Oligospermie(24)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Azi e cea mai fericita zi din viata mea!
2 liniute in ziua 31!!!
E o minune!Totul e sa t rogi mult si sa t relaxezi.C sanse aveam sa raman cu 100000 lenti la ultima spermograma?Nu stiu cati or fi fost la marea intalnire,nici cand s-a produs,sau p c parte am ovulat.Plecasem in strainatate intr-o mic vacanta.Nu am mai numarat nimic,eram hotarati sa facem IAD luna urmatoare,ca ICSI nu n permiteam,iar dc nu iesea sa adoptam.Abia ne-am cumparat apartament.Am muncit de vreo 2 saptamani la el ,incat am uitat ca trebuia sa vina ciclul abia ieri am realizat ca n-a mai venit.
In urma cu 1 an iubi avea 14 mil,in sept 2,iar d curand 100.000.Fara explicatie,cu toate analizele bune.A facut tratamente care la altii aveau rezultate, pana la ultima spermograma,d cand n-a mai luat nimic.
Ma rog in continuare sa fie bine.Ma rog pt fiecare d aici.Dumnezeu n va pregati la fiecare darul lui,atunci cand n asteptam mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Mari-lu da-mi voie sa fiu prima care te felicita!!!Sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati amandoi parintii de perioada de sarcina de primul an si primii pasi al bebelushului!

Permite-mi sa te intreb: tu aveai probleme sau numai sotul?? ai rezolvat ceva la Sovata, anul trecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Barbye felicitari pt examen, iar in cealalta priovinta incearca se te aduni si va fi bine!! sincera sa fiu cred ca esti o fiinta minunata, care are drumul ei in viata!!! sigur il vei gasi pe cel bun!!!!
Mari-lu te-am felicitat si la aspirante... aici voiam sa-ti spun ca poate tratamentele tinute de sotul tau au avut efect totusi... si inca o data s-a demonstrat ca dak stam linistite fara calcule si teste facute intruna DD ne da

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Mari-lu;
Felicitari! sa fie intr-un ceas bun....sarcina usoara
greuceanu;
sarutmana ma multumesc si cu atat.Dar vezi cum faci s gasesti soarele si sa-l aduci si pe strada mea

Mergi la inceput

Silvana,la Sovata am facut trat cu cele 4 proceduri,m-a scapat d anexita,insa dupa in loc d 1 nodul fibromatos aveam 2.Iar in dec cand am facutHSG trompele erau super cu toate ca avusesem nenorocita d clamidia in urma cu cativa ani

Mergi la inceput

Multumiri pt felicitari,indraznesc dc spun ca intind mana sa ma urmati?
Posibil ca trat sa fi ajutat,sa nu credeti cumva c-as sugera ca n-au rost,doar ca in cazul nostru acest lucru nu s-a doveditla spermograme,in schimb lipsa stresului sigur a fost benefica.
Sa fiti mamici cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Mari-lu felicitari,felicitari...ma bucur mult pentru reusita voastra sinteti o dovada ca se poate,trebuie doar sa credem ca Dumnezeu ne va ajuta sa ne indeplinim visul...
Sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si sanatos si mincacios

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Mari-lu:v-ati scos tata.Bravo.Felicitari.Conform traditiei cred ca ar fi bine sa ne reamintesti povestea si normal tratamentul.Multa bafta in continuare!
Eu as aduce soarele la toti dar Zmeii astia sunt tare rai.Pentru tine sa stii ca fac ce fac si o raza tot iti trimit.Ma bucur ca ai ramas printre noi desi nu mai te incadrezi in categorie.Cred si sper ca iti va fi mult mai bine in viitor.
ma bucur de asemenea ca s-a mai animat atmosfera.Era si cazul la asa veste,no?
Urmatorul la rand va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Ce mai faceti, dragilor? Vad ca rariti randurile, si ma bucur pentru toate reusitele! Sa ramanem cat mai putini! Felicitari, Mari-Lu!
Eu nu am noutati ca daca as fi avut cu mare drag le-as fi impartasit cu voi. Dar cine stie, intr-o zi...
Spor la bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Dragilor ati disparut? Sau v-a speriat reclama cu tzantzarii? Tantarii in sine sunt mai usor de acceptat.Ma rog.
Multe salutari.

Mergi la inceput