La cat timp inainte/ dupa sport bem apa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Si mie profa de la sala mi-o interzis sa beau apa, eu insa am spus ca nu imi pasa de slabit/ingrasat sau care o fi argumentul ei (ca nu mi l-o spus), beau cel putin in timpul antrenamentului 0.5l de apa si ma simt perfect. Nu stiu cum as putea fara apa. Cred ca e o timpenie chestia cu interzisul bautului apei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu intr-o ora de antrenament beau o jumatate de litru de apa.
cum naiba sa nu bei apa?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Si eu stiam de o jumatate de ora inainte si o jumatate de ora dupa. Tot in ideea ca degeaba ai transpirat daca inlocuiesti imediat apa data afara si nu permiti tesutului sa se restranga.

Astea sunt insa idei de acum 20 de ani, nu stiu daca intre timp s-au dovedit sau nu valabile.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

fara apa as lesina pe bicicleta! beau cam 0.5l de apa in timpul unei ore de biciclat

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii
fara apa as lesina

Briza, tu m-ai vazut cu limba scoasa, pt k am uitat sa iau o sticla cu apa...Eu fara apa mor! Oricand, oriunde...apa sa fie!

Numaratoarea inversa a inceput ! AMR 9 zile pana la nunta !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

pai nu stiu daca as rezista la aerobic fara apa, mai ales pe caldura asta. nu cred ca e indicat sa bei multa apa in timpul sedintei pt ca topai mult- la aerobic- si doare burtica. dar 0,5 l bauti treptat cred ca e ok.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Auzisem si eu ceva de genul asta, ca nu se bea apa, jumatate de ora dupa efortul fizic, dar nu stiu daca e verificata afirmatia...

"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

Mergi la inceput