Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bey masochistelor lasati copii in pace. Si nu-i loviti peste manute ca au nu stiu ce nervi pe-acolo si ii marcati pe bietii puradei.Deci toate v-ati dat de partea lu' my husband.
Va prind eu in IOR si va rup picioarele... mai putin pe Moni si pe Gio... dar va trimit eu aviara la colet.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Alina ... nu-i fac nici o freza... asa ii sta podoaba capilara. Dar lasa ca o sa ii fac si freze "sculate" sa vedeti ce mutra are.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

hai ca scriu si eu a doua oara ... habar a disparut tot ce am scris ...
Giova eu zic ca nu o sa ne prinda ploaia ... doar ca bate un pic vantul (cel putin la noi in zona). Daca poate si Ingrid ne intalnim daca nu o amanam pe alta data. In caz ca ne intalnim eu o sa ajung pe la 5.20 ca a promis Codru ca vine pa la 5 fara si ne duce el ca sa nu avem probleme cu taxi (din cauza caruciorului)

Ioana ce precoce e pustiulica de care povestesti ... daca o tine tot asa o sa mearga in picioare pe la sase luni
pupici

Angi de motanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutece 51

de cu multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Naste Maria si Ion, barbat-su, se duce la maternitate:
- Noa Marie, ce avem?
- Ficior!
- Si cu cine seamana?
- Degeaba-ti spun ca nu-l cunosti!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, abia am apucat sa citesc ce ati scris, cu Alain in brate la computer si acum l-am pus in patut sa apuc sa ca scriu cateva randuri.In primul rand La Multi Ani Carlei, sa creasca mare si sanatoasa !!!
Bombonico, cum esti?Ai mai facut testul? Mi s-apacut parul maciuca cand am auzit, eu nu as fi pregatita asa de repede, felicitari pentru ca esti asa de curajoasa!!!
Alina, super scaunul si Ayan sade f mandru acolo in el, pupici la amandoi.
Catalina, f bine ti-a iesit freza esti i super simpatica si frumusica, are cu cine semana Bia, ingerasului in roz.
Maraki bafta cu apartamentul.

Mergi la inceput

Monica, da stiu ca papa Dienuta nu gluma, sa cresteti mari!
Giova, ai un bebe super cuminte, papa, sta in carucior, tace in patut...ce mai cred ca e cel mai cumintel din trupa.

Mergi la inceput

Teolinda pupici lui Nicolas, merg sa vad poze.

Mergi la inceput