plaja

plaja | Autor: piscotica

Link direct la acest mesaj

fetele,vreau sa-mi spune-ti si mie daca pot sa fac plaja fiind insarcinata?am intrat in luna a patra si mie c-am frica sa nu ii fac rau bebelusului.va multumesc si pupici. piscotica

lehnic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Eu am facut plaja, dar mi-am acoperit burta cu un prosop! Nu mi-a spus doctorul ca ar fi vreo interdictie!

Flavia si Bianca

Bia si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu mi-am cumparat o carte(300intrebari ce si le pune gravida),scrisa de un medic,si acolo spune ca poti face plaja,nu la orele interzise,daca-ti acoperi burtica cu un prosop.
mai bine iti intrebi medicul care te supravegheaza.

sarcina usoara!

24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Da dar burtica intotdeauna acoperita.
Am o prietena cam obsedata de cum arata si chiar daca era gravida in 7 luni jumate, ea s-a dus la mare sa se bronzeze. Toate bune si frumoase, dar nu putea sa stea pe burta (ca burta era imensa) pentru a se putea bronza si pe spate. In picioare cu spatele la soare iar nu putea sa stea, ca o dureau picioarele. Si atunci l-a pus pe barba-su sa sape ditamai groapa in nisip, a pus prosopul peste groapa si asa a putut sa stea pe burta.
La tine n-o sa fie probleme, ca la 4 luni nu cred ca ai o burta asa de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Stai la soare doar cat rezisti si nu in timpul amiezii, ci doar dimineata pina la ora 10 si seara pe la ora 6 . Cat despre statul pe burta, ai totusi grija , nu te lasa in baza ca burtica e mica , stai mai mult pe o parte si te vei bronza cu siguranta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

du-te la plaja fara grija. la 4 luni...nu ai nici oproblema. nici macar cea a burtii
si eu sunt "obsedata" si ma simt cel mai bine la plaja, asa ca am facut plaja pana cu 3 saptamani inainte de termen. piticul se simtea si el super bine, facea valuri .
respecta orele de stat la plaja, nu intre 12-16, da-te bine cu crema de protectie solara, poarta ochelari de plaja si o palarie mare de plaja ca sa iti protejezi fata. bea apa multa....si distractie placuta! o sa vezi ce bine e cand inoti!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by osna

eu mi-am cumparat o carte(300intrebari ce si le pune gravida),scrisa de un medic,si acolo spune ca poti face plaja,nu la orele interzise,daca-ti acoperi burtica cu un prosop.
mai bine iti intrebi medicul care te supravegheaza.

sarcina usoara!

24

Carte ai cumparat-o din Germania, ca vad ca acolo apare ca locuiesti, sau ai luat-o din Romania?
Multumesc mult de informatie.
Sarcina usoara!

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotica spune:

va multumesc mult pt sfaturi,pupici dulci

lehnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

din cate stiu eu nu e chiar indicat sa faci plaja insarcinata. mie doctorul mi-a spus ca radiatiile solare nu-i fac prea bine lui bb, asa ca mi-a permis sa stau doar intre 7 si 9 si intre 18 si 20.
nu mi-a prea convenit pt ca ador plaja, dar decat sa aiba copilul vreo problema.....

Mergi la inceput