Mamici de iulie - august 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

salutic la burtici, snt si eu prin zona dar azi aici a fost liber si am mai facut cate ceva prin casa daca tot l-am prins pe sot sa ma ajute.

Fetelor eu din pacate traiesc cel mai prost film politist care exista cred, am auzit ca la munca la mine este aiurea, s-a desfintat firma ca erau doi asociati, am inteles ca pe nevasta sefului ar fi luat-o politia. POate ca i-au dat drumul nu stiu. MAine merg oricum sa le comunic sa ca nu mai merg ca intru pana la capat in medical si spersa scap repede de acolo, le zic ca merg si maine la medic sa-mi iau scuturea si ca decat am trecut sa-i anunt personal si nu la telefon. Ma ia groaza ca eu in viata mea nu am mai avut parte de asa minuni, sa-mi tineti pumnii maine.

Sabana la EKG-ul final a iesit ca si nopaea pulsul este intre 100-110, iar ziua mai crescut, nu periculos de mare insa medicul considera ca alegerea optima este sa nu ma mai intorc a munca. A spus ca oricum mai bine nu va fi si este bine sa stau potolita cat pot ca sa nu ajung la medicament. Zice ca poate nu o sa scap pana la urma de medicamente dar si daca ajung sa le iau el isi doreste sa ajung cat mai tarziu. Asa ca luni la ginecolog ma infintez, tocmai bine maine poate scap repede din zapaceala de la munca si merg sa-mi faca asistenta dr programare asa peste toate cele ca de asunat nu stiu daca apuc maine.

Fug fetele si abia astept sa vina maine ora cand deja safiu pe drum inapoi acasa.

pupici,

Monica si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Cristina_ana nici eu nu m-am ingrasat dupa regim dar am ramas insarcinata si n-am avut incotro.Eu de mica am suferit de sindromul obezitatii si era sa ma omor fara sa vreau ca ma pus nu stiu ce desteapta sa beau otet cu apa.Si acum nu-l suport nici in salata.Eram eu obsedata fiind cea mai mica dintre surori eram cea mai grasa zic eu dar cand zicem la cineva radea de mine.Si am ramas marcata si acum ca eu nu vreau sa fiu grasa.Mai este o romanca aici o sufla vantul pe stada si zice sunt grasa si alearga 2 ore in fiecare zi.
pika-pika sunt in 27w si 2d asa ca tu nu te-ai ingrasat prea mult.La mine se cunoaste........mama mama.
Kehleyr draga iti pica parul si dupa ce nasti?inseamna ca eu raman cheala de tot.Mie imi cade parul la greu acum nu stiu ce sa mai fac .I-am spus si la moasa dar cica este normal.La astia toate alea`s normale.Imi iese fierul mic intreb sa iau ceva?aaa nu....!d-na ametesc ce as putea sa i-au?aaaaaaa nimic e normal....dar calciul cand mi-l faceti?in luna a 8-a... mai zi ceva ca eu nu mai am cuvinte...
Astia daca le spun ca ma doare capul zice imaginezati numerele de la 1 la 10 si spune-mi cam la ce cifra te incadrezi?daca-i spui 7 te baga direct pe morfina.....cand esti pe moarte ma intreb ce-o mai da?

Si inca o chestie mai fetelor voi ziceti ca beti 2-3 litrii de apa pe zi....pai eu abia beu 1 litru nu pot mai mult credeti ca este rau?voi ce parere aveti?

Map cum te mai simti?

pampkin mersi mult pt parola.Nici mie nu mi-a trebuit parola pt albumul mamicilor!!!

27w2dJonathan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

nu stiam io ce parola vreti

acu, o vreau si eu, plizzzzzz!

dandana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Din cate stiu eu 90% anestezia totala se face in vena sau iti pune masca pe fata. De coloana mea nu se atinge nimeni. Fac ca trenul in gara, daca nu ma inteleg cu ei.

In ceea ce priveste kg eu cred ca bat toate recordurile. Am luat deja 20 de kg. Plecata de la 55 si ajunsa la 75. Si inca mai este loc pana la nastere. Sper sa nu ma fac de 100.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Multumim pentru informatie dandana, si sper sa ai dreptate, ca ma cam speriasem.

Eugenia 31+

Mergi la inceput

Map nu ma speria. Nu cred ca e cazul de medicamente, chiar daca e pulsul 120. Azi am citit intr-o carte ca inima pompeaza cu 20% mai mult in ultimul trimestru de sarcina. Si eu sunt curioasa ce imi spune cardiologul saptamana viitoare, dar asta va fi abia sambata.
Iti tin pumnii la servici, sa scapi repede de acolo. Ai grija de tine. Incearca sa te odihnesti. Eu una dorm din ce in ce mai putin si poate o fi si asta un factor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Sabana anestezia totala se face in vena si cu masca pe fata, stai linistita. Nu se atinge nimeni de coloana.

