Ce ati face in locul meu?
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
kittygreeneyed spune:
Draga elas, ma bucur ca ai luat atitudine. Acum , din cate inteleg eu, lucrurile stau cam "in balanta". Gandeste-te bine ce vrei sa faci in continuare si in ce conditii. Dupa ce ai decis ce este mai bine pentru tine si fetita ta , pune-i in vedere si lui. Fara ezitari, fara "poate si parca". Are de ales: sa ramaneti impreuna - in conditiile cutare si cutare (si aici fii nemiloasa) sau sa va despartiti pe bune - la fel, in conditiile tale. Nu da inapoi nici un pas, nici macar cu o clipire de ochi!!! Singurul lucru pe care-l poti oferi este un ragaz de gandire: cu cat mai scurt, cu atat mai bine. Deviza ta de acum inainte sa fie : NICI UN COMPROMIS SPRE AVANTAJUL LUI! Sa dea un raspuns clar: ori una, ori alta. Daca nici dupa perioada de gandire acordata cu multa bunatate nu se hotaraste odata, hotaraste tu si pentru el - dar nu continua cu "va fi sau nu va fi...". Cea mai grea este incertitudinea. Odata ce te-ai hotarat sa faci un lucru sau altul, este mai usor: macar stii ce ai de facut si unde trebuie sa lupti.
Faptul ca el este slab nu inseamna ca poate sa arunce povara pe tine.
Si eu am avut parte de un sot slab care, atunci cand nu a mai fost cine sa hotarasca pentru el a trebuit sa invete sa gandeasca si sa decida singur... si in cele din urma a luat deciziile corecte!
Kitty, mamica de Adi si Robi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Alexmona spune:
Draga Elas,
sunt cu tine si-ti inteleg durerea , dar sigur vom reusi orice s-ar intampla .
Te pup si ai grija de tine si de ingerasul tau.
Alexmona
Alexmona spune:
Elas ...cum e???
Sper din tot sufletul ca acum esti impacata si multumita si mai ales sunteti fericiti.
Pupici
Alexmona
Aprilie spune:
Ce mai faci, Elas, cum iti mai merge ?
Cum o mai duce sotul tau ?
S-a schimbat putin situatia, s-au mai calmat lucrurile ?
Ai grija de tine ! Aprilie
Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.
angelapriboi spune:
Am urmarit povestea ta cu sufletul la gura.Astept sa vad ce decizie ai luat.Sper ca totul o sa fie bine.
Analizeaza-ti bine sentimentele si apoi vei putea lua o decizie.Sper sa iei decizia care iti va face bine tie si copilului tau.
Asteptam vesti de la tine
ANGELA
elas spune:
Imi cer scuze fata de voi, ca aproape am abandonat acest subiect!M-am mutat la altul f asemanator unde ne sustinem durerea impreuna!
Nu sint f multe nouatati!In sensul ca lucurile nu au evoluat f mult!am reusit sa schimbam un pic in bine lucurile!El e intr-o perioada de convalescenta, ii spun eu...adica nu o mai vede pe duoamna, dar se vede ca tinjeste dupa ea!Eu am reusit sa ma detasez si sa ma bucur de viata mea, de copilul meu!Nu cred ca ii convine ca nu ii dau aproape deloc atentie si uneori face eforturi sa se schimbe in bine, dar urmeaza caderi de moral din partea lui...Deocamdata atit!
Eu vreau sa reinvat sa fiu puternica, sa nu ma mai atinga starile lui si sa vad ce urmeaza!Daca nici dupa aceste rupturi...fata de ea nu se schimba!am sa fac pasul ptr ca nu ma pot complace in situatia asta si am si eu dreptul sa fiu fericita!
roxanik80 spune:
Eu cred in felul urmator: daca tu stai in continuare langa el e ca si cum ai accepta ce face, el practic incerca sa o cucereasca si o face linistit pt ca indirect tu il lasi si esti deacord cu ce face. Eu zic sa pui piciorul in prag si atunci cand se va trezii singur va lua hotararea finala. E greu sa faci asta dar mai greu va fii cand se va intampla ceva intre ei pt ca nu va tine la nesfarsit refuzul ei sunt sigura ca va ceda intr-un final. Asa ca e mai bine sa parasesti decat sa fii parasita.