Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (21)!
Raspunsuri - Pagina 3
iri_sori spune:
Gata am revenit, am citit un pic de maine trebui sa termin cu trandaveala.
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
iri_sori spune:
incep de sambata pana pe 1 iulie
iri
daniela_daneza spune:
Zabaucelor, ma retrag, ca mi-e somn.Pe maine.
si somn usor!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
chatonel spune:
unde sint covrigii mei? sint obo, venii de la flamenco, avem spectacol peste 3 sapt si inca nu-s la punct
Toulouse, la ville rose
iri_sori spune:
Noapte buna!
iri
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by chatonel
unde sint covrigii mei? sint obo, venii de la flamenco, avem spectacol peste 3 sapt si inca nu-s la punct
Toulouse, la ville rose
N-am gasit....nu mai avea covrigi Chato.
Exact cand am stins calcuatorul m-a sunat tati sa mergem la Valcea.Am plecat pe la 18.30 si ne-am intors acum o ora.
Bey Chato mi-a placut orasul tau.Super...Total diferit de Slatina...Si aerul parca era diferit...Mi-ar placea sa locuiesc acolo.M-a frapat faptul ca nu am vazut blocuri turn.Maxim 6 etaje si parca am vazut unul cu 9 etaje.Si padurile alea din jur...Super!
Auzi mai Chato dar tu cu ce te ocupi?Ca am vazut ca ziceai ceva de un spectacol.Bineinteles daca vrei sa ne spui.
Iri treci la invatat.Bafta la examen.Am dat si io sociologie la fac.Nasoala materie.Asta si psihologia...
Danezo somn usor.
Hai bey fete...Unde sunteti...se cunoaste ca nu e Sun acasa...
Trendulici te dezmostenesc.Unde umbli bey?Asa fiica mi-am luat?Sa nu ma intrebe de sanatate zile intregi?
Va pe toate.Si revin.Ca in seara asta ma bag la invatat.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
chatonel spune:
hai ma georgi, ca am mai zis: sint electronician care facu o mutatie pe programtor. flamenco e pe linga, iau lectii de dans, mai precis de sevillana si la sf anului avem serbare
Cit despre Vilcea, da, e un oras frumos. Si bloace turn sint gramada, da mai marginase. Deci in centru ai vreo 3-4, apoi se duc spre periferie. Si podul vinerii mari, ala peste olanesti, e dragut.
Sint multe de spus, vizitat la vilcea, daca te mai duci si ai timp de bananait, te ghidez, ca doar acolo am trait 20 de ani. Din pacate parintii mei au plecat amindoi, mama la bucuresti si tata la 2-3 km de oras (rm vilcea), la tara. Io cind merg dorm pe la pretene.
ps
ahhh, covrigu meu!!! salivez cind ma gindesc la un covrig!!! dati-mi un ciine sa ii fur covrigiu!!!
Toulouse, la ville rose
georgi75 spune:
Pai vezi mey Chato ca inregistrasem io ceva, ca lucrezi, si tocmai de-aia nu imi era clar.
Io am zis ca pădurile din jur sunt misto.Tu ai inteles poduri?Sau oi fi scris io gresit...
Si sa stii ca ma plimbai pi shentru si de-aia nu vazui turnurile
Sa va zic faza cu aviara.La intrarea in jud Valcea Vad unii pe partea cealalta.....cam ciudati asa...
imbracati in alb, un politist pe-acolo...in fine, nu dam importanta.Eram in toiul cantatului cu fi-mea.
La intoarcere , intre timp se innoptase.Ajungem la iesire din jud Valcea, respecti intrarea in jud Olt.Vedem ceva alb in mijlocul drumului si unu pe partea dreapta.Bai ziceai ca sunt mumii.Stateau pe scaune, picior peste picior.
Opreste al meu inalt ca bradu exact langa ei.Politaiu in drapta pe marginea drumului.Sta al meu cateva secunde,semnalizeaza stanga si da sa ocoleasca.
Si vine politaiu':Domne treceti pe covor, prin filtru.Atunci ne-am dat seama...Era filtru pentru gripa aviaraaaaa....
Bey, da aveau aia niste moace ...chiar mumii.Si stateau nemiscati...Doamne, am ras ca doi prosti tot drumul...Auzi...olteni...noi ziceam sa-i ocolim.Al meu zice:bey io am crezut ca sunt astia de la drumuri si au reperat strada si stau acolo si pazesc sa nu calce careva...
De parca nu mai vazusem la TV.
Acum vazui la stiri ca s-a confirmat aviara si in jud Valcea si acu se explica totul...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
chatonel spune:
hihihihi, stii tu, surdu nu le-aude, da le potriveste :) asa si eu... recitii acu, da, ai scris de paduri, da io ma gindeam la poduri cit despre faza cu politia, o citii la casnicute, te urmarii :)))
Toulouse, la ville rose