Ce ati face in locul meu?
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by elas
In viziunea lui, daca l-as fi iubit, l-as fi inteles si as fi stat departe!Nu m-as fi amestecat, deci nu am incredere in el si nici el in mine, intrebarea lui de ce sa continuam?Ii e frica ca as putea sa ii fac si mai rau ei si mai bine renunta la casnicie! sa o faca!
De pe ce planeta e sotul asta al tau?
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
Poate totusi ar fi bine sa vorbesti si cu parintii lui, ma gindesc ca poate el chiar e convins de ce spune si nu i-ar strica un dus rece din partea altcuiva decit a ta. Ca tu ok, esti partiala, dar poate parintii il pot face sa-si bage mintile in cap. Io zic sa fie super recunoscator, ca alta femeie, de fapt majoritatea femeilor i-ar fi aratat usa de mult, el ar trebui sa se fericeasca in fiecare zi ce noroc a dat peste el :)
Io sint sigura ca o sa-i treaca, lasa-l in pace ca e copil rau. Sa nu te clintesti nici un milimetru, auzi?
![](pupic.gif)
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ramona J spune:
Felicitari elas. Ai dat dovada de mult curaj. Esti singura persoana cu capul pe umeri.
E ciudat ca prietenii tai stiau si au lasat lucrurile sa "curga" in acelasi fel. Cred ca daca tipa ar fi fost uricioasa cu sotul tau el s-ar fi lecuit mai demult. Dar continuind sa se vada cu el i-a dat de fapt apa la moara.
Nu stiu ce se va intimpla in continuare si nu stiu ce sfat sa-ti dau. Ca si tine, as fi dezamagita ca el se gindeste la casnicia tipei si la el personal, dar nu la tine. E chiar magar.
Nu vreau sa te mai intristez si eu. Singurul lucru pe care ti-l pot spune este ca sint total de acord cu tine. Nu ai nevoie de sfaturile noastre, poate doar de un umar pe care sa te mai odihnesti dupa cite o runda din asta mai dura.
Iti urez sa fii tare in continuare. Lucrurile se vor rezolva intr-un fel sau altul si atunci iti vei gasi si linistea.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
elas spune:
Sinteti minunate si m-ati ajutat f mult!Eram confuza si dicutiile cu voi m-au ajutat sa imi fac ordine in ginduri!Sint mult mai linistita!Am inteles ca dintre noi doi eu sint cea puternica!
Eu il inteleg intr-o oarecare masura pe sotul ei si nu prea!Iar ea am inteles ca i-ar fi zis ca nu poate sa strice o prietenie asa frumoasa pe o aventura, ca mai mult nu se poate!Si ca ea a incercat sa il ajute!Dar nu a ales dupa parerea mea cea mai buna metoda!Oricum el e f suparat pe mine pentru ca am facut lucrul asta..chipurile nu intelege de ce, ptr ca el incerca sa isi revina s.a
I-am spus ca imi pare rau doar ca am asteptat atit si ca tb sa le vorbesc demult!Si ca simbata vom discuta si cu parintii lui, pentru ca eu numai fac concesii am facut destul 2 ani!Si mai departe face ce vrea!
Am nevoie sigur de umarul vostru si de sfaturi, pentru ca in astfel de momente te simti singur si neajutorat!
Hildegard spune:
Elas draga,
nu esi singura, sunt aici...., hai un zambet. dupa ploaie vine soare. Auzi, ce sfaturi iti dau..
deci, ai incercat in fel si chip.
discutati si vedeti cum o fi. N-am citit toate raspunsurile date
ce barbat e asta.....eu m-as lua si as pleca pentru o perioada, sa vada cum e singur.
Este un barbat fara MORALA dom'le.
da-i paucii!!!
si eu am crescut fara tata natural....m-a crescut altul care e pentru 10 tati naturali.
eu nu l-as mai putea iubi in locul tau. Si-a batut joc de tine, nesimtitul.
