergatura si stres cred ca m-am imbolnavit...am racit si ma doare capul, am frisoane... Ieri ziua in amiaza mare simteam un frig in casa de numa-numa, parca era iarna... In cele din urma m-am prins ca ceva nu e tocmai in regula si m-am bagat in pat dupa ce am luat un Coldrex.

Despre noi, mai nimic nou, doar nazbatii si cocotzari...copila mea se urca pe absolut orice...si zice si buf dupa aia
Si am o problema pe care nu mai stiu cum s-o gestionez: a incepu sa traga de par! Mai intai, o tragea pe fetita unei prietene(foarte cuminte fetita, nu riposta, doar plangea ) si Sabina parea curioasa de efectul pe care-l provoaca...Acum ma trage si pe mine, si nu mai stiu ce sa fac, o cert, ii explic ca-i face buba lui mami, ca se supara mami...E limpede ca intelege ca face ceva rau, dar nu se opreste...Ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mai Cecilia unde esti mai grasa?sanatoasa sa fii ca de slabit slabesti tu dupa caci din cate imi amintesc ai o vointa de fier.felicitari pt fetitza!nu ne dai si noua reteta de facut fete caci vad ca sunteti experti?

FELICITARI FLORY pentru micut!mult laptic si refacere rapida!

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

gata am la ce ma gandi toata ziua!aruncati o privirewww.snopes.com/pregnant/medina.asp" target="_blank">aici

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Am inmarmurit, Bits, cand am vazut si pozele....mi-a creat o stare pe care nu stiu cum s-o definesc.. aproape de tristetze...
Cine naiba a putut sa-i faca asa ceva bietei fete...

Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cecilia, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa. Iar tu esti o gravidutza tare sexy , mi-as dori si eu sa arat asa la bb2.
Dana, n-am reusit sa tin dieta ieri decat pana seara cand am papat aproape un pachet de biscuiti cu ciocolata . Eu chiar nu inteleg ce vrei tu sa mai dai jos, cate kg ai? (eu la 1.62 am 59 de kg , cred ca stau mult mai prost, dar eu intotdeauna am fost plinuta).
Bits, am citit si eu mai demult stirea, este socant si ma gandeam ca bine ca nu a fost mamica mai devreme, ca doar se putea. Iar faptul ca nu s-au deranjat sa descocepere vinovatul ce poate sa insemne, ca un astfel de abuz este ceva normal pentru ei?
A, si Ana a desfacut intr-un magazin o cutiuta Elseve cu masca pentru par si se dadea de zor pe fata !
Cookie, bafta la examen, eu am de 8 ani carnetul dar degeaba ca nu am practicat, ma aflu in categoria "Nu am curaj sa conduc!" si oricum nu am ce conduce. Insa ma gandesc foarte serios sa fac ceva la capitolul asta, pentru ca in Norvegia traficul este ideal, soferii calmi si atenti, strazile mari si neaglomerate decat rar, masini putine, distantele mari intre servici-casa-magazine. Insa pretul masinilor este foarte mare, aprope dublu fata de pretul din Romania pentru o masina identica, pentru ca taxele sunt exagerate. Iti tin pumnii sa pui repede in practica, eu dupa ce am facut scoala, nu aveam frica, retineri, probabil era si varsta de 19 ani si inconstienta aferenta, acum sunt mult mai prudenta si nu imi surade ideea de a fi eu la volan si Ana in masina. Of, cate probleme , subiectul asta ma doare rau, sper sa iti urmez exemplul si sa prind curaj si eu.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Cici, felicitari pentru fetita, si ma bucur ca sunteti bine si frumoase (v-am admirat in poze). Ar trebui sa te incuscresti cu Try.

Flory, felicitari si refacere rapida, asteptam vesti.

Dama, superbe poze, superbe peisaje, iar personajul principal e frumusel foc!

Bits, sinistru.

Eu am mai imbatranit ieri un an, ca o consecinta fireasca a faptului ca Mihnea a baut solutie de facut baloane.Intr-o fractiune de secunda , of course, nu stiu ce i-a venit, de obicei sufla frumos, numai sub supravegherea noastra. Ei bine ieri a inhatat solutia de la Bianca si a dat o gura pe gat, destul de mare gura.... Da-i si suna la toti doctorii, m-au linistit ca nu e chiar otravitor, ca nu e pericol sa arda , etc, dar partea proasta e ca atunci cand a dat de gustul ala oribil s-a speriat/inecat, si a aspirat un pic de lichid probabil. Asa ca a suierat/tusit cu intermitente cateva ore de m-a bagat in boala, pana a iesit porcaria aia.

