FIV 75

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

'Neata

Lachi tu ai vrut sa te programezi pentru histeroscopie acum la D-na V.? Daca spuneai ca nu ai timp nu e prea devreme ?Ce ti-a spus ,ca si eu am insistat f. mult la vremea cand a trebuit sa fac histeroscopia .

Cristinici Bafta la consultatie .

Avalon fii un pic mai optimista ,o sa vezi ca o sa fie bine .

Moniland si Puiramy BAFTA si VOUA.Mai este cineva in afara de MRL ,ca eu am cam pierdut sirul .

Andicu iti tin pumnii stransi .

LIANA si toate celelalte multi de la mine .

Fetelor va doresc un WEK. placut .

GINA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

MRL maine pumnii mei sunt stransiii!!!
lachi nu poti sa fii decat calma mama..io ia'm bagat in draci cu calmitatea mea..si asa am reusit sa trec peste ele...te pup si multa bafta!!!
o zi minunata!!!!fug la treaba!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Da Gina, pentru histeroscopie vroiam sa vorbesc cu ea, nu as fi retinut-o mai mult de un minut pentru ca vroiam sa o intreb pana in a cata zi a ciclului se poate face interventia, pentru ca la mine prima zi va pica cand eu voi fi in Austria si nu stiu exact cand ma intorc... si parca am avut o presimtire ca-i dusa cu capul... ca M. mi-a zis s-o sun in prima zi si sa-mi fac programare; pai iti imaginezi daca-o sunam de pe mobil pe fix din Austria si treceam prin ce am trecut ieri, cred ca innebuneam! Daca ma incadram in timp urma sa o mai sun odata din austria si sa facem programarea; dar nu am avut cu cine!
Nu pot sa spun pe forum ce mi-a spus, la 3 telefoane date la interval de 10 minute, in speranta ca-si va reveni nebuna; si asta intre 13,30 si 14,30 singura ora in care pretzioasa "face programari" teoretic ,ca practic trimite pacientele la plimbare!
Mai vb pa PM daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Bafta MRL! Sa-ti ajute Dumnezeu!
Pup toate fetele si weekend placut.

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Lachi si eu am facut histeroscopie la Giulesti
si mie mi-a spus ca se face intre ziua 7 si 10 de ciclu.
Atunci am si facut-o si m-a ajutat f mult dr mea cu
programarea , efectiv ea a facut-o.Cat despre d-na V ,
primeste cu mare placere o cafea sau orice alta atentie si
isi schimba radical atitudinea dupa.
Succes tie si tutror fetelor care sunt in focuri , sunt
alaturi de voi si va tin pumnii ,
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Trebuie sa ai nervi de otel la giulesti, asta-i clar! Eu ieri mai aveam putin si maturam pe jos cu ele... o oraaaaa i-a trebuit aleia de la 'internari' sa-mi faca fisa de internare, si ar fi durat si mai mult daca nu amenintam ca o reclam! Dupa ce ca spitalul arata deplorabil, toaletele sunt insalubre, asistentele iti mananca nervii... A vazut cineva garderoba? E in tenebrele subsolului! Mi-au spus sa ma schimb la garderoba in haine de spital... vezi sa nu!
Dar noroc ca totul se rezolva acolo cu spaguta.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Teli iti multumesc din suflet ca mi-ai raspuns exact la intrebarea care ma macina... cand trebuie facuta histeroscopia. Deci nu voi putea s-o fac luna asta, clar, pentru ca ma intorc din strainatate cel mai devreme in ziua 12-13 a ciclului si nu m-oi duce direct la spital! Sa-mi fac acum calculele referitor la cand o sa-mi vina in iulie ca daca s-o suprapune cu nunta o iau razna de tot! anul trecut cu 5 zile inainte de punctia (fiv) eu eram la nunta pe post de "soacra mica"... anul asta a apucat-o pe cealalta sa se marite fix in iulie si ea, deci s-ar putea sa-mi compromita planurile, daca nu m-oi schimba eu radical si mi-oi vedea de treaba mea, respectiv de histeroscopie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Lachi, medicul meu ginecolog era super aglomerat si nu reuseam sa-mi fac programare cand trebuia. Odata, cand am fost la consult, mi-a zis sa vin peste 2 saptamani si i-am spus ca nu o sa reusesc sa ma programez atunci ca deja nu mai sunt locuri. A chemat asistenta si pe loc am avut programarea cand o vroia el.
Nu stiu daca e bine sa le dai in gat sau sa le pupi . De multe ori rezolvi mai usor probleme administrative cu asistentele. Eu probabil as alege in prima faza varianta a 2-a, si de abia dupa aceea le-as arata cine este sefu

Monica

Mergi la inceput

Am sunat-o iar pe aiurita si culmea mi-a raspuns normal, chiar amabil si cooperant si mi-a spus sa o fac pe 16 iunie (atunci va fi a 14 zi de ciclu); mi-a spus sa nu o mai sun decat daca se modifica presupusa prima zi de ciclu (ca io i-am spus ca-mi va veni pe 3 iunie) dupa care iar a luat-o pe mirishte spunandu-mi ca acum nu mai poate vorbi cu mine si ne vedem pe 16 iunie! Nu tu ora, nu tu nimic!

Mergi la inceput

Teli si eu auzisem de la fete ca se face pana in ziua a 10-a, de aceea ma cam mir de ce m-o fi chemat in a 14-a zi... tu pentru ce ai facut histeroscopia? a fost inainte de fiv? daca da, cu cat timp inainte?

Mergi la inceput