Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (21)!
Raspunsuri - Pagina 12
diadaniela spune:
Neata!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Gata fetele.Am ajuns si io.
Am fost la doctor, si a zis ca nu se poate sa aiba bacteria asta.Mi-a dat trimitere sa mai fac o analiza la Sanepid pt linistea mea.
Voi ce faceti?
Chato ti-am zis io?O tine pana la prima ploaie sau spalare.Ma luati si pe mine la padure cu voi?Si io fac prostii(daca am cu cine...).Hai ca daca suntem mai multe il ametim pe motan ca nu stie dupa care sa fuga mai intai.
Corina aseara nu am apucat sa-ti zic condoleante si bafta la examen azi.
Va pup pe toate si revin dupa ce hranesc bebelina si o bag la nani.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
eu ma duc afara ,ca ma cheaunit fii-mea.
stiu ca-i cald,da' stau pe alee si e umbra.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
chatonel spune:
gataaaaaaaaaaa, la facut prostii cu noi! Georgi, sigur ca te iau Cine mai vine cu noi, sa facem gaska de fete zabauce?
Cit despre peri, georgi, nu mi-ai zis ca tine 67 de zile, na
Toulouse, la ville rose
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by chatonel
gataaaaaaaaaaa, la facut prostii cu noi! Georgi, sigur ca te iau Cine mai vine cu noi, sa facem gaska de fete zabauce?
Cit despre peri, georgi, nu mi-ai zis ca tine 67 de zile, na
Toulouse, la ville rose
Pai acu depinde cand se spala omu' pe cap.
Ca daca se spala ca Daneza la 67 de zile...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
impreuna spune:
Si cum va faceti de cap in padure, urlati? Ca atunci vin si eu daca ma luati
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
La urlatoare, la gratare, la ce-o fi...
Chato vezi ca ne inmultim ca ciupercutele...
Da unde umbla frate toata lumea la ora asta?Pe caldurile astea?Voi nu stiti ca nu-i bine sa stati afara?
Fiti atente ca iar erati pe pag 2 da nu mai dau cu biciul sa nu ziceti ca-s a draq...
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Georgi , lasa ca pun eu biciul pe ele
chiar asa unde umblati ?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"