Oligospermie(24)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

offf sa ma ierti ca uiti..vrusai sa'ti scriu da..dehhh batranetea mama..batranetea..
da ieri l'am primit!!au ajuns cu bine si multam frumos..
sunt tare ocupata alerg ca nebuna sa umplu magazinul din nou cu marfa ca mi l'au spart "baietii veseli"

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARA76 spune:

Buna fetelor!
Am aparut si pe aici. Sotul are oligoastenoteratospermie cu 11 mil/ml, spermograma facuta la dr. Matei Mioara. Ne-a trimis la dr. Calamfirescu, rezultat = varicocel. Ne-am hotarat sa facem operatia la sf lui august.
Stie cineva ceva de doctorul asta? (ca pe aici n-am auzit decat de dr. Costache Adrian de la MedLife)A mai facut cineva aceasta operatie? Cat dureaza? Cum e? Vreau sa-mi incurajez sotul dar deocamdata n-am ce sa-i spun.. Singurul lucru pe care il stiu este ca ii va mari numarul de gigei.. Si cu mobilitatea sta prost: a=0; b=35; c=25; d=40. La recomandarea dr.Tutunaru a luat tribulus si in trei luni i-a scazut nr de la 14 mil/ml la 11 mil/ml. Dr Matei zice ca nu e bun de nimic acest tribulus. Nu stiu ce sa mai cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Unele dintre voi ma cunosc, unele nu.
Am si eu cateva intrebari, daca nu va suparati.
Saptamana trecuta vineri am facut la Pitesti spermograma sotului, din care a reiesit ca sufera de oligospermie severa (10% mobilitate, 2,5 milioane gigei). Am fost aseara la Giulesti, si dr la care am fost a zis ca nu este concludenta spermograma facuta pt ca nu contine tot ceea ce il intereseaza pe el. Prin urmare, dupa data de 13 septembrie cand vine din concediu mergem sa imi faca mie histero si lui inca o spermograma.
I-a dat totusi Potent power 1/zi, zinc 1/zi si vitamina e forte 1/zi. Eu ii dau de ieri dimineata branca ursului 3/zi si telina 3/zi. Pot sa ii dau in continuare branca ursului si telina?
Am inteles ca voi imi puteti spune care sunt rezultatele tratamentului cu potent power.
Sa sper ca urmatoarea spermograma care va fi facuta aproximativ peste 1 luna si 3 saptamani va fi mai buna si ca am sanse cel putin de inseminare, intrucat potrivit spermogramei actuale nu putem face nici macar FIV (asa a spus dr)?
Stie careva ceva de dr Chadi Muheidli de la Giulesti, la care am fost noi aseara?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

catty
Daca spermograma a fost facuta corect(de fapt interpretata corect) desi ma indoiesc ...rezultatul nu e asa bun! Insa din datele puse de tine are dreptate dr-ul spermograma incompleta...Da ...asteptati cuminti septembrie pt. a va reface spermograma.zicul e bun...potent power nush noi nu am luat,iar vit. E ai mare grija...nu se ia mai mult de 1 luna parca...Noi nu am luat telina si B.U.Dna dr.nu a fost de acord cu ele...si sincer nr. si calitatea gigeilor a crescut si fara ele...eu una nu i le-as da...dar sigur o sa-mi sara in cap fetele ca naturistele sunt bune! Asa ca tu faci cum crezi...nici prea multe chestii de-odata nu-i bine caci i-l dai peste cap! Uite ...sotul Sheritrei nu avea o spermograma f. rea...ea i-a administrat diverse chestii naturiste...si l-a dereglat de tot...rezultat spermo'...nu prea grozava!
Eu vb. realist acum.Oricum spermatogeneza dureaza 72 zile...deci abia dupa 72 zile dupa un eventual tratament...se vad ceva schimbari!
Da...asa ni s-a spus si noua la inceput...si asa era...nu aveam sanse nici la fiv cu icsi...dar dupa 2 ani de chinuri speram si noi sa incropim ceva!Repet...tratamnetul treb. dat in functie de cauza...pana cand nu eliminati rand pe rand cauzele infertilitatii sotului mergeti pe bajbaite.Oricum iti urez multa bafta...rabdare...caci drumul e lung( ti-o spune je)...