Vede el cum o fi fara tine. O sa realizeze el ca l-ai iubit din toata inima si sufletul.
capul sus...ca esti femeie puternica
ti-am trimis un pm
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
elas spune:
Nu stiu daca va realiza vreodata cit l-am iubit!Si stii de ce pentru ca el se victimizeaza!Nimanui nu i s-a intimplat ce traieste el!Adica sa fi insurat cu o femeie, pe care crezi ca o iubesti si sa te indragostesti de alta pe care o stii mai demult si sa iti inchipui ca e femeia vietii tale!Nu stiu cita pasiune a simtit, dar stiu sigur ca nu a fost capabil sa isi gestioneze simturile!Doar e rac...ultrasensibil, verbul definitor a simti...Mai mult el nu accepta ca a gresit cu ceva!Doar pentru ca mi-a spus!Restul eu am stricat relatia dintre noi, ca nu l-am lasat in pace!
MADYN spune:
Elas, daca zici ca e sensibil, sigur va realiza cit de mult l-ai iubit. Nu pot sa-ti zic cum , cind sau ce l-ar face sa-si dea seama cit greseste, probabil o doza de soc il va trezi. Dar acum inca pluteste in lumea lui ireala (auzi, tu esti de vina ca nu l-ai lasat in pace sa viseze, de parca ai fi mama lui, nu sotia) dar cind se va trezi oare te va mai gasi? Sau te va mai gasi pe tine, cea de dinainte?
Fii tare si increzatoare ca toate lucrurile astea le va vedea cit de curind! 30+
meu drag
Bebelica
elas spune:
Madyn iubita nu stiu ce soc ii trebuie...si sincer acum nu ma mai gindesc la asta!Stiu doar ca sigur nu ma va mai gasi la fel...Indifernt ce ar face de acum incolo, nu voi mai avea incredere in el...M-a ranit, umilit si multe altele!Mai mult eu sint de vina pentru ca am incercat sa il trezesc la realitate,sa il indepartez de ea!Aici si ea are o mare doza de vina pentru ca trebuia sa il puna la punct, nu sa se plimbe cu el si sa ii zica ca ii e doar prietena!L-a facut sa o vada ca pe un inger...departe de ce e de fapt!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Mie, din ce povestesti tu imi suna a abuz!!!
Da, abuz psihic care e mai al dur decat cel fizic!Nu te mai gandi la ce simte sotul tau, gandeste-te la tine si la ce vei face in viitor.
El , din punctul meu de vedere e un...gunoi!
Sa stai de doi ani de zile in situatia asta, elas ai neuroni , nu gluma!!!
Sa auzim de bine ;)
elas spune:
Nu stiu daca e abuz, probabil ca e!Cu neuronii nu stiu cit de bine stau, dar toleranta am avut prea multa!Ce simt pentru moment este doar dispret si furie si fata de el si fata de ea!El s-a purtat oribil, iar ea numai ca o prietena nu!Faptul ca nu s-au culcat impreuna nu au facut-o din respect ptr mine in mod sigur!La viitor inca nu m-am gindit, dar o sa o fac!
Aprilie spune:
Elas,
cea de dinainte nu vei mai fi niciodata.Fiecare "intimplare" ne marcheza ireversibil,ne schimba,ne transforma, ne face altii,diferiti...
Problema e ca pe parcursul vietii sintem confruntati cu tot felul de situatii la cer trebuie sa le facem fata.
Unele femei au sotii prea dependenti de parinti;unii barbati se maturizeaza mai greu,ei depind f. mult de parinti si dupa ce se casatoresc...asta genereaza o stare de conflict permanent cu sotia,frustrari,ura (din partea ei) fata de socri (mai ales de soacra),de parca ei ar fi Dusmanul nr 1
Se ajunge la un "razboi rece", care macina nervii ani si ani de zile.
Alti barbati au probleme cu alcoolul;oriunde iesi cu ei, se "aburesc" bine, de ajung sa se clatine pe picioare si sa te faca de ris...orice faci,nu stiu(nu pot sau nu vor)sa se opreasca atunci cind trebuie.E f. frustrant sa vezi alti barbati, care danseaza cu sotiile lor si nu-si pierd controlul in vreme ce al tau are un zimbet timp pe fata si "pute" a alcool de la o posta...
Altii sint pisalogi;le "umbla gura" ca o moara stricata, te critica permanent,sint in permanenta agitatie si vesnic nemultumiti de tine.
Altii au alte "patimi", n-o sa le insir pe toate ca nu le mai termin .
Din cite ai spus tu, sotul tau e un om de treaba, in afara acestei "greseli" (majore, nu contest).
Problema se rezolva,e o chestiune de timp doar.
Deci prietenii stiau de treaba asta;urit ca nu ti-au spus nimic si-mail ales-ca n-au facut nimic.Era de dorit(daca tipa avea bun simt) sa o rupa ea de tot cu el(si cu voi,de fapt)demult.
Dar ...n-o poti invinui de 100% ca doar n-o sa-i pese ei de tine si de familia ta asa cum iti pasa tie !
Si tu ai gresit (sper ca nu te superi pe mine ca-ti spun , imi dau doar cu parerea cit pot mai obiectiv) pt. ca nu ai luat nici o masura concreta in CLIPA in care sotul tau ti-a spus si ai aflat toata tarasenia.
Trebuia atunci,pe loc,anuntati "prietenii" si rupta relatia cu ei, nu sa astepti tu 2 ani sa-i "treaca" (era imposibil de altfel,in conditia in care va vedeati tot timpul).
Indiferent ce spunea sotul tau.
Akuma, nu cumva sa renunti a le spune la socri! Trebuie neaparat sa le spui totul,prin ce ai trecut cu el timp de 2 ani, cu lux de amanunte! N-o sa-i fie sotului prea comod sa le dea o explicatie...si sa-si dea lui insusu o explicatie, in fata lor...
Mai multe, nu stiu ce ai putea face.
Inteleg cit esti de ranita si cit te doare sufletul...imi pare rau pt. suferinta ta si as vrea sa existe un leac care sa te vindece...
Dar sa nu-ti inchipui ca daca divortezi si cauti alt sot, vei si "nimeri" altul mai bun automat...se prea poate sa te confrunti cu alte "manii" ,alte "pasarele"...plus ca ai o fetita...Cu atita dezaxati ,atitea abuzuri, mie una mi-ar fi frica sa-mi las fetita singura acasa cu noul sot...Poate sint eu un pic fatalista, se poate.
Apoi,viata e lunga...la un moment dat multi soti flirteaza cu altcineva...o tipa mai tinara, mai atragatoare sau mai noua pur si simplu.Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place si doar n-o sa-si "scoata ochii" din cap afara Se intimpla la fel si cu noi (femeile) si nu e neaparat o chestie negativa...uneori, da un "impuls" relatiei,o "condimenteaza"...Atita vreme cit ramine o chestie platonica, nemaladiva (la sotul tau e platonica dar...maladiva, el a facut o obsesie cu tipa asta ).
Pe urma, dupa ce totul se va incheia (si a inceput deja sa se "incheie",slava Domnului)nu vei mai suferi asa ca azi...timpul estompeaza orice durere...
Si ultimul "argument" : mai bine cu "rau" decit fara "rau".
Ti se putea intimpla o tragedie si sa-ti pierzi sotul intr-un accident;asa ceva nu se poate repara...dar ORICE altceva se poate repara.
Depinde de tine acum si mult mai putin de sotul tau.In clipa in care ai hotarit sa faci ceva,ai intrat "in controlul situatiei".Nu mai e sotul "in control,ci tu.
Fie ca Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sa te ajute sa traiesti o viata implinita,sa-ti dea putere sa infrunti toate obstacolele de parcurs ,sa-ti vindece inima si sa-ti dea impacare !
Ai grija de tine ! Aprilie
Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.