Ce ati face in locul meu?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

" nu se opreste din goana asta dupa ea! "

Ce vrei sa spui cu asta, Elas ? Ca inca o mai vede pe "prietena" ?
eu credeam ca dupa ce ai vorbit cu ea si sotul ei au inteles sa "stea" deoparte pt. o vreme, macar...sa nu se intilneasca deloc,sa nu discute, sa rupa orice contact.

Daca ea nu accepta sa-l intilneasca si sa stea de vorba atunci in ce consta "goana lui dupa ea" ? te referi la faptul ca inca se gindeste si tinjeste dupa ea ?

Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Buna!
Multumesc celor care ma inteleg si ma ajuta, va multumesc pentru ca va faceti timp sa ma ascultati!
Aprilie,la goana ma refer ca nu inceteaza sa se gindeasca si sa ma considere vinovata ca am stricat relatia cu ei!
De vazut este imposibil sa nu se vada deoarece stam in aceeasi zona!Aseara am iesit cu copilul in parc si ne-am intilnit intimplator acolo!A fost ceva penibil, ne-am salutat iar copiii au inceput sa se imbratiseze si sa zica hai sa ne jucam!Ei au zis ca se grabesc si au dat sa plece, iar copiii au inceput sa plinga ca vor sa se joace!
In fine sotul meu nu a zis nimic, dar in privirea lui am citit multe...
Anca, nu stiu daca voi putea ierta, dar sigur nu cred ca voi uita!
Mai mult...e greu sa stringi de unul singur cioburi!
Ce va fi vom vedea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Elas,imi pare rau ca nu ai reusit sa-ti rezolvi problemele asa cum speram..
Sincer nu stiu ce sa-ti mai zic..daca el nu-i constient de ce-ti face,de faptul ca a distrus casnicia voastra si linistea familiei..nu ai ce-i face.Ref.la chestia cu "dusmanul"..mi se pare prea exagerata.Adik o pune pe ea mai presus decat tine?Tie iti place asa?Adik el ce voia sa faci?Sa taci ca el sa poata sa-si faca de cap in continuare?Daca voia s-o uite o uita in 2 ani!(evitand-o bineinteles,ci nu cautand mereu compania ei!)
Totul trebuie sa vina de la el..dar se pare ca el nu vrea!Atata timp cat el nu vrea sa renunte,nici n-o sa se schimbe situatia.
Din punctul meu de vedere ai incercat totul..ai tras cu dintii si ti-ai calcat demnitatea in picioare si totul pt el!..Cum spuneam,din punctul meu de vedere ai facut totul ca aceasta casnicie sa mearga.Din pacate,nu merge doar daca trage unu,..ci doar cand trag amandoi!
Tu cum te mai descurci?Mai poti rabda?
te pupic si ai grija de tine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Stiu Ledticia ca am facut tot ce se putea si mai stiu si ca nu poti de unul singur!
Atita timp cit nu e constient de timpeniile pe care le face, eu numai pot face nimic!
Macar am constiinta curata ca am incercat!
Momentan incerc sa ma detasez, sa nu ma gindesc si sa iau lucurile cum sint...Ma concentrez mai mult pe fetita si pe mine!Oricum trebuie sa fac ceva si pentru mine!O sa vad ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

quote:
Originally posted by elas
Momentan incerc sa ma detasez, sa nu ma gindesc si sa iau lucurile cum sint...Ma concentrez mai mult pe fetita si pe mine!Oricum trebuie sa fac ceva si pentru mine!O sa vad ce si cum!

Asta e cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci, Elas.
Noi nu putem sa te ajutam mai mult decat incurajandu-te sa fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

quote:
Originally posted by Aprilie

kittygreeneyed ,

kittygreeneyed, esti o persoana deosebita si te simt aproape de sufletul meu ! Tot binele din lume ti-l doreste Aprilie

Multumesc, Aprilie!

kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Draga Elas,

Am citit toate postarile in legatura cu situatia prin care treci si sufletul mi s-a strans, pentru ca nu m-am impiedicat sa ma gandesc ca oricare dintre noi am putea sa fim (unele chiar am fost) la un moment dat in locul tau.

