Oligospermie(24)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

inca ceva pe tema asta: http://www.geneticlab.ro/pliantY.pdf

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Am citit ce a-ti scris, m-am intristat cat de mult luptati voi si sotii vostrii pentru un bebe. Poate si la mine daca aveam vreun ajutor din partea lui , poate aveam si eu alta viata , alta soarta,....e trist poate acum a incepu sa doara cel mai tare....Mi-ar fi placut sa am ceva din el, ceva ...ce sa imi aminteasca de el...
Mai am un examen sper sa trec cu bine......si sa imi refac ......totul....hai va pup ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Lasa, Barbye, nu te intrista...ai sa vezi ca DD are grija de tine si ai sa gasesti barbatul potrivit cu care vei avea un super bebel si vei " da clasa " la toata lumea.
Acum,concentreaza-te asupra examenului...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Dragele mele colege de suferinta... va doresc o vara frumoasa...plina numai de bucurii!!
.
Eu ma pregatesc de plecare...o saptamana...prin tara...circuit...sper ca va iesi bine...inca mai sper ca minunea sa se intample natural...desi lumea prin targ zice ca e imposibil( decat fiv+icsi merge ca altfel...zau ca musca!!)
Nu am mai intrat sa scriu caci nu aveam ce spune... nici o noutate sub soare... Astept multe de la concediul asta...nush cate chestii se vor realiza!!
Va pup si va doresc multa sanatate..pt. a trece peste toate incercarile sortii!!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Avalon, esti o scumpa. Am facut amandoi consultul genetic (analiza cromozomiala - cadriotip) totul e ok. A fost obligatorie in dosarul pentru FIV.

Nusy, voi incerca sa gasesc un medic bun in eco la noi. Nu sunt din Bucuresti. Iar in ceea ce priveste vitaminele si mineralele voi baga in el asa ceva. Astea se iau dupa o anumita schema? Ma gandesc ca fiind combinate se iau altfel decat daca ar lua doar unul singur.

Mi-ar placea sa gasim cauza ca sa stim cum sa tratam.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Moniland, sotul meu le-a luat asa: coenzima Q10 1/zi de 30mg dimineata dupa masa; Zn 1/zi dupa masa(indiferent de momentul zilei);
vit.C de concentratie maxima 3/zi; panaxginseng 1 fiola dimineata inainte de masa,iar BU de trei ori pe zi inainte de masa.
Aurelia77: ce-ai facut ieri?ce vesti ai?
Orchis: unde ati facut ultima spermograma?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Buna dimineata,

A inceput o saptamana noua, frumoasa, sa ne bucuram de ea si sa mai dam necazurile la spate.
Joi are al meu programare la urolog, la Bucur Mihai, am inteles ca este un dr bun, la el am gasit cel mai repede un loc liber, si sa vedem ce mai facem.
Pana atunci naturiste si dusuri reci la coite, ca sa-si bage mintile in cap!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Nusy ultima spermograma am facut-o la dr. S.

orchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymy_000 spune:

Buna fetelor
Nu m-am inscris de foarte multa vreme pe acest forum, insa am urmarit cateva dintre discutiile voastre. Imi dau seama prin ce treceti... Si sotul meu a avut probleme, insa acum a reusit sa se trateze. Noi suntem din Constanta si am ajuns la un medic naturist (Serghei Morar), care i-a facut un tratament injectabil cu aloe. Ma rugam ca dupa tratament, analizele sa iasa macar pe undeva pe la limita minima... Zilele trecute, si-a facut spermograma si surpriza a fost de proportii. Toate analizele sunt perfecte acum.
V-am scris in speranta de a va incuraja un pic si poate reusiti sa ajungeti aici, sa stati de vb cu acest medic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Fetelor nu v-am mai scris pentru ca nu am avut timp.
Nu am ajuns la dr.Soare pentru ca sotul meu a fost chemat la Bac si nu am putut pleca.Am vorbit cu dr. la telefon si mi-a spus ca dat.faptului ca analizale hormonale sunt excelente i- le-am prezentat telefonic el este sigur ca o sa reusim.Saptamana urmatoare o sa mergem la un urolog sa vedem ce facem cu rinichiul si poate o sa mai facem,atunci o spermograma.Acum suntem pe vit. E ,Zn si seleniu si branca ursului.Oricum eu vreau sa mai fac o inseminare

Mergi la inceput