Mamici de iulie-august 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 6

pumpkin spune:
Arcenciel, sa stii ca am lansat chiar o moda cu camasutele alea, s-au mai dus vre-o 4-5 gagici sa-si ia dupa ce le-am facut pofta. Eu le-am gasit intr-un magazinas din Cocor, daca iti plac asa mult ma duc si-ti iau, iti fac pachet si ti le pun la posta. Serios ! Si eu am hainutze marimea 50, majoritatea-s luate de la paris, sigur o sa-i vina la inceput. Sa stii ca greutatea pe care ti-o dau la ecograf e estimata in functie de celelalte masuratori (femur, circumferinta craniana, etc) si are un interval de variatie de + 10% sau - 10%. La mine scria : 2062 grame +/- 200 grame. Medicul ecografist mi-a spus la 33 saptamani ca nu mai are nici lichid suficient nici loc sa se intoarca si o sa ramana asa, cu capul in jos.
In legatura cu excursia, eu m-as duce. Eu am condus weekendul asta pana la mare si inapoi si a fost tare bine, nu am obosit. Din Bucuresti pana in Mamaia nu sunt 400 km sunt doar 250, dar soselele voastre sunt un pic mai bune.
Dandana, ma bucur ca ai intrat sa ne dai vesti bune, ma bucur ca esti ok, sa stii ca ne-am gandit la tine.
Miky 34 + si bebe
Albume : Burtici
18 martie
15 aprilie
6 mai

Cristina_Ioana spune:
Dandana, bine ai revenit. Un mare la fata
Pumpkin, auliu ce dor imi e de mare cand ma uit pe pozele taleeeee...cred ca a fost frumu rau
Cristinik, esti absolut mortala cu ce pb iti pui tu...pai la cat esti tu de mistoaca, cum naiba sa faci copil urat? Cred ca statul cuminte in pat ti-a afectat rau
Si tu Amabella esti haioasa rau cum ii explici tu logic pe puncte motivele pt care nu poate avea un copil urat
Cornelia, iti inteleg emotia cand il vezi pe bb la eco, la fel si eu, cand i-am vazut fata ultima oara la 4d m-am topit toata si mi se parea ca seamana foarte bine cu mine...asa au confirmat si ceilalti dupa, care au vazut poza...
Am venit acum de la dr, sunt tare fericita si linistita, bb are 2400 gr si arata de 35 de sapt, desi are doar 33
Parea tare plictisit de viata intrauterina, plescaia si mesteca si inghitea, apoi se freca la oki cu manutele...frumu tare...
Pumpkin, ne treci si pe noi la masuratori, pls?
Mi-a dat voie sa mai ies sa ma plimb, cand se mai racoreste si sa nu ma obosesc prea tare...nu am voie secs si sa conduc
...in rest, a zis ca simt daca e ceva in neregula si ma intind imediat
Cristina +33 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

cristina_ana spune:
Cristina_Ioana, felicitari pentru bebele tau cel grasunel si frumusel (asa ca mami a lui). Acum chiar cred ca te-ai linistit. Nasoala treaba cu secsul asta. Nici eu nu mai stiu ce-i aia de f. mult timp, dar asta sa fie singura noastra problema! Las' ca recuperam dupa ce nastem (asa, la vreo doua luni dupa nastere ).
Cristina, 34+ si bebe Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Cristina_Ioana spune:
Cristinik, noi am facut pana acum vreo 2 saptamani. Acum cu sangerarea si pb oricum nu s-ar mai atinge de mine nici daca l-ar ruga dr
Vad ca ai trecut Eric la semnatura si ma bucur ca v-ati hotarat, e un nume tare frumu Cristina +33 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

