Dilema mea

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

danna, nu te supara pe mine, da eu la 22 de ani eram casatorita si insarcinata, plus studenta eminenta la o specializare cel putin deosebita.
(acuma o sa vina guestus sa zica una dulce ,)

scopul acestei mini autpridicare in slavi ar fi sa-ti spun ca nu se poate sa fii atat de imatura.Mergi odata la el acasa si sterge pozele, dupa care baga-ti mintile in cap, asta e un cretin cu muschi si te degradezi infiorator numai ca consideri o relatie cu el.

Stiu ca aveti o situatie mai grea acasa si cauti evadari in orice fel....dar nu asta e calea.

Pune mana pe o carte si du=te la concerte daca vrei sa nu stai pe-acasa.
Poate intalnesti la teatru un tip misto...si serios.

si care nu te face sa te simti prost ca la 49 de kile ai "sunculitza" pe burta.

pe bune ca nici la 15 ani n-am gandit asa.

nu te mai incanta atata ca-ti da cinevga atentie.O sa-ti dea multi barbati atentie toata viata.Tu esti acuma flatata, atata tot.Sunt convinsa ca in pat tipu e dezasatru, pt ca pare mult prea egoist.

e, ce parere ai?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Initial creeata de danna2002

L am cunoscut fara sa vreau, nu m a atras cu nimic, desi are un corp de invidiat si un look de nota 200.
el are 20, eu 22...
Intr o conjunctura a mers cu noi intr o calatorie, eu eram cu prietena mea, ea s a cam aprins cand l a vazut, si asa ..a inceput un soi de poveste intre mine si el, tapetata cu mici povesti fizice, fara sa fie insa vorba de sex.
Eu nu stiu ce sa fac, m a sunat sa ma intrebe ce fac,,,<vroia sa treaca pe la mine dar am evitat asta> a ramas sa ne vedem sambata,printre altele mi a zis ca s a mai bronzat un pic, si e fresh..:)eu tocmai am hotarat ieri,fara sa ii zic nimic lui despre asta> ca NU cred ca e oportun sa incep nici un fel de relatzie cu el..desi fizic imi place si el incearca sa modeleze la mine uzantze nasoale ca de ex. fumatul...pare bine intentzionat...eu insa nu stiu daca e ok..sa vreau ceva de la el..
Mai sunt si alte aspecte, este elevul mamei mele, anul asta are bac, deci ar cam trebui sa il las in pace, macar pana la bac, plus de asta are un stil de viatza presarat cu noptzi pierdute prin cluburi si aventuri de care nu se sfieste sa povesteasca. Eu sunt geloasa din fire si parca as vrea sa am o relatzie ceva mai pe bune decat cele de pana acum....

ma intreb daca e oportun sa ma vad cu el sambata seara..?
ma intreb daca e ok sa fiu de acord sa incepem ceva impreuna..fie si ceva bazat doar pe sex..?

Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!

danna2002

maaaama ce te invidiez. uf ce vremuri . parca ieri ma intrebam si eu sa ma epilez sau nu saptamana asta???

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by Sabina

danna, nu te supara pe mine, da eu la 22 de ani eram casatorita si insarcinata, plus studenta eminenta la o specializare cel putin deosebita.
(acuma o sa vina guestus sa zica una dulce ,)

scopul acestei mini autpridicare in slavi ar fi sa-ti spun ca nu se poate sa fii atat de imatura.Mergi odata la el acasa si sterge pozele, dupa care baga-ti mintile in cap, asta e un cretin cu muschi si te degradezi infiorator numai ca consideri o relatie cu el.

Stiu ca aveti o situatie mai grea acasa si cauti evadari in orice fel....dar nu asta e calea.

Pune mana pe o carte si du=te la concerte daca vrei sa nu stai pe-acasa.
Poate intalnesti la teatru un tip misto...si serios.

si care nu te face sa te simti prost ca la 49 de kile ai "sunculitza" pe burta.

pe bune ca nici la 15 ani n-am gandit asa.

nu te mai incanta atata ca-ti da cinevga atentie.O sa-ti dea multi barbati atentie toata viata.Tu esti acuma flatata, atata tot.Sunt convinsa ca in pat tipu e dezasatru, pt ca pare mult prea egoist.

e, ce parere ai?

Sunt de acord cu tot ce a spus Sabina. Gandesc la fel ca ea.

Lasa-i in pace pe pustii astia care nu se mai satura sa se umfle in pene (pardon, puf) cu muschii lor cu tot. Ce sa-ti spun?! Iti ofera striptease si tu ar trebui sa cazi pe spate ... (scuze ca rad)
Daca vrei sa ai sanse mai mari sa gasesti un baiat care sa te aprecieze si respecte, nu pune atat de mult pret pe fizicul tau (sa nu intelegi cumva ca zic sa nu te ingrijesti, dar nu trimite/fa poze in tinute sumare). Lasa-i sa-ti vada sufletul intai, iar trupul tau frumos va fi doar cireasa de pe tort.

Deplasata mi s-a parut remarca lui ca nu porti sutien si ai sanii lasati. Cum de i-ai permis sa-ti spuna asa ceva?!

In locul tau l-as fi trimis la plimbare de mult ...

In plus, e elevul mamei tale si nu poti fi sigura de intentiile lui, deci nu te arunca inainte cu ochii inchisi doar pentru ca arata bine si e "numai fibra". Fii precauta, macar pana il cunosti mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Hai sa-mi dau si eu cu o parere ca prea ma maninca degetelele:

mai fetelor hai s-o lasam in pace pe fata, ca e clar ca finally si-o va trage cu macho-man with no brain, desi nu stiu ce-i as special la el, ca mie mi se pare ca in generatia asta 18-25 abunda genul (dar probabil sint eu deja mamaie la ai mei 30 si nu-i mai inteleg pe adolescenti). Ca e cam tolomac, ne-am convins cu toate daca-si da bacul la 20 de ani. Ca Dana e cam prea naiva la cei 22 de ani ai ei, iarasi qed! Ca subiectul se intinde deja pe 3 pagini... asta da performanta, si nici macar nu-i la zz sau macar pe un site gen coolgirl.ro sau adolescenta-online

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

quote:
Originally posted by Andra_

Hai sa-mi dau si eu cu o parere ca prea ma maninca degetelele:

mai fetelor hai s-o lasam in pace pe fata, ca e clar ca finally si-o va trage cu macho-man with no brain, desi nu stiu ce-i as special la el, ca mie mi se pare ca in generatia asta 18-25 abunda genul (dar probabil sint eu deja mamaie la ai mei 30 si nu-i mai inteleg pe adolescenti). Ca e cam tolomac, ne-am convins cu toate daca-si da bacul la 20 de ani. Ca Dana e cam prea naiva la cei 22 de ani ai ei, iarasi qed! Ca subiectul se intinde deja pe 3 pagini... asta da performanta, si nici macar nu-i la zz sau macar pe un site gen coolgirl.ro sau adolescenta-online

pup u,
Andra

edit: mie (ca de altfel nu numai mie!)...mi.a incoltit demult ideea ca face misto de noi...

...babelor...ati uitat ca hormonii intuneca ratiunea????

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

am avut destul de multa treaba pe la fac azi..
1. multumesc de sfaturi, am bagat la cap de era de bagat si ..minim pana la proba contrarie <adica pana cand o sa dau okii cu el> zic ca NU prea as vrea nimic de la el.
2. nu fac misto..era doar ceea ce imi trecea prin cap scris de a valma.
3. daca subiectul este aberant las moderatorii sa faca ce vor cu el, imi cer scuze daca am deranjat.

Cu multzumirile de rigoare, cu scuzele si cu respectul cuvenit,

dana.

Mergi la inceput