DANY

Mergi la inceput

Danyalo, multumesc pt raspuns.
Eu am citit pe ici pe colo pe net si parerile sunt in general bune apropo de tratamentul cu potent power prescris. M-am dus si la o prietena care are un plafar si care este biolog de meserie sa o intreb daca sa ii mai dau BU si telina, si ea mi-a spus ca merge pt ca nu sunt reactii adverse intre ele (acum i le dau si eu pana le termin. Mi-a aratat si o retete de la Bucuresti care inglobau toate aceste medicamente (ea le pastreaza de la clienti pt a da si altora detalii si sugestii). Si sincera sa fiu nu cred ca nu mi-ar fi spus sa le intrerup daca erau ceva probleme, pt ca si ea a trecut prin aceleasi belele ca si noi pana sa ramana gravi, in conditiile in care sotul ei avea un nr. de 1 mil gigei.
Despre vitamina e nu mi-a spus explicit sa ii dau decat o luna, dar pt atata este cutia. Oricum o sa il sun saptamana viitoare pe dr sa il intreb.
Cat despre mersul pe bajbaite acum, ai mare dreptate. Si dr ne-a spus la fel, dar a spus sa incercam si cu din astea naturiste, suplimente cum le spune el.
Stiu ca ne asteapta un drum lung si greu, dar vreau sa sper ca se poate si sa cred asta. Mai ales ca mi-e frica de mor de histero. Numai cand ma gandesc la ea am un gol in stomac.
Acum insa om trai si om vedea

catalina

Mergi la inceput

catty
Drumul e lung, greu si anevoios tare..insa nu e imposibil de parcurs...la sfarsitul lui sa se intrevada bebelul mut dorit!In privinta hsg eu zic ca nu treb. sa-ti faci griji!stai calma! o sa treaca...acum depinde pe unele le doare pe unele nu! Eu am facut parte din prima categ. acum vreo 3 ani cand am facut hsg ( nici nu stiam ce-mi face si cu ce se mananca asta) a fost bine...dr-ul a avut mana usoara iar trompitele mele erau bune permeabile...dar asta a fost norocul meu!O prietena de-a mea la acelasi dr. sa se urce pe pereti( dureri f.f.f. mari-avea trompele infundate ca facuse vreo 6-7 avorturi...nici ea nu le mai stia nr. si acum voia bb. iar trompitele erau infundate...) a rabdat cu stoicism instilatiile ( ingheta de frig instantaneu...asa de rau era) iar la sf. rezultatul a fost bebe...care acum are 3 ani...si e un scump.
Deci...depinde de organism dar eu zic sa nu te stresezi prea tare!
DANY

Mergi la inceput

Dany, cat dureaza histero?
Imi este frica de necunoscutul nepalpabil, iar ideea ca este pe viu ma ingrozeste. Asta din cauza ca acum 3 ani am fost taiata pe viu si cusuta la fel pt ca iesisera niste fire la suprafata si muschiul de la burtica nu se prinsese cum trebuie(scuze, cu anastezie constand in 2 fiole de xilina cu adrenalina)si am facut stop respirator de i-am speriat pe toti.
Sper din tot sufletul sa nu am trompitele infundate, si cred in continuare in minunea mea, desi acum pare atat de departe. Uneori imi vine sa plang din senin si de abia ma abtin. A fost cea mai dura lovitura pe care am primit-o pana acum si este tare greu de trecut peste, mai ales ca sotul meu nu prea mai vrea sa ma atinga pe motiv ca este aproape steril si ca nu mai are rost sa ne stresam.

catalina

Mergi la inceput

catalina scumpa mea...calmisiimo... cu rabdarea trecem marea... Am trecut si noi prin de-astea ... viata noastra sexuala este alta de cand i s-a spus in fata ca el nu poate face copii...insa usor-usor...o dregem noi!! Eu m-am invatat asa...stiu ca are un blocaj in creierash undeva...de aceea nu sunt adepta vestilor spuse sotilor asa netam-nesam caci ei sunt mai plapanzi!
Hirstero nu dureaza mult...io stiu... max. juma' de ora..la mine cred ca 10 min...ca dr-ul si-a dat seama ca erau permeabile... Nu te stresa inutil! Va fi bine!!OFFFF de cate m-am lovit in acesti 5 ani...mai am un pik si-mi dau doctoratul in ginecologie si andrologie!! da nu sunt singura...mai sunt alte fete mai bune ca mine ...de ex. dna diriginta...care nu mai zice nimic... Avalon... Elise... Tabita..scumpa de tine ...sper ca esti bine!!care nush din ce motiv nu ne mai saluta...si LIANA 30..pt. toate aceste scumpe fete...un big
DANY

Mergi la inceput

Dany, ti-am raspuns la endometru. Tin pumnii sa fie bine azi la ISA
Lara, am vrut sa iti dau un PM dar nu il ai inca activat. Daca vrei, te rog sa imi dai adresa de mail la care sa iti scriu in legatura ca varicolelul. De cand cu oligospermia severa a sotului meu am inceput sa ma documentez, si as vrea sa iti spun cateva intrebari despre modul in care se manifesta la sotul tau, ca mie mi se pare ca si al meu are acelasi lucru.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Lara ai intrebat si care sunt sansele de imbunatatire a nr. si mobilitatii alora mici dupa operarea varicocelului?? Din ce am observat sunt destui medici care te baga repede la cutit doar asa...
Sfatul meu e sa mai consulti si alt medic! De multe ori (a fost si cazul nostru) problemele se pot rezolva si in urma unui tratament!
Carry incearca sa fii ceva mai relaxata!
va pup,

orchis

Mergi la inceput