crissa71 spune:
Ceau burtici!
Sunteti toate frumoase care mai de care!Pe cuvant!
Larissa 79:bine ai venit! si eu sunt noua, de cateva zile...fetele sunt niste dulci si m-au adoptat imediat!
Cinta:esti o dulcica cu bocitul tau...nu pareai asa de emotiva....Glumesc....dulcico!!!
Cornelia laura,Arcenciel, Cristina Ioana felicitari mamicutelor pentru bebeii pe care-i purtati in pantece!SA fiti sanatosi, grasuni si frumosi cu totii!Multi pupici!
Apropos de copii urati, mie sotul meu mi-a zis ca el n-ar putea sa iubeasca un copil urat...el este un estet...ii place doar frumosul....Nu cred ca se pune problema la noi ca nu sunt chiar asa de urati sa facem un copil uratel....dar ma distreaza remarca lui!NU-l cred evident!In fine...
Alt apropos sa va pun o intrebare mai ciudata:cum e domne cu aruncat asta-n neam??!!!Am o prietena care are un bebe de 6,5 luni si are niste ochi albastri- albastri de innebunesti, desi nici ea, nici el nu-i au(ii au caprui),doar un singur bunic, al mamei bebeului avea ochii verde-albastru.In rest absolut tot neamul si al ei si al lui au ochii caprui!!!!Se poate asa ceva???!!!Mie nu-mi vine sa cred!!!Ori i l-au schimbat la spital ori nu nu stiu....
V-am pupacit...chiar sunt curioasa daca ati mai vazut cazuri din astea...ce ti-e si cu genetica asta....
crissa71

cristina_ana spune:
Larissa, bine ai venit printre noi. Pumpkin o sa te adauge pe listuta.
Pentru ca esti incepatoare, primele 10 mesaje or sa fie moderate si vor aparea cu intirziere, astfel ca e posibil ca unele fete sa nu le vada. Sfatul meu e sa scrii 10 mesaje scurte unul dupa altul ca sa scapi mai repede de moderare si sa-ti apara mesajele instantaneu.
Crissa, culoarea parului si a ochilor se mostenesc din doua in doua generatii. Cunosc multe cazuri in care copiii au ochii albastri ca unul dintre bunici, desi parintii au ambii ochi caprui.
In cazul prietenei tale, sigur copilul il mosteneste pe bunicul cu ochii albastri. (Altfel e de rau pentru tatic, ar trebui sa-si puna semne de intrebare ). Glumesc, nu te supara!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

cristina_ana spune:
Larissa, bine ai venit printre noi. Pumpkin o sa te adauge pe listuta.
Pentru ca esti incepatoare, primele 10 mesaje or sa fie moderate si vor aparea cu intirziere, astfel ca e posibil ca unele fete sa nu le vada. Sfatul meu e sa scrii 10 mesaje scurte unul dupa altul ca sa scapi mai repede de moderare si sa-ti apara mesajele instantaneu.
Crissa, culoarea parului si a ochilor se mostenesc din doua in doua generatii. Cunosc multe cazuri in care copiii au ochii albastri ca unul dintre bunici, desi parintii au ambii ochi caprui.
In cazul prietenei tale, sigur copilul il mosteneste pe bunicul cu ochii albastri. (Altfel e de rau pentru tatic, ar trebui sa-si puna semne de intrebare ). Glumesc, nu te supara!

Amabella spune:
quote:
Originally posted by cristina_ana
In cazul prietenei tale, sigur copilul il mosteneste pe bunicul cu ochii albastri. (Altfel e de rau pentru tatic, ar trebui sa-si puna semne de intrebare). Glumesc, nu te supara!
cristina_ana, una din noi nu a inteles bine. eu am inteles ca bunicul mamei copilului, deci strabunicul lui, avea ochii verzi-albastri... deci... cred ca taticul ar trebui sa isi puna semne de intrebare.

cristina_ioana, felicitari pentru luca cel garsunel!
luiza

ticker bebe meu

cristina_ana spune:
Amabela, ai dreptate, acum am citit mai cu atentie si intr-adevar, era vorba de strabunicul copilului. Deci nu se aplica teoria mea. Nasol de tot pentru tatic........

crissa71 spune:
Da..nu stiu cum e cu genetica asta....poate cine stie...un genetician ne-ar putea explica asta....daca e asa cu doua generatii, e nasol!N-o prea vad in stare de tampenii pe prietena mea,de-asta as fi tare curioasa de o expicatie stiintifica!Trebuie sa existe!!!!!
are cineva idee de vre-un site pe teme asta....cum se transmit genele?
Poate depinde si de nr.de copii pe l-ai avut pana atunci...
In fine,pana la urma sanatos sa fie!!
Toti sa fim sanatosi:noi cu burticile noastre, viitorii tati sitoti cei dragi noua!
Va mai astept cu vesti pe tema asta!
Va pupacesc!
crissa71