Deci, dragelor, am testat pentru voi (desi n-as fi vrut) si concluzionez: din solutie de baloane nu se moare, nu se vomita,dar nici bine nu e.
Pentru amatori de astfel de degustari, exista un numar de telefon 24/24 Toxapel, la spitalul Grigore Alexandrescu, foarte amabile cele de acolo, m-au lamurit si mi-au explicat pe indelete ca nu e cazul sa mor de inima.

Sunt de groaza copiii astia.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!am reusit si eu sa intru cateva minute azi,ca ieri nu am avut cum
Noi in WE am fost la munte,Mariuca a stat toata ziua afara la iarba,a mancat f.f.bine,a dormit la fel...tare sunt fericita cand se simte asa bine
Flory,felicitari ptr.BBlusul tau.Stiu ca a fost dorit si asteptat,asa ca iti doresc din suflet refacere rapida,sa fiti sanatosi toti,inclusiv Andrei!
Cici,felicitari!Te insriem in clubul mamicilor cu "cucuiete"
Felis,arata asa bine Mihaita!
Pupici

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Flory, felicitari pentru bebelusul tau!

Cici, felicitari si tie pentru fetitza... asa as vrea si eu.. tot o fetitza daca o sa mai vina un bb...!
Arati foarte bine, nu te plange ca esti grasa ca esti superpentru o gravidutza!

Dama... m-am delectat cu peisajele din Pirinei, eu sunt o f. mare iubitoare a muntelui...asa ca mi-a facut mare placere sa le vizionez.
Si se pare ca s-a descurcat taticul cu David in rucsac (ca ziceai ca nus tii daca se mai incumeta sa-l duca in spate)...baiatul tau e un scumpic vesel mereu... de-ti vine sa-l mananaci!
Si noi ne programaseram o excursie pe munte in w/e asta dar vremea a fost f. nasoala si nici vorba de plecat... asteptam zile mai calde.

La noi in ultimele zile abia a ajuns termometrul la 19 grade - amiaza. Imi vine sa plang de ce vara aveam parte....pana acum.
Vorbesc cu sora-mea care e in Buc. si-mi zice de ce tamperaturi aveti pe-acolo...mi-e o ciuda!

Oti, eu defapt sunt o mare gurmanda... asta e 'baiul' meu, imi place mancarea buna si gusturile cele mai diverse, efectiv nu rezist uneori, mai ales daca am in fatza ceva special si frumos garnisit...si un mise-en-place pe masura, asa ca e de-a dreptul greu sa nu fiu in permanentza cu cateva kg in plus...
Mananc de placere nu de foame neaparat.
Si era greu sa nu fie asa fiindca taica-meu care de felul lui este de formatie tehnica (ing.) este un f. mare bucatar avand in posesie un dulapior special in bucatarie (numai al lui) unde sunt doldora de 'cartzi de bucate' si cele mai variate condimente... ca sa poata realiza "operele" lui culinare...
La asta m-a ajutat si metabolismul meu de KK0 care este/a fost/si va fi specializat pe cumulare de calorii... nu scapa nimic..

Asaaa.. eu momentan am 60 kg la 1.64 inaltime.. ceea ce nu e bine deloc... ti-am zis eu ca pozele creeaza iluzii optice...
Ar trebui sa am min. 54 kg, nu?
Deci inca 6 kg mai trebuie neaparat sa dau jos. Sper sa rezist cu regimul asta.. dar deja am intrat intr-un fel de plafon... stagnez... si trebuie un nou shok, probabil ca o sa ma apuc sa alerg cu Mircea ca el oricum asta face in fiecare seara...

Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Roxana, acum vad prin ce-ai trecut cu Mihnea.. ufff... nasolica treaba....
Bine ca e OK!

Cookie, in privintza trasului de par... incearca sa nu o bagi in seama cand face asta.. in masura incare suporti durerea... fiindca asta e cu ei... cu cat le interzici sa faca un lucru cu atat mai mult il fac.. testeaza sa vada ce se intampla daca fac in continuare lucruri interzise.
Iris a avut si ea un astfel de episod, si vad ca i-a trecut.

Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna mamicilor!

Flory felicitari, sa fie sanatos bb, sa va bucurati de el.

Cecilia ai scapat de cumparat hainutze. Sa fie sanatoasa bebelina2.

Monica, asa a avut si Amina si Maria, bubite, de am zis ca e rujeola, dar nu, se pare ca a fost urticare - intoxicatie de la iaurt Covalact.

Ionela multumesc pentru mail.

Dama, frumos de tot pe unde ati fost, tare frumos.

Am vazut si doi pupaciosi, Mihaita si Silviu (sper sa nu gresesc).

Bits, pai cind e liniste, clar ca e ceva in neregula cu ei. Domnisoara mea a imprastiat 200 de servetele dintr-o cutie.

Cine e din Brasov? De simbata sunt in Brasov-Racadau, pentru 3-4 zile. Poate ne intilnim.

Mergi la inceput