Bebelusi de iulie-august 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 8
svety spune:
Buna fetelor! Tare cald a fost azi. Noi am fost la nisip si s-a balacit ca un pui de vrabiuta.
Iaca niste pozute
poze noi cu Dani-Banani
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by truli-luli
Laura am vazut pozele si am vizionat filmuletele cu Bianca si Rares. Sunt nemaipomeniti! I-am aratat si sotului meu strumfisorii tai si a fost si el fermecat. Oricum era terminat de cand i-am povestit cum se ingrijeste Rares de Bianca si te ajuta sa o speli pe spate Ii luceau ochii la gandul ca poate data viitoare o sa avem si noi gemeni asa cum isi doarea demult.
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
Multumim mult! Va doresc sa vi se indeplineasca dorintza si sa fie gemelara urmatoarea sarcina!
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by svety
Buna fetelor! Tare cald a fost azi. Noi am fost la nisip si s-a balacit ca un pui de vrabiuta.
Iaca niste pozute
poze noi cu Dani-Banani
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Am vazut pozele cu Dani-Banani. Tare frumos baiatul tau! Si are si tricicleta... si e si bronzat tot ...
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Laura, am admirat pozele gemenilor si trebuie sa-ti trimit complimente pentru modul frumos in care au crescut. Mi-a placut poza cu Rares vegheat de pisica, iar Bianca pe olita e mortala, are o freza de invidiat.
Svety, am admirat si pozele lui Dani care e foarte mare si frumos. Sa stapaneasca sanatos tricicleta, cred ca e o investitie buna si noi ne pregatim de ea.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by ema.nu.ela
joker,
nu ma speria cu stafilococ.
ea saraca trebuia sa nasca la giulesti. dar pt ca am o colega care a nascut acolo si-a luat stafilococ auriu si mi-a povestit ca mai toti bebeiii luau din spital, s-a dus sa nasca la particular la elias.
plus ca am un coleg cu baietel de 5 ani cu stafilococ auriu pe piele tot asa de la nastere si si-acuma se lupta cu el si nimic. am auzit ca e f rezistent si revine.
Draga Ema,
La Institutul Cantacuzino se face vaccin impotriva acestui stafilococ.Tratamentul dureaza in jur de 4 luni,in sensul ca se fac injectii subcutanate cu doze f.f.f.f mici.
Eu am luat un stafilococ auriu de la cosmetica si dupa 4 ani de tratamente pe la toti dermatologii din Iasi,cei de la Cantacuzino m-au salvat!
Sugereaza-i colegului tau sa mearga la voi la institut si sa intrebe daca il pot ajuta pe copilas!
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI BEBELUSILOR NASCUTI PE 25 !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,norocosi si sa aveti parte in viata doar de fericire!
Pupici de la noi!
O zi frumoasa si senina
Cristina,Rares si Mihnea
Laura25 spune:
Buna dimineata.
Monai multumim! Am admirat si eu cateva poze cu Sara ta frumoasa azi dimineata la cafea. Tare scumpa e ... si are niste ochisori ... ! Sa va traiasca!
Am si eu o intrebare, dar sa nu va suparati ... mai actualizeaza cineva lista cu date, sau pur si simplu s-a pierdut PM-ul meu? Ca am anuntat dintele 4 al lui Rares de muuult si tot nu apare. Daca nu are timp nimeni sa o faca e ok, am inteles.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Albinutzza spune:
Laura, ieri am vazut si eu pozele si filmuletele sunt de nota 20 copilasii tai. Ce-mi place cum se joaca ei, si Rares are o freza
Svety, super baiat Dani-banani, si no vrem sa-i luam tricicleta de-asta, ca e buna. Acum de 1 iunie
Cami, inseamna ca va e dor de colici si durerei de dintzi la unison Succes atunci (si eu mi-am dorit gemeni)
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Laura25 spune:
Multi sarbatoriti astazi ...
La multi ani, sa fiti santosi, cumintei, papaciosi si sa aduceti multe, multe bucurii parintilor vstri!
MIHNEA GABRIEL (Monica-Elena)
MIHAI (Cris Ciurea)
CRISTINA ( mitub)
IOANA-BIANCA ( beby )
GEORGE CALIN ( monik25me )
TUDOR (oanabomboana)
ALESIA (Costi)
SEBASTIAN MIKAEL ( Kulta )
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Albinutzza
Laura, ieri am vazut si eu pozele si filmuletele sunt de nota 20 copilasii tai. Ce-mi place cum se joaca ei, si Rares are o freza
Svety, super baiat Dani-banani, si no vrem sa-i luam tricicleta de-asta, ca e buna. Acum de 1 iunie
Cami, inseamna ca va e dor de colici si durerei de dintzi la unison Succes atunci (si eu mi-am dorit gemeni)
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
In poza de pe olitza, cu freza in vant e Bianca. Rares are parul f. moale si sta lipt de cap... nu prea reusesc sa-l fac "sovage". Daca te refereai la alta poza incare e Rares cu freza ... zi-mi si mie care. Multumim pt complimante .
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari