Am si eu nevoie de o informatie de la timisorence:
Cine imi poate spune unde se poate face beta HcG, inclusiv sambata? si pot primi rezultatele in aceeasi zi? eu ar trebui sa o fac joi si sa o repet sambata si sper sa primesc raspunsul in aceeasi zi, ca va trebui sa-l sun pe dr sa-i spun rezultatele...
Va multumesc,
Andreea.
Imi vine si mie randul... 
Pozele mele
andicutz - testul il poti face la Bioclinica.
B-dul Cetătzii nr. 53
Tel: 0256 220767; 0256 220768
Il faci pana la ora 10.30 - 11 dimineata si primesti rezultatul incepand cu ora 13.30 - 14
Program ... inclusiv sambata.
Te descurci pe acilea? Cu cine vi? Unde stai? Cat stai? Daca vrei ... ne putem intalni 5 minute. Stau foarte aproape de Bioclinica.
te pup si bafta sa fie cu ochisori. 
EDITEZ - pentru a scrie pretul. Analiza costa 490.000 lei vechi.
15+
Buna Miro. Scuze ca nu am raspuns pana acum,dar abia azi am intrat pe net.
Multumesc mult de ajutor! eu sunt deja in TM de 3 saptamani. Am facut FIV la Szeged acum o sapt. si astept sa fac testul joia viitoare, pe 01 iunie. Sper sa ne intalnim dupa, la mamici.
Sper ca esti bine si ai o sarcina usoara!
Te pup,
Andreea.
Imi vine si mie randul... 
Pozele mele
Andreea, DD te va ajuta si-ti va da bebicii care ti-i doresti. Stai linistita, eu una nu cred ca are importanta ca ai dormit pe o parte sau nu, vorba lui Ceci, daca era normal ( fara fiv) se prindea si daca dormeai pe burta, asa ca nu cred ca conteaza. Tin pumnii in continuare strinsi, strins
i.
Andreea, DD te va ajuta si-ti va da bebicii care ti-i doresti. Stai linistita, eu una nu cred ca are importanta ca ai dormit pe o parte sau nu, vorba lui Ceci, daca era normal ( fara fiv) se prindea si daca dormeai pe burta, asa ca nu cred ca conteaza. Tin pumnii in continuare strinsi, strins
i.
MEDA