Ce ati face in locul meu?
Raspunsuri - Pagina 11
cipcipcip spune:
Eu zic ca ai incercat orice se poate, nu multe femei acceptau sa curteze barbatul o alta si inca timp de 2 ani. Nu-i usor sa iei taurul de corne si sa faci "curatenie", dar e timpul intr-adevar. Eu iti tin pumnii si sper sa ne scrii cum decurg lucrurile.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
daniella4 spune:
Bravo, Elas! Ai luat o hotarare inteleapta si sper ca vei avea puterea s-o duci la indeplinire. Iti tinem pumnii si speram ca sotul tau se va trezi la realitate pt ca din cate am citit aici nu e doar egoist ci si usor infantil. Are botic ca n-a capatat jucarioara din vitrina, adica. Iar tie iti cere intelegeri de mama, nu de sotie. Cam greu de digerat...
Daniella, mama lu'Alexis
elas spune:
Ma simt mult mai puternica decind sint aici printre voi!Si eu sper sa duc la indeplinire ce mi-am propus, iar daca Dzeu vrea sa iasa bine va iesi!Va multumesc tuturor pentru sfaturi si suport!
Clover spune:
Eu nu inteleg cum spui ca voi faceti dragoste cand el e indragostit de alta. De ce nu-l refuzi?
Pe langa faptul ca nu ai rupt legaturile cu ei, ceea ce e deja problema trecutului pot sa-ti spun ce as face eu: i-as spune draga du-te si convinge-o sa faca sporturi extreme cu tine. Si m-as ruga sa se intoarca spasit si dezamagit. Din punctul meu de vedere nu poti controla ce ismte omul si cred ca peste o obsesie treci daca vrei(Si el nu vrea) sau daca iti dai seama ca obiectul obsesiei nu face doua cepe degerate. Si ca sa fie clar ce zic eu: cat ar curata-o pe mandra i-as face bagajele sa se duca unde o vedea cu ochii. Eu cred ca dragoste cu sila nu se poate. Si mai cred ca alea cu coafat etc sunt povesti de adormit copii.Nu zic sa arati ca muma padurii dar daca tu esti ca de obicei si el se uita pe coclauri ei bine e vina lui.
Daca zici ca nu-i o frumusete exprica-ne si noua ce are deosebit: simtul umorului, gateste bine, calitati profesionale? Si care a fost chestia de l-a facut sa se indragosteasca? Ce a declansat asta?
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
Aprilie spune:
quote:
Originally posted by elas
Asa cred si eu ca ma chinuiesc prea mult si fara rezultat!
L-am menajat prea mult pina acum, m-am gindit mai mult la el decit la mine si am incercat sa fie bine pentru toti, dar ultimele lui reactii, colaborate cu ce am vazut si cu ce traiesc de aproape 2 ani ma fac sa cred ca trebuie sa iau niste masuri...care sa schimbe situatia!Ramine de vazut in ce directie!Am tacut si am inchitit, dar gata!O sa vorbesc cu ea si cu barbatul ei cit de curind si o sa discut si cu socrii mei!Am pastrat prea mult senzatia de nonproblema cu chinul meu!Am fost femeia caprioara, care se sacrfica pentru ceilalti!Si am primit in schimb f multe lacrimi si prea multa durere!
Toti avem o soarta si daca Dzeu ne vrea impreuna, vom fi, daca nu atit a fost!
Eu vreau sa plec cu constiinta curata ca am incercat tot ce se poate!
Asa da, Elas, in sfirsit te-ai hotarit sa faci ceva concret !
Prietenii vostri TREBUIE sa stie si, atentie,nu doar ea ci si sotul ei ! Te asigur ca sotului ei n-o sa-i convina deloc !
Daca nu e nimic intre ei (si inclin csa cred ca nu e, altfel, daca era incurcat cu ea ,sotul tau pastra tacere) trebuie creeata DISTANTA .Daca este ceva,atunci se sparge buba si e mai bine asa.
De ce sa-i cocolosesti tu pe amindoi si ei sa aiba relatia asta adolescentina dar absolut penibila ?!
Chiar daca te ameninta cu divortul, ia-ti inima in dinti si spune-le !
Daca va divorta, nu asta va fi motivul real...
Apoi, spune IMEDIAT socrilor, vizita pe care le-o faceti de aniversare e o ocazie super !
Ca parinti , au dreptul sa stie ce face odrasla si e de sperat sa-i traga o sapuneala, sa se trezeasca din visare !
Eu am 2 baieti (cel mare are 22 de ani) dar categoric as vrea sa stiu daca li se intimpla ceva de acest gen! Am eu ac de cojocul lor!
De 2 ani a fost destul...ai tot sperat ca-si revine dar uite ca nu a fost asa (avind-o sub nas si in masina e absolut explicabil).
Fa in sfirsit ceva ce trebuia facut (eu una categoric ca as fi facut-o) din start !
( Nu mai astepta nici un minut,indiferent ce spune el.Sigur ca nu-i convine, ba poate-i crapa obrazul in fata prietenului, dar asta e treaba lui.)
Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.
Leditia spune:
Clover,eu mereu cand citesc pe forum cate o chestie din asta ma gandesc.."ce-au domne femeile alea in plus?"
De ex.sunt cazuri in care ea aduce o groaza de bani acasa,arata super fain,e dispusa la multe,dar e inselata..ah..si cu cate una urata si vai de ea.Sunt cazuri in care ea le face mai pe toate si e inselata..cazuri in care,dupa parerea mea,barbatu ala are de toate(valabil si pt femei,care-si inseala sotul desi au tot ce le trebe) si totusi cauta in alta parte(nush ce?!)Ce-au domne asa special altele..ca de multe ori nici mai frumoase,nici mai destepte decat sotia nu-s..si atunci?
No.. scuze ca-s off-topic,dar mereu mi-am pus intrebarile astea cand citeam o poveste trista pe forum,sau auzeam la cunostinte...chiar si-n cazul de fata..ce-o avea domne "duamna"aia asa special?
POZE
giani spune:
Parca amoru' are de-a face cu vo logica, te amorezezi, neste conexiuni la creier nu mai functioneaza, ori functioneaza diferit, si uite asa. O lume intreaga se minuneaza cum de Charles a parasit asa o nevasta ochioasa cu haine faine pe ea, pentru cucoana aialalta, desi, personal a doua mi se pare mai interesanta, da' e doar o parere.
Imi dau si eu cu parerea la subiect, asta nu inseamna ca ma pricep, da' eu iti recomand sa iti pastrezi prestanta, ca e mai importanta, daca esti hotarita sa divortezi, divorteaza si basta, ce rost are sa te duci sa ai tot discutii cu prietena, sot, socri, n-are rost, pentru ce, el e singura problema si singurul vinovat in toata afacerea asta, cu asa ceva nu il recistigi, si apoi adevarul nu intotdeauna triumfa.
inca o zi spune:
Am urmarit si eu postarea si azias vrea sa scriu si eu scurt ceva: titlul subiectului suna: ´´Ce ati face in locul meu?´´ Eu as fi divortat sau macar m-as fi separat o vreme sa vad ce urmeaza: pai, mi se parea chiar aiurea ca el sa zica ca....s-a indragostit de o alta si eu....sa astept sa-i treaca.Michelle a deschis tocmai un subiect tare fain: cat de dependente sunt femeiile de barbatii lor??Faptul ca ai acceptat sa stai langa el 2 ani( cred ca am citit bine) si sa tot speri sa-i treaca....are ceva cu dependenta....iubirea e frumoasa cand e reciproca,asa....da-l incolo ....o fi el ok cand e in casa,dar m-ar deranja total sa stiu ca in capul lui e o alta.Brrrr..........
Leditia spune:
Nu intotdeauna cand inseli si iubesti..nu intotdeauna inselatul include si sentimente.(ca sa-ti pierzi capu',etc etc..da mai spuneam in alt post ca mai avem si ratiune,ca doar nu mai avem 15 ani)
POZE
edit sa pun si
quote:
Parca amoru' are de-a face cu vo logica, te amorezezi, neste conexiuni la creier nu mai functioneaza, ori functioneaza diferit, si uite asa. O lume intreaga se minuneaza cum de Charles a parasit asa o nevasta ochioasa cu haine faine pe ea, pentru cucoana aialalta, desi, personal a doua mi se pare mai interesanta, da' e doar o parere.
Sa se inteleaga de ce-am raspuns asa..ca am crezut ca nu mai e nevoie,ca raspund dupa ea,da' a fost mai rapida inca o zi[mela]
Fiquelle spune:
Nici eu nu cred ca ar trebui sa tolerezi asa ceva la nesfarsit! Cred ca trebuie sa-l sperii cu ceva! este un egoist! Si eu l-as intreba urmatoarea chestie: "Cum te poti indragosti de o alta femeie daca esti convins ca ma iubesti?" sau...divortul este raspunsul?