vreau o mica intarziere.......a "musafirilor"

vreau o mica intarziere.......a "musafirilor" | Autor: greierash78

Link direct la acest mesaj

Anul asta voi merge la mare, dar in perioada in care am bilet....trebuie sa imi vina "musafirii"....dupa calculele mele!Ce pot sa fac sa le intarzii venirea cu cateva zile?

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

desi nu e bine sa ti-l dereglezi, eu am facut in felul urmator: am inceput sa iau ac cu 2 luni inainte si nu am mai facut pauza de 7 zile. sau o alta varianta ar fi sa incepi sa iei ac cu cateva zile inainte sa iti vina cm.
multa bafta!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu tot cu anticonceptionalele am rezolvat problema asta de cateva ori. dar eu le administram inainte de CM cu o saptamana, ca sa fiu sigura ca nu am surprize. Nu am administrat niciodata 2 folii de anticonceptionale, una dupa alta fara pauza, dar am mai auzit ca se poate si asa.
Bafta si concediu placut! Sa aveti timp frumos!

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Ar mai fi o solutie... Vitamina K. Este o fiola injectabila. Isi face efectul, dar data viitoare cand iti vine, vine mai abundent.
Nu prea sunt bune chestiile de intarziere... MAi bine fol un tampon intern, nu stiu... ceva...
Distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Am uitat: se facea -cred- o fiola pe zi. repet: cred. Trebuie intrebat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si pe mine ma intereseaza din acelasi motiv cu marea.

Adica incep folia de AC cu o saptamana inainte de data cand ar trebui sa imi vina CM? Si functioneaza? Adica nu mai vine luna respectiva?

Si ce fac, o iau pe toata si dupa aceea gata? Ca eu nu folosesc AC in mod normal...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Un paharel de tuica buna face minuni...probat si de mine si de sora mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by carolinah

Si pe mine ma intereseaza din acelasi motiv cu marea.

Adica incep folia de AC cu o saptamana inainte de data cand ar trebui sa imi vina CM? Si functioneaza? Adica nu mai vine luna respectiva?

Si ce fac, o iau pe toata si dupa aceea gata? Ca eu nu folosesc AC in mod normal...

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

da, incepi cu cateva zile inainte sa iti vina o folie de ac si cand o termini iti vine cm.

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cea mai buna solutie e sa iei AC si sa nu faci pauza intre ele, cu Vit k nu faci decat sa intarzii putin, dar cu Ac e sigura metoda, eu am folosit-o doi ani si mia recomandat-o medicul de la Planificare Familiala, e ok daca nu devine o obisnuinta. Concediu placut la mare!
Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

treaba cu AC luate fara pauza poate funtiona...spun toate pentru ca se poate sa nu ai nici o sangerare...se poate sa ai spotting...adica picaturele mai multe sau mai putine...depinde de organism...

da' nu te inteleg deloc...exista ob.uri...

anul trecut am fost de 2 ori la mare...in tara si in turcia...si de fiecare data io aveam pb...si iau si AC deci puteam simplu sa nu fac pauza...dar am preferat sa nu ma dereglez aiurea si sa folosesc ob.uri...pe care de altfel le fol.tot timpul

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

MotoRRock in Ploiesti, editia a III-a
http://www.silverpistons.ro/mr3.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cred ca e mult prea complicat sa iei anticonceptionale doar in luna respectiva, si asta doar ca sa nua i CM cand mergi la mare. Asa cum ti-a recomandat si altcineva, cred ca cel mai indicat este sa folosesti tampoane interne, in felul asta nu fortezi lucrurile si totul decurge normal asa cum ar trebui.

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput