Racusori, la apel! (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Ciao scumpelor

July eu cred ca cineva ne saboteaza
E ciudat rau site-ul asta,caci Mire a incercat sa-l voteze de dimi si a trebuit sa mearga cu o pg inainte si apoi sa revina si zicese ca abia atunci a reusit ...sincer nu stiu ce se intampla
Geo mami ,ai grija sa nu vada moderatorii ca ai afisat link-ul ca ne mananca cu fulgi cu tot pe amandoua
la mamica si bebica
Mireeee unde-mi dispari iarasi?! Stau si te astept de 2 ore si tu nik !? Hai dragoste ca am multe sa-ti spun
Mona pe bune ca incep sa-mi fac griji ... n-are careva nr ei de tel sa o sunam ?!
Bone uita-te bine la mine si vezi ce tolomaca sunt
Stii ce am facut azi si nu m-am oprit pana n-am intrat sa va citesc ?!
Ia ghiceste !?
Geo zice "azi e sarbatoare cu cruce rosie ..." tantalaua de mine (ca n-am calendar crestin ortodox) m-am pus sa cos o husa de ploaie pt Po' si uite ca iarasi am pacatuit in zi de sarbatoare ...uf!!! Pun pariu ca nu ma intreci
Vicky,Ramona,Cristina,Cookie si multe pt voi

Merg in ale mele ... sunt super satula de toate ...si maine am nuntaaa

Poate revin sa va pupic de noapte buna!

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Aoleoooooo ...revin!!!
Vicky scumpa foc mititica
E chiar deosebita si daca o vad sigur o recunosc!
Zi-mi un lucru : ai o poza in care apar 3 catelusi si un barbat. Acea fatza mi-e cunoscuta ... sa fie noul stapan din Oradea sau!?
Si chiar asa - LASA-TE DE TIGHI

Cris si Geo multu' de incurajari si sustinere
Na, ca parca s-a mai inseninat si aici ...sa vedem cat o tinea

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello..sunt moarta de oboseala..ma duc la somn k pic. deschid capitol nou maine dimineata. nu mai plec..din motive obiective . asa nasoala e vremea..poate reusesc sa ies la cumparaturi maine..oi vedea
menna..m-ai zarit?
nite nite all..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

N-am murit, da nici mult nu mai am. Ia uitati la ce ore imi termin treburile.
Nu am citit ninik din ce ati scris voi.
Nu vreau sa ma plang, dar sint mai mult decat rupta. De data asta sint terminata rau de tot.De ce? Pai e simplu. La job muncesc cam pana pe la 19-20 in fiecare zi, iar acasa mai am ceva lucrari de facut, pe care tre sa le termin urgent. Adika, pe una tre sa o predau luni, iar alta mi se aduce maine, care trebuie terminata pana in 10 iunie.
Eu care sint obisnuita sa merg la job, imbracata in fusta+ taior, acu merg numai in pantaloni sau blugi, ca dimineata nu mai am timp de stat in fata oglinzii.
Sa nu va suparati pe mine fetelor. V-am simtit lipsa la toate si abia m-am abtinut sa stau fara net.
Aveti aici de la mine

Pe dimineata va astept la o cafea. Sau vreti sa va dau desteptarea in "stilul" meu????
SCULAREAAAA, TREZIREA,DESTEPTAREA !!!!!!!
Daca nu ma vedeti maine sa stiti ca am stat toata noaptea si am lucrat si ....precis dorm.

P.S.
Si cand e sa-ti mearga rau,iti merge pe toate planurile....m-am racit cobza, ma doare gatul rau (nu pot vorbi)si am temperatura.
Mai ramane sa vina si rushii si m-am capatuit. Why not?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

´NEATA!!!!!!!!!azi e sambata si va las sa dormiti mai mult un pic ,dar nu prea mult!
Menna bv ptr vointa ta de lasat pe drogi ,si acum dak te-ai lasat tineo tot asa!cu siteul lui ponny eu am observat de mult ca e in neregula ,dar stii cum fac eu ,deschid pagina dau la cauta il gasesc sil votez fara sa mai imi fac nervi aiz aire inca unu de la mine!iar cu lipsa calendar ortodox suntem 2 tolomace!nui nik ca ai cusut ,si ponyy e un sufltetel scump ,si te iarta dd ca,se vede cal iubesti mult!Incearca sa te distrezi azi la nunta si sa te destinzi un pic ,ca meriti dupa o saptamna de nervi care a trecut
MONA iubita insanotosire grabnica si ai grija ,ca oboseala ,si nervi au inceput sa asi spuna cuvintul! si sa te faci bine repede!ai uitat ca asa suntem noi racii ,ff raspunzatori si fideli in ceea ce facem?
Mire asa mami ,mai stai si pe acasa ,ca de la un timp esti cam scumpa la vedere! si odihnestete mult!!!!!
GEO asa iubita dak poti mai spunemi ,cand sunt sarbatori ca eu sunt dusa cu pluta,dar stiu ca e lege la mine vinerea chiar nu spal si duminik,pe burtik,!!!!!!!
VICKY,CRISTINICA,RAMONA,JULY,COOKIESI HAIDETI NU MAI STATI ,E TIMPUL SA MAI APARETI LA APEL!

Roxy si Viki

http://community.webshots.com./user/viki200406

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Mena !!!!!!!!!!l-am gasit pe neruta la pagina 27 !asa vreau eu sai spun NEGRUTA!observ ca nui corect ce se intampla pe acolo ,foame cam mare din partea stapanilor,parca ei ar fii animale!si se lupta ptr un sac de graunte cu vitamine!!!!!!!!!!!probabil ca sunt mai sanatoase ptr stapani!!!!!!!
haideti fetele ca deja dormiti cam mult TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Roxy si Viki

http://community.webshots.com/user/viki200406

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

capitolul 17

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

BUna dimineata!!!!
Boneca esti matinala ca de obicei!!!Ce ne-am face noi fara tine??

Mena eu nu l-am gasit ieri pe Po , desi l-am cautat vreo juma de ora !!!!
Mona sa te faci bine!!!
Mirela ...odihna placuta!!!
Pupici la toate fetele , July, Geo, Cookie, Vicky, Rainbow!! Sper ca nu am ujitat pe nimeni!!!

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput