Analiza Beta HcG inTimisoara

Analiza Beta HcG inTimisoara | Autor: andicu

Link direct la acest mesaj

Am si eu nevoie de o informatie de la timisorence:
Cine imi poate spune unde se poate face beta HcG, inclusiv sambata? si pot primi rezultatele in aceeasi zi? eu ar trebui sa o fac joi si sa o repet sambata si sper sa primesc raspunsul in aceeasi zi, ca va trebui sa-l sun pe dr sa-i spun rezultatele...
Va multumesc,
Andreea.

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

andicutz - testul il poti face la Bioclinica.
B-dul Cetătzii nr. 53
Tel: 0256 220767; 0256 220768

Il faci pana la ora 10.30 - 11 dimineata si primesti rezultatul incepand cu ora 13.30 - 14
Program ... inclusiv sambata.
Te descurci pe acilea? Cu cine vi? Unde stai? Cat stai? Daca vrei ... ne putem intalni 5 minute. Stau foarte aproape de Bioclinica.
te pup si bafta sa fie cu ochisori.

EDITEZ - pentru a scrie pretul. Analiza costa 490.000 lei vechi.

Miro15+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna Miro. Scuze ca nu am raspuns pana acum,dar abia azi am intrat pe net.
Multumesc mult de ajutor! eu sunt deja in TM de 3 saptamani. Am facut FIV la Szeged acum o sapt. si astept sa fac testul joia viitoare, pe 01 iunie. Sper sa ne intalnim dupa, la mamici.
Sper ca esti bine si ai o sarcina usoara!
Te pup,
Andreea.

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Andreea, DD te va ajuta si-ti va da bebicii care ti-i doresti. Stai linistita, eu una nu cred ca are importanta ca ai dormit pe o parte sau nu, vorba lui Ceci, daca era normal ( fara fiv) se prindea si daca dormeai pe burta, asa ca nu cred ca conteaza. Tin pumnii in continuare strinsi, strinsi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Andreea, DD te va ajuta si-ti va da bebicii care ti-i doresti. Stai linistita, eu una nu cred ca are importanta ca ai dormit pe o parte sau nu, vorba lui Ceci, daca era normal ( fara fiv) se prindea si daca dormeai pe burta, asa ca nu cred ca conteaza. Tin pumnii in continuare strinsi, strinsi.
MEDA

Mergi la inceput