Judetul BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 3
geba2001 spune:
Buna dimineata !!!
Iar sunt fara doua geamuri: unul, pe care l-au remediat sapt trecuta, a crapat intr-un colt, sus si l-au luat sa il schimbe, iar altul - care a facut si el condens intre foile de sticla...
AU fost mai harnici decat sapt trecuta - la 8 fara un sfert erau la usa.
Sper sa fie mai harnici si cand le aduc, sa nu mai stau 3 zile fara geamuri...
Asa ca, de voie de nevoie, sunt cu cafeluta in fata si va invit si pe voi sa imi tineti companie, si imi fac planul de bataie pt ziua de azi - progr. administrativ acasa.
Anamaria nu merg la nunta, nici nu cunosc mirii, dar iti urez sa te simti bine, sa te distrezi si sa ne povestesti si noua cum a fost si cu ce impresii ai ramas in urma vizitei la BC. Si CASA DE PIATRA SI COPII FRUMOSI mirilor!!!
Pupici tuturor bacauancelor (chiar si celor de o zi...)
Geta
gabid spune:
A fost frumos la circ!Chiar merita sa mergeti!Lui Moni i-a placut,sunt multe dresuri de animale...doar la copii asta le place!
Noi mergem de 3 ani la circ in Bacau si asta chiar merita!In vara am fost la circ in Mamaia,era circul Globus din Bucuresti si in afara de dresura de elefanti acum am vazut cam acelasi lucru!Eu ma plcitisesc la circ dar lui Moni ii place la nebunie!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 15.10.2001
mihaela amalia spune:
fetele!!!
Gabi ce program au ai a de la circ???Maine mai au???In special dimineata ma intereseaza, ca s-ar putea sa ajung maine prin Bacau.
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
criss1902 spune:
Neata!
Am terminat si eu cafeaua,dar cred ca am sa-mi mai fac una.Sunt cam adormita. Sambata seara am fost la banchet si am petrecut pana dimineata.Am dormit vreo 5 ore si apoi la tara la un gratar, din pacate norii au fost prezenti tot timpul pe cer si chiar a plouat in vreo doua reprize.
Sper sa se incalzeasca pana in weekend ca trebuie sa merg la o nunta( sora mea cununa) si nu e deloc placut sa fii pe drumuri si sa ploua.
Geta - imi pare rau ca mai ai probleme cu geamurile
Gabid- si la noi a fost circul de curand. Anei i-a placut, am inteles ca nu au fost animale mari:lei, elefanti
Va doresc o saptamana frumoasa si linistita!
geba2001 spune:
Fetelor, cu ajutorul lui Dumnezeu, si sa nu zic intr-un ceas rau, am terminat ieri dupa masa telenovela cu geamurile.
Dupa cum va spuneam sambata, au venit si mi-au luat doua geamuri: unul care avea condens si altul care a crapat dupa ce mi l-au montat ei sapt trecuta. Cand s-au intors, au adus un geam pt bucatarie mai scurt cu cativa cm... S-au dus inapoi si au venit pana la urma tot cu geamul nostru crapat... Am crezut ca mor de ras, ca nu mai puteam nici sa ma enervez. A ramas sa vina ieri de dimineata, sa ia geamul, am lasat cheia la vecina, bineinteles ca nu au venit, iar cand am sunat ieri dupa amiaza la ei, in juma de ora ma asteptau deja in fata blocului, mi-au luat masuratori si in mai putin de o ora au venit si mi-au schimbat geamul. Doamne ajuta !
Cred ca v-am plictisit si pe voi cu povestea mea, eu nu mai zic cat de satula sunt de asta, sau cate telefoane am dat la firma...
Oricum, am inceput saptamana din plin si la serviciu, sper azi sa fie un pic mai lejer.
Acum va invit la o a doua ceasca de cafea, deja, ca mi-e cam greu sa tin ochii deschisi (cam inchisa vremea, sper sa se mai lumineze oleaca).
Va urez sa aveti o zi EXCELENTA si sa reusiti sa faceti tot ce v-ati propus !
Geta
criss1902 spune:
Geta - ce ti-e si cu mesterii astia, ma cuprinde groaza cand ma gandesc ce o sa patim cand ne vom renova apartamentul..
geba2001 spune:
Criss, nu stiu ce sa zic...
Sa dea Dumnezeu sa fi fost doar bafta noastra si voi sa dati peste o firma serioasa, in care se lucreaza intr-adevar in echipa
fannna2003 spune:
parerea mea e sa ocolim firma cu care ai lucrat deci pe pm spune numele firmei si sa o evitam
mihaela am uitat in masina periuta de la ala de curatat aragazul,cand trec acasa ma opresc sa ti-o las...scuze dara cazut in portbagaj si n-am observat...sper sa-ti plaka produsele
pup fete harnicutze
geta pe cand o intrevedere?...poate ne intalnim si noi intr-o zi cu soare
Elena
gabid spune:
Duminica a fost ultima zi a circului in Bacau.
Ce ati mai facut?Cafea,cafea si atat!?!
Cand ne vedem si noi?Acum NU ca vin ploile...poate saptamana viitoare!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 15.10.2001
criss1902 spune:
Buna dimineata!
Asta noapte a fost o furtuna "grozava", cu multe fulgere si tunete..Acum e soare si cald de zici ca nu a cazut o picatura de ploaie. Sper sa ramana asa, sa nu se schimbe vremea..
Voi cum stati , din acest punct de vedere?
Ana are maine un spectacol la camin, tine loc si de serbare de sfarsit de an scolar. Vor spune poezii, vor canta .Iar apoi vor dansa. Noi parintii trebuie sa ducem prajiturele si suc. Din pacate ora de incepere este 10 iar eu sunt la servici...
Am reusit sa mai pun niste poze facute in aprilie si mai.
http://photos.yahoo.com/cribuzatu
O zi buna va doresc!