Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-128

Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-128 | Autor: Mishulina

Link direct la acest mesaj

Bine ati venit la capitol nou!

lunii noiembrie 2006 sunt:
Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83

lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97

lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103

lunii februarie 2006 sunt:
MamiFlori -cap 104
Mirona - cap 109

lunii martie 2006 este:
Danita - cap 116

lunii aprilie 2006 sunt:
ingeras26a - cap121
Madana - cap.122
Catalina - cap. 124

lunii mai:
Cristinna- cap. 125
Kateryna - cap. 126

Urmam noi,cat de curand!

Avem si mamici,foste colege de "Endometru..."
Catrinel 17 (cap. 49) a nascut pe 23 martie o ( Oana Carina)
CamiM (cap.58) a nascut pe 8 mai o ( Sofia-Alexandra)
Virgi (cap.61) a nascut pe 17 mai o ( Luana Claudia)
Shoricutza (cap.62) a nascut pe 26 mai o ( Ana)

Ina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut
Am trecut sa vad care mai e miscarea pe aici. Si vad ca a crescut numarul gravidutelor Bravo, la cat mai multe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Mi-am adus aminte ca la inceputul capitolului trecut Kateryna ne daduse o veste buna si asteptam confirmarea ca s-o trec pe listutza! Oare ce-o fi cu ea de n-am mai dat nici un semn de viatza?
Oana te asteptam cu vesti bune! Nu vrei sa fi tu prima graviduta de cap 128?

Lachi tare as vrea sa-ti zic ceva sa-ti mai treaca supararea dar...nu-mi gasesc cuvintele....asa ca mai bine tac! Si eu as fi furioasa in locul tau si daca imi dau drumul la gura (vorba Lianei) nu ma mai opresc...Ca si io sunt in halul in care sunt tot cu "ajutorul" medicilor,care au facut ...ce i-a taiat capul in momentul ala! sa ca ...ce as mai putea zice? Decat ca ne uneste o "simetrie" in suferinta: si io tot o trompa si aia nefunctionala! (apropo,a ta pe ce parte e? - nu ca ar mai conta...)
Offf....(scuze,asta mi-a scapat printre dinti )

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ce intrebare, Mishulina?!!!
Pai, as mai fi aici daca n-as vrea!?
Io vreau vreau vreau...tare de tot...
Acu sunt cam zburatacita...ma tot uit pe geam ca nu vine mandrul meu cu testele odata. Apoi constat ca ma duc intr-una la toaleta ptr a face pisi...asa cateva picaturi...mai mult senzatia...
Nici pe asta nu ma prea pot baza ca eu sunt o ferventa utilizatoare a toaletei...in sensul in care am o frecventa mare...asa am fost dintotdeauna...acu merg ceva mai des decat de obicei dar am mai avut si perioade din astea. Apoi, in ultimele zile am fost balonata dar nici asta nu mi se intampla asa de rar cat sa fie reprezentativa. Si uite asa iau in calcul si efectul placebo...
Asa nu mai am rabdare...
Ufffaaaa

Mergi la inceput

Draga Oana,pai daca vrei,poti! Deci prima conditie e indeplinita!
Apropo,daca zici ca mergi la baie asa des sper ca iti dai seama cam cat de diluata va fi urina din care faci testul cand va veni sotzul tau cu ele...Eu cred ca ar trebui sa te "tragi de urechi" si sa mai astepti pana maine dimineata (chiar daca in momentul asta pare foarte greu spre...imposibil) ca sa fie testul mai concludent! Daca il faci totusi acum si apare doar o singura liniutza....sa nu fi dezamagita! Are ea motivele ei...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

Kateryna e gravidutza cu acte in regula, pe listutza de la aspirante...ASI e cea care a anuntat!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Inteleg ce zici, Mishulina. Si sunt convinsa ca ai dreptate. Desi eu sunt o persoana care consuma infinit de putine lichide...singurul lichid pe ziua de azi a fost un bol de supa...de fapt cam doua. In rest nimic...beau excesiv de putine lichide si stiu ca in perioada de sarcina va trebui sa-mi dau silinta sa schimb situatia asta.
Sunt sigura ca o sa ma manance in fund sa mai incerc un test...si apoi imi mai pastre un test pe maine dimineata si unul ptr poimaine...
Decat sa ma tot topai....
Greu cu agitatii astia...

Mergi la inceput

Gata!!!
M-a linistit mandrul meu...s-a plimbat pe la farmacii si mi-a luat iar un Dr. Sigur si unul Cella (habar n-am...voi stiti ceva de el?).
Deci nu are rost sa mai fac astazi..unul de tipul celui pe care l-am mai folosit sau unul necunoscut...Ramane sa ies acu prin oras si sa caut...mandrul meu zice ca la fiecare farmacie e un singur tip de test si astea le-a luat dupa ce a colindat vreo 5 farmacii.
O sa trec pe la un Sensiblu...
Uite asa trece pepsiceala si vin dracusorii...m-am cam enervat...
Trece ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Catalina sa auzim de bine
Lachione
Io bine, cu inima cat un purice - maine ecograf transvaginal pt a se hotara ce urmeaza: laparo sau HSG. Ce-o da Domnul!

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by megbeng

Kateryna e gravidutza cu acte in regula, pe listutza de la aspirante...ASI e cea care a anuntat!

Pai daca-i asa s-o trecem si la noi,la loc de cinste...

Oana eu de Cella nu stiu nimic,nu-mi "spune" mare lucru...Dar ma mir ca n-a gasit Ozone sau Barza ca-s peste tot,eu numai de-astea gasesc...In fine,cred ca cel mai bine e s-o lasi pe maine dimineata. Vezi ca-s cu ochii pe tine si astept vesti! Bune,da?
Bianca iti tinem pumnii maine!
Laura-Ioana ca mai treci pe la noi....

Ina

Mergi la inceput