vreau o mica intarziere.......a "musafirilor"
Raspunsuri - Pagina 3
Lolly spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Cum e cu vitamina K? Am inteles ca se poate si bea, nu doar injectabil?
In afara de asta mai exista si alta metoda? (exclus AC:)
Eu stiu ca sunt fiole cu vitamina K. Si ca cel mai eficient ar fi sa fie injectate.
Alte metode? Probabil, dar cele pe care le stiam eu sunt asta cu vit K si cea cu AC.
iuliana spune:
Dar pentru cele care au sterilet?...deci nici ob-uri nu se poate si nici cu anticonceptionale nu ma risc ca nu pot sa stiu ce dreac da in mine.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
boo lina spune:
la mine nu a functionat decat chestia cu AC-urile - si anume 2 folii una dupa alta. OB-urile nu merg ptr ca-s fantana arteziana in primele zile(sunt purtatoare de sterilet, by the way...dar si inainte de sterilet aveam problema asta de "abundenta:
)
vitamina k e vrajeala, la mine n-a avut efect
impreuna spune:
quote:
Originally posted by roxaniceaquote:
Originally posted by impreuna
E bun articolul, doar ca se refera la cele care folosesc AC>
Pentru noi, astealalte, nu mai exista scapare?
Cum e cu vitamina aia K?
Flavia (sotie si mamica fericita)
flavia, fol ob-uri si ai scapat de stress. nici eu nu fol ac si nici nu as folosi vreodata. cu atat mai putin pt a imi intrerupe sau a amana venbirea cm-ului.
e cel mai sanatos cu ob-ul la purtator. hai nu dispera! daca al tau costum de baie e si colorat, nu vei avea surprize neplacute de genul: sa se vada o mica pata..etc.
pupi
roxifoto
Pai da, as folosi si dintr-un punct de vedere as fi multumita. Dar ma incurca la... alte cele
O sa incerc si vitamina K, poate oi fi norocoasa si isi face efectul:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Olivia26 spune:
Eu, cand am vrut sa-mi intarzie, am luat o fiola de vit. K (bauta) si a intarziat cateva zile. A fost totul in regula.
"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"
anya spune:
Eu am folosit AC. Cu OB-urile nu fac nimic pt. in ca primele zile ale CM, la Niagara mea... schimb la 3 ore un OB+un "pampers" 4 picaturi. Cat despre restul activitatior.
...nici nu magandeam, ca plec in concediu cu 2 copii
.
Mentionez ca nu folosesc AC in mod uzual.