Clubul nurorilor (56)
Raspunsuri - Pagina 13
cherry22 spune:
Corina , SA FII FERICITA, IMPLINITA SI IUBITA!
Aly, pot sa pap, dar mai cu grija. Am insa o falca....
fata
Razuca, mare ghinion ati avut. Uite niste multi ca sa-ti mai treaca supararea
Fanna bancurile
Lavi, iti urez de acum cat mai multi ani alaturi de sotul tau, sa va iubiti, sa fiti fericiti si sa va dea DD tot ceea ce va doriti!
Fla, ce faci, tot musafiricioasa esti?
Andreea, tu cum esti? Ce face bb-lina?
pupi toate fetele
Alynutza spune:
Magda, ti-am votat si eu printzesita, sa va traiasca!
Raza, si eu ma gandesc ca ar fi fain un buchet de trandafiri rosii cu margini albe, dar ai vazut asa ceva? Daca nu, trandarifi rosii si rochitza miresii cum ti s-ar parea?
Roxi, si tu trebuie sa dai de baut ca te-ai "instelit" La mai mare!
nunta noastra
camelia72 spune:
Roxi,ti-am raspuns la subiectul de la Generale,multumim pt. intentie !
Nu stiu ce are netul meu in dimineata asta ca scriu mesajele iar cand le trimit,se sterg,offf,am scris de trei ori
Nu exista un nr. de teledon,daca vrei sa-l ajuti pe Claudiu,ti-am scris conturile acolo...!Claudiu este un baiat minunat care doreste cu disperare sa traiasca,sa-si invinga aceasta boala nemiloasa iar Dumnezeu i-a aratat ca-l iubeste si nu-l va lasa sa se stinga...incercam si noi sa-i intindem o mana de ajutor,trebuie sa reusim!
Corina,La Multi Ani,sa fii fericita,sanatoasa si iubita!
Alynutza,felicitari pt. rochitza,sa fii cea mai frumoasa si fericita miresica...
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
camelia72 spune:
Fanna,bune bancurile!
Magda,votat printesa frumoasa...bafta!
Raza,ce ghinion... fata sa treaca supararea!
Nuroricilor,va pe toate...fug sa iau fata de la gradi... m-a enervat rau netu' azi,mi-a sters o multime de mesaje,ma mai aerisesc putin ca sunt plina de nervi!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
impreuna spune:
Neatza dragelor.
cherry n-am musafiri scumpa, am fost cu Sara la dr ca ii merge burtica.
Dar m-am dus la indemnul soacrei, iar dr nu mi-a zis nimic nou, ce stiam si eu deja. Ca e de la masele care acum ii ies si sa o tin la regim.
Da ce te faci cu unii care intra in panica de parca n-ar mai fi avut copii pana acum sau nu stiu ce-i aia diaree
Uf, ce ofticata sunt.
Maseluta ta cum e? Adica fosta?:)
V-am citit in graba.
La multi ani Corina, noi vrem sa te sarbatorim chiar daca treci rar pe aici:)
Alynutza mersi mult de info, o sa-i transmit la Mircea ca il cunoaste si ne interesam sa vedem.
Felicitari pt rochita, ii faci poze sa o vedem si noi?
Hai va pup ca plange Sara dupa mine:(
Daca am uitat ceva sa ma trageti de maneca.
Flavia (sotie si mamica fericita)
cherry22 spune:
Fla, pup-o pe Sara din partea mea si sa dea DD sa-i treaca mai repede burtica si sa-i iasa dintisorii fara durere. eu pe ea de fata frumoasa
si tie
Aly, cand vedem si noi rochitza?
Alynutza spune:
Fla, sigur ca o sa-i fac poze, dar s-o am prima data, ca inca n-am luat-o acasa, nici n-am vazut-o. Tin pumnii sa va gasiti si voi casutza de vis.
nunta noastra
Alynutza spune:
Cherry, numai diseara ma duc dupa ea. Iubi a zis ca diseara trebuie sa iasa cu colegii, si daca nu e el acasa, o sa pot sa fac poze sa le pun. Asa mi-e de ciuda, ca prietena cu care am fost pana acum in cautari de rochitza, azi nu poate veni cu mine si o sa merg singura dupa rochitza... Mama s-a oferit, dar noi avem gusturi destul de diferite in materie de imbracaminte, si tare ma tem ca ma enervez daca o duc cu mine... Asa ca va trebui sa iau singurica ultimele decizii (ca mai trebuie puse strasuri)...
nunta noastra
impreuna spune:
Him unde dispari? Ca eu o sa-ti duc dorul. E totul in regula?
Mersi cherry si Aly
Azi pot sa spun ca m-a enervat soacra
Flavia (sotie si mamica fericita)