Ce ati face in locul meu?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si sotul tipei ce zice? N-ai pomenit nimic de el.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Chestia cu socul e testata si merge la sigur.Eu am fost intr-o situatie similara.Cunoscuse o tipa pe chat si in discutii i-a promis ca-i poate aranja sa se angajeze pe un post care-l cauta de mult timp.Pana la urma au ajuns sa vorbeasca la telefon ,chiar si acasa,de fata cu mine si numai amicale nu erau discutiile lor.Am facut crize de nervi,m-am dat peste cap dar situatia devenise din ce in ce mai grava.Pana la urma am hotarat sa ne despartim dar din anumite motive trebuia sa mai locuim o luna impreuna.Nu l-am mai stresat,nu am mai facut scandal,am deschis chatul si am convenit cu un cunoscut sa discutam seara.De fiecare data cand venea el inchideam chatul ca si cand terminasem discutia.Am convenit cu amicul sa ma sune si sa iesim de cateva ori in oras seara si de doua ori am ramas la ei acasa(am uitat sa spun ca amicul are nevasta si copii iar ideea a aprtinut prietenei mele,adica sotia amicului))
Eu eram vesela,nu mai sufeream si ieseam seara in oras.Cand am lipsit noaptea deja a fost prea mult,a sunat la prieteni nostri si acestia i-au spus ca nu sunt acolo.Nu a putut sa-mi spuna nimic pt ca el o avea pe fetiscana si eu aveam viata mea,asa convenisem.Il vedeam ca fierbe dar nu i-am spus nimic chiar il intrebam ce a discutat cu ea?ce mai face?cand ii rezolva cu serviciul? Mai erau 2 zile si trebuia sa plece cand a venit si mi-a spus ca nu suporta sa ne despartim si ca a fost o tampenie ce a facut.I-a dat telefon fetei ,de fata cu mine,si i-a spus sa nu-l mai caute ca totul s-a terminat.Din ziua aia nici ea nu a sunat si el nu a mai intrat pe chat.
Asa s-a sfarsit problema mea.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Intotdeauna mi-am dorit sa va scriu o istorioara adevarata care a fost este si va fii un exemplu pt mine. Am avut un superb motan birmanez superb si periodic primavara si toamna īi cautam "sotii" care sa fie disponibile la vremea respectiva. Treptata, treptat s-au īnfiripat si adevarate relatii sufletesti as putea spune - adica Tom (motanul) a īnceput foarte clar sa aiba preferinte... nu la īmperecheatul propriu-zis... ci la "restul" - adica, dupa ce se petrecea actul īn sine, īi placea sa se joace si sa doarma doar cu una dintre multele lui "sotii" cu Linda. Intr-o seara niste amici care avea pisica ma suna ca vor sa mi-o aduca īn nuntit. Tocmai era Linda la noi - doar īn vizita (ea era deja īnsarcinata) - pt stapānii ei erau īn vacanta. Le explic la acesti amici situatia si le spun ca nu este absolut de loc indicat sa vina cu pisicuta cealalta īn calduri. Ei insista... eu... cedez... Si vin. Cum au pus pisica jos īn apartament, Tom s-a dus glont s-o miroase si sa faca cunostinta. Fulgerator si neasteptat Linda a atacat-o pe intrusa. A sarit pe ea si a ciufulit-o fara sa apucam sa schitam vreo miscare. Intrusa a reusit sa se refugieze sub dulap. Am luat-o pe Linda si am sechestrat-o temporar pe balcon. Linda s-a catarat pe pervaz si zgāria furioasa geamul. In tot acest timp Tom a stat asuns dupa usa si a privit curios scena. Intr-un final fericit scoatem intrusa de sub dulap si stapānii si-o iau si pleaca frumusel acasa. O las pe saracuta Linda īn casa. Linda efectiv a scotocit fiecare ungher al casei sa se asigure ca nu mai exista nici umbra de intrusa dupa care a venit īn pat si s-a cuibarit linistita lānga Tom...
Atunci cānd īti aperi familia (sot & copii) de orice fel de dusmani/intrusi o faci cu dragoste. Daca doresti sa pastrezi ce-i pe drept al tau (familia) vei lua orice masura consideri necesara sa-ti elimini adversarul. A te confrunta direct cu "rivala" NU este o umilire... o pui doar īn garda ca daca nu pleaca de buna voie si nesilita de nimeni din viata voastra vei trece la masuri radicale. Daca nu are bunul simt si constiinta ca ceea ce face este rau atunci trebuie cineva sa-i deschida ochii... Parca se spune ca "In dragoste si īn razboi orice este permis"...
Iar apropo de atractiile maladive pt o anume persoana... din pacate ele exista... Dar cu timpul si poate cu ajutorul unui phihoterapeut sau consilier familial se pot rezolva.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Elas, Anca are dreptate.

Daca nu vrei sa te cobori la discutia cu prietena sotului, atunci impune-te f. ferm in fata lui, de maine nu mai duci pe nimeni cu masina la serviciu, iei tu masina sau gasesti o scuza.
Si daca ai intrebat ce am face noi in locul tau, uite ce as face eu as pune mana pe telefon as suna-o pe tipa de fata cu sotul si i-as spune ca s-a stricat masina sau o voi folosi eu incepand de maine.. si cu asta basta...

Smulge raul din radacina nu-i lasa sa-si faca de cap sub ochii tai.. eu nu pot avea intelegere pt. asa ceva, cum adica el o curteaza pe aia si tu sa te porti frumos cu manusi cu el... dar noroc ca ea nu ar ceda ca altfel sotul tau ar fi calare pe ea... si tu sa-ti vezi linistita de treaba, lasa ca-i trece lui.

Si daca zici ca ea nu te suporta, probabil ca are motive ascunse pe care tu nu le stii cu adevarat, apropo tu de unde stii ca ea nu-l place pe sotul tau... din ce iti spune el?... si tu il crezi.? Si draga mea, barbatii nu sunt asa visatori ca femeile, nu alearga prea mult timp dupa o fusta daca respectiva nu-i baga in seama.

Si apoi nu imi spune tu mie ca ea nu simte pasiunea sotului tau, daca ar fi corecta ar zadarnici orice intalnire cu el, stie ea sigur de ce nu te suporta. Sotul ei ce pazeste?

Eu pe al meu nu-l las cu nimeni, decat cu sora-sa sau maica-sa in rest numai in caz de urgente, sau in prezenta mea..eu nu inteleg situatiile de genul asta, nici lui nu i-ar place sa ma duca altii la servici... dar nu as accepta eu in primul rand, indiferent cine ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

si daca nu merg alte metode, socheaza-l si tu, spune-i ca ti-a iesit in cale nu stiu ce mascul care si tie iti place f. mult si respectivul e foarte tare atras de tine, abia daca ii mai faci fata... nu stii pana cand....pune-te mai la punct cu tinuta si imbraca toale mai sexy, nici asta nu-l misca?.. paseaza-i mai multe responsabilitati in casa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

El ti-a pasat tie responsabilitatea. Nu e vina ta daca se destrama familia. Esti cit se poate de intelegatoare, dar asta nu rezolva problema.
Eu cred ca e o obsesie de-a lui, nu dragoste. Daca va despartiti cred ca isi va da seama ce pierde. Vad ca iubeste mult fetita si eu cred ca te iubeste si pe tine, dar nu stie asta.
Eu as lua fetita si as pleca undeva - sau mai degraba sa plece el, sa ramina fetita la ea acasa. Sa se gindeasca si sa faca dupa cum il duce capul. Daca nu te mai iubeste tot nu are rost sa continuati in felul asta. Dar am un "feeling" ca trebuie doar sa se trezeasca la realitate.
E bine totusi ca ti-a spus si nu a trecut la fapte. Asa poate mai puteti salva ceva. Sper sa fie asa. Dar pina atunci nu mai accepta situatia asta ca nu ajuta nimanui.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Uitasem: eu zic sa nu vorbesti cu ea. Problema ta e cu el in primul rind. El trebuie sa renunte s-o mai plimbe cu masina.
Da-i sansa sa aleaga intre tine si varianta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Ce are ea in plus fata de tine de tu crezi ca-l atrage pe sot?
100-60-90...picioare mai drepte...sau ce?

Mergi la inceput

Mi se pare aiurea intrebarea. Ce, el e atras de mine?
Pai s-a insurat omul cu ea, de ce n-ar fi atras de ea? Ideea e ca daca nu ar mai vrea sa fie cu ea atunci ce rost are?
Eu tot inclin sa cred ca pus sa aleaga se va trezi si el la realitate. Spun asta pentru ca spre deosebire de altii in situatia asta el incearca sa fie dragut cu ea, ajuta in casa, petrece timp cu copilul...
Situatia e tensionata si cel mai bine e sa se lamureasca lucrurile odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Mi se pare aiurea intrebarea. Ce, el e atras de mine?
Pai s-a insurat omul cu ea, de ce n-ar fi atras de ea? Ideea e ca daca nu ar mai vrea sa fie cu ea atunci ce rost are?
Eu tot inclin sa cred ca pus sa aleaga se va trezi si el la realitate. Spun asta pentru ca spre deosebire de altii in situatia asta el incearca sa fie dragut cu ea, ajuta in casa, petrece timp cu copilul...
Situatia e tensionata si cel mai bine e sa se lamureasca lucrurile odata.

Nu pe tine te intreb....stiu ca ai 60-90-60 inch

Mergi la inceput