Motzata bea mai multe lichide, neaparat. Mie mi-a zis 3 litri pe zi asa ca vreau nu vreau ma fortez sa fac norma.

Am venit si eu de la control... sunt cam bulversata. Este putin probabil sa fie vreo anomalie la bebe, mi-a spus ca e adevarat ca se asociaza artera ombilicala unica ccc cu asa ceva, dar ca s-ar fi vazut si la celelalte ecografii, nu se prea poate sa fi fost acolo de la inceput si sa nu fi fost remarcat. Concluzia este ca probabil s-a astupat pe parcurs si este posibil sa am eu ceva probleme cu coagularea sangelui. Trebuie supraveghere permanenta, ecografie saptamanala, si maine ma duc la niste analize suplimentare. Of, daca macar as fi sigura ca fata nu are nimic, as sta mai linistita. E clar insa un lucru, acum sigur ma duc sa nasc la Municipal, nu mai stau eu dupa rezerve roz bombon in Elias...

Kehleyr 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Sabana daca pulsul ramane asa la 110- 120 atunci nu trebuie medicamente. Se punea problema in caz ca ar mai creste. Tocmai de asta medicul mi-a recomandat medical pana la sf sa tin pulsul in frau cat pot si sa nu mai creasca. Da, inima pompeaza mai mult insa in sarcina ai in general 10 batai mai mult decat normal, nu 120 in conditii de stat in pat. La mine dimineata curatam niste cartofi si poate ca ma mai gandeam aiurea la porcariile de la munca si cand am masurat pulsul sarise la 135 parca ma alergase te miri cine.

Monica si 27+

Mergi la inceput

Kehleyr asa mi-am imaginat si eu ca este anestezia totala. Nu eram chiar 100%, mai aveam o urma de indoiala, dar acum m-ai lamurit. Si mie mi-a dat dr sa fac analiza de coagulare. Saptamana viitoare primesc rezultatele, sper sa fie ok. Miercuri merg si eu la eco. Speram sa fie totul ok.

Map mie nu mi-a sarit mai mult de 125. Si pe mine ma apuca asa aiurea stand in pat si uitandu-ma la tv. Eu nu mai merg la munca de prin martie. Eu m-am gandit ca poate o fi si de la caldura la mine. La noi in casa este cumplit de cald, iar canicula de saptamana asta am suportat-o foarte greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Kehleyr, eu zic sa nu te stresezi. Oricum linistita nu sta nici una dintre noi te asigur.... Eu din cate burtici cunosc si vb cu ele toate au cate o paranoia in minte.
Eu de ex...m-am stresat asa: in sapt 19 la eco dr a facut o afirmatie ca sta cu piciorul drept cam fix. Normal am ajuns acasa..da-i bocete..suna doctorita...m-am dus la alt eco dupa 2 sapt, desi toti mi-au zis ca nu e nevoie. La eco 2 mi-au zis ca e ok piciorul n-are nimic. Insa n-ati vrea sa stiti cat am plans si m-am ruagat in cele 2 sapt. M-am linistit cu picorusul..partial ca stii cum e prostii mai vin in minte...a venit eco de 27 sapt. Verdict: col deschis pe interior si scurt. Alerta maxima stat acasa...plansete..pericol de nastere prematura. M-am bucurat pentru fiecare zi care a trecut de atunci. A urmat eco de 32 de sapt. Fericire...colul s-a inchis totul e bine cu bebelina..numai ca trebuia sa existe si un dar mic are ciruculara de cordon simpla. Iar vin acasa rascolesc tot netul..bocesc cand vad cazuri de bebe care s-au sufocat in burtica chiar daca procentul e de 0,1% din cazuri. In sf ma linistesc...ma mai i-au cu una alta...acum la analize tre sa fac nu stiu ce urocultura ca mi-au iesit nitriti pozitivi la examenul de urina si poate fi infectie urinara. Si uite as paranoia de mine are motive de stres zi de zi. Si daca nu ar fi fost astea..gaseam eu altele.

Deci...nu esti singura care esti ingrijorata. Pana o sa ne tinem bebeii in brate toate suntem mai mult sau mai putin.

Te pupic...si of..asa imi doresc sa treaca sapt astea si sa imi tin in sf bebelina in brate!
Sa fie sanatosi toti bebeii asta e cel mai important!

Va imbratisez!

Larisa

Mergi la inceput