Judetul BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 19
adirys21 spune:
DA in Grecia am fost in luna de miere!!!
Va doresc o zi buna
http://community.webshots.com/user/adirys21
geba2001 spune:
adirys21, F FRUMOASE FOTOGRAFII!
sa fiti sanatosi si sa va fie viata minunata, plina de bucurii!!!
adirys21 spune:
Saru'mana!!!
La fel si tie iti doresc.
pooopppppp
adirys21 spune:
Vecinelor ...sunteti cam tacute...ce se intampla?
geba2001 spune:
... care prin vacanta, care cu treburi...
Hai salut, vecinele!
Ati servit cafeluta de dimineata?
Eu acum o savurez, impreun cu portia de net de dimineata. Apoi plec la serv si apoi sa mai platesc una-alta prin oras,
Pupici si sa aveti o zi minunata!
Geta C.
fannna2003 spune:
hai sa va mai trezesc nitel...
Acum 2 saptamini a fost ziua mea.Cand m-am trezit
dimineata nu ma simteam prea bine si speram ca sotia
o sa-mi cante Multi ani traiasca... si eventual o sa-mi dea un cadou ,dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata...Copiii si ei
s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite.
Am ajuns deprimat la birou, cand am intrat pe usa secretara plina de euforie mi-a zis "La multi ani !"
M-am simtit un pic mai bine,macar ea si-a adus aminte de ziua mea...
Am lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat sa ma felicite.
Aproape de prinz secretara a intrat la mine in birou si mi-a zis:
"Ce-ar fi sa mergem sa mancam impreuna"I-am raspuns ce e cea mai buna propunere pe care am auzit-o in toata ziua si am acceptat.
Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am baut si ne-am distrat de minune.
In masina, in drum spre birou,ea mi-a zis "Intr-o asa zi speciala de ce sa ne mai intoarcem la birou ... mai bine vin-o la mine acasa sa continuam sa ne distram"..
Bine am raspuns hai... si asa mai bem cate un paharel.
Odata ajunsi in apartamentul secretarei mi-a zis:
"Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma simt mai comoda"..
"Nuuu , nici o problema" i-am raspuns iar in sinea mea ma gandeam ca o sa fie o experienta interesanta!...
Ea a intrat in dormitor si dupa cateva clipe a iesit..... cu un tort imens cu luminari, urmata de sotia mea, de copiii, prieteni, rude, care cantau in cor "LA MULTI ANI!".... iar eu stateam ca un idiot in curu'gol ,in mijlocul sufrageriei...
Asta e motivul pentru care am dat-o afara pe secretara.
Si sa va mai spun niste "culmi":
Culmea croitoriei: Sa intorci pe dos costumul lui Adam
Culmea cruzimii: Sa-ti omori timpul
Culmea zgarceniei: Sa latri tu in curte sa faci economie de caine.
Culmea furatului:Sa-ti furi singur rufele de pe sirma
Culmea vitezei:Sa alergi de unul singur si sa te prinzi din urma.
Vine odata la Gepetto Pinnochio sa vorbeasca cu el : Tata, uite am o problema...
Gepetto: -Ce problema mai Pinnochio ?
Pinnochio: - Pai, uite nu pot sa fac dragoste cu prietena mea
Gepetto: - Pai de ce ?
Pinnochio: - Uite, din cauza aschilor.
Gepetto: -Uite , mai Pinnochio o sa iti dau niste smirghel si cu asta rezolvi problema.
Dupa cateva zile, dupa ce pleca Pinnochio, Gepetto se duce sa il vada.
Cand, in mijlocul casei, Pinnochio plin de smirghel, aschi pe jos... Gepetto il intreaba :
-Pai ce faci mai Pinochio, unde e prietena ?
-Ee, cine mai are nevoie de prietena cand ai smirghel?
Dupa indelungate cercetari, la o maternitate a fost construit un aparat care sa transfere o parte din durerile nasterii de la mama la tata. In sfarsit a venit ziua sa se testeze aparatul, si a fost gasit un cuplu care a fost acord cu experimentul.
Pentru inceput, i s-au transferat tatalui 10% din dureri. Spre surprinderea tuturor, mama s-a simtit ceva mai bine, insa tatal se simtea la fel de bine ca inainte.
Asa ca s-a marit transferul la 30%, apoi la 50%... mama se simtea din ce in ce mai bine, insa tatal nu dadea nici un semn de durere. S-a marit transferul pana la 80%, insa doctorii au hotarat sa se opreasca acolo, deoarece din studiile lor anterioar a reiesit ca barbatii suporta mult mai greu durerea decat femeile, peste acest prag durerea putandu-le fi fatala.
-Vedeti cat de bine suport, a spus barbatul.
Daca tot am inceput experimentul, sa mergem pana la capat, sa nu ne mai reproseze femeile ca ele sunt cele care se chinuie sa nasca!
Doctorii s-au lasat convinsi si au marit transferul pana la 100%.
Femeia a nascut fara nici o durere, iar barbatul a fost foarte mandru ca el nici macar nu a simtit durerea transferata.
Si ar fi fost poate la fel si in ziua de astazi, daca la intoarcerea
acasa nu l-ar fi gasit pe postas mort pe scarile locuintei sale...
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
fannna2003 spune:
salutare Bacau...oriunde te-ai afla!
multam fain de cafea geany...e tocmai pe gustul meu
fannna2003 spune:
hellooo...pe unde umblati haideti la o cafea...
mihaela ai sosit?...te asteptam sa ne spui cum s-a simtit amalia la mare
criss1902 spune:
Buna seara!
Mihaela - se pare ca esti destul de ocupata daca nu ai timp sa ne povestesti despre vacanta la mare
Fanna - ce mai fac baietii? Cum e in vacanta?
Eu am inceput renovarea apartamentului, ieri am schimbat usile , au iesit ff bine, sunt multumita . Cum pe 12 plecam in concediu am hotarat ca restul echipei sa vina abia dupa intoarcerea noastra. Asa ca deocamdata sunt la faza de impachetat, ne vom muta la mama pana se termina balamucul..
e destul de tarziu asa ca va spun: Somn usor