Este greu de spus ce ar face cineva daca ar fi in locul tau, pentru ca una este o situatie ipotetica si alta este una reala. Intr-o mai mare sau mai mica masura, cam toti (cu mici exceptii), ajungem dependenti de partenerii nostri iar asta face sa fie si mai dificil sa iei o hotarare.

Iar faptul ca persoana pe care o iubesti iti spune ca cel mai probabil nu te mai iubeste si este topita dupa altcineva iti infige un cutit in inima. Degeaba iti spui ca nu mai merita dragostea ta, nu poti pur si simplu sa nu mai iubesti pe cineva peste noapte, doar pentru ca s-a dovedit a fi un nemernic.

Totusi, pentru ca am fost la un moment dat intr-o situatie similara (diferenta, mare, ce este drept fiind ca nu eram casatoriti si nu aveam un copil, dar eram de 3 ani impreuna), trebuie sa iti spun ca ai facut bine ca nu ai tolerat in continuare aceasta situatie.

Cu toata durerea pe care am simtit-o atunci, si o perioada dupa, eu am pus punct pe loc. Si mie mi s-a confesat ca avea o aventura, dar sa il inteleg ca este barbat si de fapt tot pe mine ma iubeste (??)dar nu poate sa renunte nici la ea. Suna familiar, nu? Eu i-am spus pe loc ca il cedez celeilalte femei si bine am facut pentru ca daca mai stateam pe ganduri poate ca nu as fi avut sansa sa il cunosc pe actualul sot (fapt care s-a intamplat la foarte scurt timp) si as fi ratat o relatie si un om absolut extraordinar caruia nu ii ajunge nici la degetul mic. Stii ce este interesant? Ca la foarte putin timp, cand a realizat ca facuse o mare greseala, a incercat din raputeri sa imi strice noua relatie. Devenise mielul cel bland si voia din nou sa imi faca "curte", dar deja ma indepartasem. Si a fost cea mai inspirata decizie din viata mea. Luata cu sufletul indoliat.

Oricum, m-am cam lungit si voiam sa iti spun ca sotul tau a aratat, dupa parerea mea ca nu te respecta, ca nu te considera o partenera de iubire (nu i te confesezi asa unei persoane cu care ai o relatie romantica, ci eventual unei surori, mame sau amica), nu ii pasa de suferinta ta ci de a lui.

Si foarte important, ce te face sa crezi ca nu va mai avea asemenea "rataciri" in viitor? La o persoana care a trait o fantezie timp de doi ani te poti astepta la asta. Sincera sa fiu as fi fost mai intelegatoare daca ar fi avut o aventura, pe care ar fi incercat sa o tina departe de tine ca sa nu te raneasca, decat cu ceea ce a facut sotul tau.

Iar apropo de faptul ca fetita voastra va fi traumatizata, cred ca este mai sanatos pentru ea sa creasca cu doi parinti care se iubesc si se respecta (chiar daca unul nu este cel biologic), decat cu doi parinti care nu o pot invata nimic despre dragoste si respect ci numai despre tradare si ura. Nu iti rata sansa de a fi cu cineva care te merita!

Mult curaj. Noi suntem aici si te sprijinim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by Val_
[br
Si a fost cea mai inspirata decizie din viata mea. Luata cu sufletul indoliat.

Eu asta recunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Val, super scris. Subscriu la tot. Elas, si eu ma gindesc la tine, fi tare

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Elas, pune-i valiza la usa si spune-i clar sa-si planga de mila in alta parte, ca tu l-ai suportat 2 ani.
Sau sa-si scoata okelarii de cal si sa vada ca mai sunt si alte persoane pe lume in afara de el.
Mai, te tot ameninta cu divortul. Vezi ca te mai tine 2 ani si cu ala si iti mananca nervii. Parerea mea: mergi la un avocat si fa tu intampinarea. Nu-i nevoie s-o depui, doar scrieti-o si stampilati-o. Sa vezi ce bine o sa-i pice. "Vrei sa divortezi, iubitule? Te-am scutit de un efort. Nu ma mai aburi atata, ca ma grabesc sa cunosc un barbat adevarat".
Asa as face eu. Bine, la mine figurile astea cu "asteapta tu 2 ani pana-mi trece mie" nu merg... Cred ca i-as fi crapat capu' pe loc.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm

Mergi la inceput