Copilasi de nov-dec 04 (123)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne ce de baietzei dragalasi am vazutpe toti dar mai ales pe mihaitza vorbaretul
fetelor ce sa va zic de vorba...mariuca a andreeip spune absolut orice cuvant...am ramas masca aseara cand ma striga si pe mine si pe ruxi...dar are si cu cine semana

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Bitsone, face fi-tu niste gropitze, sa le mananci , nu alta...e frumusel foc, foc!
si David are puzzle din ala de care zici tu, si le mai si nimereste uneori...
na ..pe cand un sah cu kopchii?

Felis, ma bucur mult mult pentru progresele lui Mihaitza...bravos mey dragilor! pupam intreaga gasca de baietzi vazuti in poze!

cookiutza, mey, bafta bafta!..stiu cum e, stres mare...da trece! eu am dat ex de soferi o data in ro si inca o data acilea...nu-mi mai trebe, in veci......
dar una peste alta, uneori e distractiv...si o sa-ti amintesti cu placere de momentele culminante...gen pleci cu a treia de pe loc, ajungi pe linia de cale ferata (asta am facut-o io), nu vezi semaforul si vrei sa dai neaparat peste pisica de pe trecerea de pietoni..etc...

spre topeala si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Am vazut niste baietei minunati si jucausi si frumosi, ce mai. Felis, ce lungan mi se pare Mihai, a crescut mult de ultima data cand ai pus pozite. Ma bucur mult pt progresele facute si ca incepe sa vb, e semn bun.

Fulgu, e tati de Davidutz liber azi de bantui asa dimineata p-aci? nu plecati nicaieri?

Noi avem 4 zile de we si ne pregatim de o escapada la munte...sper sa tina vremea cu noi. Va dorim we placut si insorit, dar nu prea fierbinte...

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Roserb,chiar asa?de ce nu ne "luam" noi doua????Si asa Sebi e in "plus"in casa,macar de la tine voi avea intelegere si ajutor..si Fulgule,esti prima pe lista nasilor...ca oricum numai tu te-ai anuntat!
Monica,nu ne mai lauda ca!Sper sa ne vedem mai des..si diseare va urmam la nisip cu siguranta!
Felis,ce mare s-a facut Mihaita!Felicitari ptr.progresele facute!Tu ce mai faci?Cum e la noul loc de munca?Pupici
Bits,e tare dulce puiul tau!Si are niste ochi si un par de ma omoara!
Noi in we s-ar putea sa plecam la mare...numai sa fie vremea buna.De aseara suntem iar fara tati....asta e!Vine vineri inapoi.
Pupici

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

AIME - Ma apuc s-o fac!

Si noi vorbim... cand vrem... ce vrem.

alo-alo - vorbeste la telefon si daca nu are ce duce la ureche isi duce manuta.
ma-ma - mie
da-da - tata
de-te - sa-i dai sau sa-ti dea.
moama - cand se mira.
oof - cand cade.
badica-badica - cand se alinta singura. Ca mai nou, dac nu o mangai cand vrea ea, incepe sa se mangaie singurica.

Si nu mai stiu... Iar gesturi! E mortala! Te imita indiferent ce-ai face. Se scarpina in ureche. Se apuna de nas. Incearca sa se pieptene sau sa-si puna cioranul...

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si a mea a inceput sa mai rupa cate 2-3 vorbe...dar cea mai tare vorba este asta
eu o intreb cum face calu'(uitandu-ne pe o carticica cu animale) si ea zice AAA...EEE...OOO adica cum striga tiganii(fiare luam)...se vede ca suntem din rahova sau sa bag ceva la semnatura

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

vin sigur la nunta mey, sa va trimit CV ptr. "postul" de nasa?

domne , s-a intors lumea cu k...in sus, daca au ajuns sa se marite cuscrele intre ele...

Fulguleatzo, draga, suntem deschise si pentru un menage a trois, te oferi sa stai tu cu copiii, ca pe mine ma lasa nervii in curand? Noi mergem la servici si gatim si tu stai ca o doamna acasa cu gradinita!

Felis il pupam pe Mihaita cel frumusel, ca nu l-am mai vazut de mult. Se vede ca a facut mari progrese, bravo voua!

Mey, fi-miu a invatat sambata la munte sa zica "marsh" la catei, si in scurt timp a devenit cuvantul lui preferat. Drept pentru care azi, cand bona ii spune: Mihnea cum ii zici lui tati ca pleaca la servici, fi-miu priveste angelic si spune plin de hotarare : "marsh". ne-am distrat copios.

Dragelor, Mihnea nu face puzzle, dar face covorase din alea de cauciuc gen puzzle, are o adevarata placere sa le imbine si sa le intinda prin toata casa, si avem muuuulte , de la Bianca ramase. Mai are si un set de piese de plastic cu design oarecum asemanator covoraselor, si sta si buchiseste la ele mult si bine.

Si acum problema existentiala care ma framanta...tanam... So, mame de baieti, copiii vostri cand fac pipi fac dintr-un singur jet totul? Ca Mihnea face jumate, se opreste, si apoi continua, o fi ceva in neregula? El are un pic de fimoza, dar il las in pace atata timp cat nu apar probleme, chestia cu pipi-ul am observat-o de cand face uneori la olita.Altfel, nu-l doare, nu-l ustura, face cat trebuie etc.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb..tare faza cu "marsh"!istet ginerele meu.Si Mariuca zice "taci"cand nu-i convine ceva
Eu sunt de acord cu tine,ref.la Fulguletz.....

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Roserbitzo, imi mai dadui ceva de gandit...cu pisu...pai Vladut cand face la olita face ca fetitele si nu vad...da am sa ma straduiesc sa observ ...aaaaa si sa nu uit...casa de piatra mey

Intrebare: le dati mazare la pitici? ca io is in dilema

Mey, da ce succes are praji a mea ptr pitici ...ma bucur

Sa vedeti ce i-am facut azi lui Vladut: cum ma saturasem, eu, nu el ...de pestele fiert cu mirodenii, am zis sa incerc ceva nou, cam cu strangere de inima, ca am zis ca daca nu i-o placea ...dar i-a placut...si inca mult, so: o felie de crap fiert, apoi dezosat bine, aruncat apa; un cartof+o juma de morcovel+un buchetel de brocoli fierte la gramada. Am mixat apoi pestele cu legumele si o nuca mica mica de unt, putina zeama in care au fiert legumele si galbenusul de la un ou. Asezonat cu sare, patrunjel si niscai ierburi de la plic...si dat ptr 3 min la 560W la MW. Un fel de sufle...sau cum vreti sa-i ziceti, mi-a iesit un castronel mare din care a mancat jumate, jumate i-o congelez. Eu nu m-am inebunit dupa gust, da lui ii place pestele mult si a halit cat ai zice "peste" si apoi si un castronel de borsulet de pui cu loboda.

Monica , noi la calut zicem "diiii", cu un d apasat si dam si din piciorutze, adica pasim ca si calu

aime si Vladimir in mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Roseb m-am tavalit!faza saptamanii e asta!mai sa stii ca si Ken face pipi in 2 jeturi dar eu am banuit ca vrea sa vada cum iese pipele caci se uita la cuc.cum iti dai seama ca are fimoza?

mi-a crescut inima cat casa cand vad ca-mi spuneti ca seamana cu mine.va multumim!

Felis e mortal Mihaita in poza in care rade(cred ca era cu nr:30).la multe cuvinte inainte!

Anca si Andreea va uram week-end placut!sa va ganditi si la noi

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput