Mamici de sept-oct 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
_Ralu_ spune:
gata, am reusit s-o pun ultima! ca e si cea mai mare! eee? ce mai ziceti acu' gripo si susa? sac!
raluca
24+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
osna spune:
salutare fetelor pe ziua de azi.
pina acum nu am apucat sa intru,azi la noi este sarbatoare si a fost soata libera deci sanse mici sa prind loc la calculator.am gatit si mi-am luat de curand o tava de muffins-uri antiaderenta.ce sa va spun ca a fost dezastru total,le-am scos firimituri deacolo,cu lingurita,dar imi era asa pofta de dulce ca asa le-am mancat.la noi azi a fost o vreme mizerabila,a plouat si a batut vantul iar frate-miu imi spune ca sunt la resita 30 grade si mor de cald.
mexxala multi ani pt sot! sa aveti parte numai de bucurii
anangel chiar azi vorbeam cu prietena mea la telefon(are 23 saptmani) si-mi spunea ca nu i se vede burtica in comparatie cu a mea.asa ca stai linistita,cat bebele misca si e bine nu-ti fa griji,depinde de conformatia fiecarei femei.la mine se vede si burtica si cele 10kg in plus la 24 sapt.
Sandrafelicitari pentru fetitza!
va pup si revin cand mai am liber la calculator.
try spune:
Ia mai treceti si la mine un baietel scump si dragut...
Alex o sa aiba un fratior.
L-am vazut pe bebe la eco si era tare zvioi si zburdalnic. Il tot alerga tanti cu ecograful ca nu statea locului o clipa.
Era atat de scump. Numai cu manutele deasurpa capului si cu picioarele intinse ca la balet statea...
N-avem inca un nume de baietel (p-ala de fetita il punem la cos
sau il dam cadou altor parinti), dar asta o sa tot facem de-acum incolo: o sa cautam un nume pt. baietelul nostru cel mai mic.
Off, Doamne, de-abia astept sa-l tinem in brate.
.......in 20+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
microbu spune:
Buna seara, burtici! 
Va multumesc mult pt incurajari. Era totul perfect si acum parca mi s-a pus un nor pe cer. O sa treaca si asta, bebitza e cea mai importanta. Cand ma gandesc ca abia a trecut o zi din cele 14...
Try, felicitari pt baietzel chiar acum ma gandeam la tine, noi avem aprox acelasi DPN (cred ca depinde si de dr) 8-9oct si acelasi UM parca (daca nu sunt zapacita) 07jan.
Ramomar, felicitari pt steluta eu am observat-o de dimineata...sunt invidioasa, mai am si eu putin.
Cele care s-au mai confruntat cu problema mea (col deschis si interior si exterior) va rog mult sa-mi mai explicati si mie cate una alta...eu nu ma misc din pat si cred ca totusi exagerez...
Sandra
20+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
try spune:
Nu, eu am UM pe 1 ian., dar intr-adevar am DNP-ul pe 8 oct.
Acum am 20 sapt. si 2-4 zile.
.......in 20+ sapt.
try spune:
Doamne, ce ti-e si cu natura asta umana. M-am uitat si eu peste pozele cu burtici si am ramas uimita ce diferite suntem unele de altele. Una cu burta tzuguiata, alta cu burta plata si lata, alta cu burta ca un pepene, alta cu burta ca o para, una cu burta sus de tot, alta cu burta jos. Mai mici, mai mari, dar parca nici o burta nu seamana cu alta.
cel mai important e sa fie bebelusii sanatosi, ca restul e doar de facon.
Miha ma bucur enorm ca bebe e sanatos si ca nu are nimic. Si ma bucur ca ai avut curajul si inspiratia sa ceri si o alta opinie inainte sa iei o decizie ireversibila. Sa-t itraisca baieteii si sa fie toti sanatosi.
.......in 20+ sapt.
Sephora spune:
Va pup pe toate
Felicitari fetelor care au spart ghiata cu intalnirea de ieri.Aratati toate super,super fericite.Am vrut pana la urma sa viu si eu chiar daca era departe dar la mine la terasa apare mereu cate ceva,aseara l-am asteptat pe tipul care ne face tricourile ptr ospatari sa aleg culoarea si a intarziat o gramada,asa ca,cand voi va intalneatieu stateam si citeam aici,am incercat sa si postez dar calculatorul de la servici mi-a sters ditamai mes ce-l scrisesem.Oricum data viitoare sper sa nu mai intervina nimic.
Nicolstoymercic ptr oferta cu masina,dar eu deja am vorbit cu un prieten sa ne-o aduca din Germania,plus ca noi vrem un W Golf.Oricum vanzare buna!
Try si Aramonafelicitari pentru baietei si Microbu ptr fetita.
Multa sanatate la toate fetele care au probleme.
Mcrmikifelicitari ptr bebelul sanatos si cum spuneau fetele,toate am fost alaturi de tine si asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine.
MamiLili ce marfa de tine ca te plimbi prin lume,si eu m-as duce la sormea,la soacramea dar nu m-a risc sa merg cu avionul.
Noi suntem bine,bebe se misca multicel dar e foarte finut,nu-i face rau lui mami.Se misca doar atat cat sa-si dea mami seama ca e acolo bine.Plus ca daca vreau sa las pe cineva sa simte se ascunde repede si nu mai zice nik.
Au inceput sa mi se umfle si mie piciorele si in fiecare seara fac bai cu un fel de sare cu plante si am si crema tot din aceeasi gama si vad ca m-a mai lasa.Am incepu sa simt burtica destul de grea si azi a fost prima data cand mi-am pus braul ala special ptr gravidute.Voi il folositi?
Pufymicazi le-am dat reteta cu prajitura zeilor fetelor de la patiserie sa o faca,abia astept maine sa vad cum e.
Cam asta a e,iar m-am intins o gramada.
IO
22 +
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
pufymic spune:
Try felicitari pentru
!Soacra cu 2 nurori si tu...
....acusi o "punem" de-un club
!
Sephora e fff usor de facut prajitura, f simpla si gustoasa....i-am dat si la Alesio si i-a placut(lui de regula nu-i prea dau dulciuri decat ce fac eu ca stiu ca sunt "curate").
Microbu nu exagerezi deloc ca stai non-stop in pat daca zici ca e colul deschis....Doctorul ce ti-a zis mai exact?
Raluca vad ca ai reusit cu poza
!Cred ca ne-ai "luat" pe toate la capitolul marime
!
Osna pai asa buna a fost tava antiaderenta?
Merg si eu in pat ca mi-e somn....noapte buna sa aveti!
Pupici!
Ioana
(23+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
Daca tot bantui pe aici am deschis si un nou subiect!Va rog sa continuati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76736" target="_blank">AICI!!!
Noapte buna!Pupici!
Ioana
(23+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik