Judetul BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 6
geba2001 spune:
nu mai e pe ana ipatescu, doar pe energiei. de sobras e vorba
pupici si sa aveti un weekwnd excelent!
geba2001 spune:
Buna ziua, vecineleee !!!
Eu azi mi-am permis sa fiu puturoasa si abia acum imi beau cafeaua. Imi tineti companie?
Dupa doua sapt de foc, sper din tot sufletul sa ma linistesc si sa ma odihnesc, sa imi revin...
Astazi am progr administrativ si apoi om mai vedea. Ce mai faceti, cu ce va mai laudati?
criss1902 spune:
Buna fetelor!
Noi am incercat sa stam astazi pe afara , la tara, dar din pacate nu a fost foarte cald. Dupa amiaza Anei i-a fost cam rau si a trebuit sa venim acasa. Acum se simte mai bine are si chef de joaca..
Sper sa-ai revina complet pana maine...
Voi ce planuri de weekend aveti?
criss1902 spune:
Buna dimineata!
Se pare ca toata lumea este foarte ocupata ....O ?
Ana acum s-a trezit asa ca fug sa o pregatesc de camin...Am intrat in linie dreapta.. Se apropie vacanta....
tuturor si o saptamana linistita
mihaela amalia spune:
Fetelor va invit sa in cinstea mea...
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
Onutz spune:
Buna, bacauancelor!
Am fost racita si eu si baietelul meu. Nu am avut chef de nimic, dar azi parca ne simtim mai bine.
Datele mele: DN 26.05.1975, Matei DN 19.03.2004 si DPN 28.09.2006.
mihaela amalia, cu drag , dar cu ce ocazie?
criss1902 multumesc pentru primire!
O zi frumoasa tuturor!
Onutz 24+ si lui Matei
Onutz spune:
Acum am observat!
mihaela amalia Multa sanatate si bucurii!
Se pare ca pentru tine azi nu este marti, 13, cu ceasuri rele. Petrecere frumoasa!
Onutz 24+ si lui Matei
geba2001 spune:
MIHAELA AMALIA: LAAA MUUULTI AAAAANI !!!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai o viata minunata alaturi de cei dragi !
Geta
mihaela amalia spune:
Multumesc tare mult de urari.Sunteti niste dragute.
De distrat nu prea mi-a tihnit ca mandra mea a fost tareeeeee mofturoasa si mai tot timpul a plans si nu a vrut decat la mine, dar cel mai rau, nu a vrut sa manance nimic, cu greu am facut-o sa ia 2 linguri de mancare...dar acuma sunt multumita si vad ca isi revine incetul cu incetul si nu e nimic grav.Ca de vre-o saptamana nu vrea mai deloc sa manance, cred ca de vina e vre-o maseluta ceva...
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."