The best of aug-sept-oct 2004 (116)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Mirela!

Ma intrebati de nume....suntem in negocieri, dar e taaaaaaaaare greu sa ne hotaram!
Ce-i place lui Ovi nu-mi place mie si invers....deci inca negociem....

Sunt tare suparata ca l-a muscat un tantar pe Alesio de pleoapa ieri noapte....si acum e saracutul cu ochiul umflat de zici ca l-a batut cineva!Mi-e asa mila de el cand il vad....

Chiar asa: ce-i cu linistea asta pe aici???????

Pupici!

Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna tuturor si o duminica placuta in continuare... Mirela se pare ca n-a avut efect biciul ala al tau.. la noi e vreme frumoasa si lumea cred ca e la plimbarica

Mada felicitari pt pasii facuti de Ilincuta cu "apa" si anisorii! Hih, si noi tot "doi" zicem si aratam unul , ca sa priceapa tot omul ca suntem intre.
Pufy lasa mai ca mai aveti timp, tu vei fi cea care va declara numele copilului pe fisa de la maternitate hihihi si Ovi in acte, asa ca sanatos sa fie ca eu ii zic "pufulici"
Natyyyyyy ce faci, a fost controlul? Masina a aparut???
De 2 saptamani facem diferenta intre apa si lapte ca pana acum tot "apa" spunea la orice lichid in afara de suc care era "uc". Acum laptele e "aple". Ultima realizare verbala e "in patze" plus strambatura (lasa-ma-n pace) pe care o urasc
Ma uitam insa acum in parc la un copila de 3 ani care nu vorbea aproape deloc si m-am bucurat in egoismul meu ca am pot intelege cu fii-mea, macar zice ce vrea si nu urla sa stau eu o ora sa ghicesc.... la propozitii complicate n-am ajuns insa ca alti voinici flacai si dsoare de aici , ramanem la stadiul de "mami, ite apa mae colo" sau "mama baie daaa puna apoi mama" (mama e la baie se spala cu spuma si vine-napoi), genul asta, dar in general 2-3 cuvinte sau nicinul, depinde mult si de anturaj. Iertare poate ca suna a laudarosenie dar ma bucur ca ne intelegem oarecum si ma surprinde mereu cucuvinte noi gen "inuntu" (inauntru)sau "ncace" (incoace),pe care le-am desoperit aseara in vocabular.

Gata v-am agasat destul, pupic si pe maine

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Andora, felicitari micutei vorbarete!
Noi am fost ieri la o zi de nastere si d-ra noastra a spart vreo 2 farfurii, dar in loc sa fie certata a fost rasplatita
de sarbatorita cu o inghetata si cu milk-shake.Daca asa continua lumea sa o rasfete, eu nu mai stiu unde ajungem.
La noi e asa de caaaaaaaaaaald ca nu indraznim sa ne miscam de acasa, asa ca lenevim la racoare inauntru sau sub parasol in gradina, dupa cheful fiecaruia.Vecinii se uita la fotbal, la un meci al Olandei de la Campionatul Mondial si ne cam asurzesc cu tipetele si galeria, dar supravietuim cu un paharel de vin si o felie de tort cu banane.
O duminica placuta tuturor!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut la toata lumea (mai prezenta cu "chisu" sau doar cititoare )

Noi suntem bine, azi am fost in "pac" unde deja ne-am indragostit teribil de o fetita cu o luna mai mica, dragoste mare...de ceva vreme si acasa o striga pe "aiss" - Beatrice.

Am facut si cateva poze, am alergat o "eitza" - veveritza care de altfel foarte prietenoasa la tzipetele si chicotelile copilasilor din parc.

Stefan toata ziua povesteste...ma mir ca nu-l doare gura si vai de mine sa nu am raspuns la toate intrebarile din ce in ce mai multe si mai indraznetze .
La gradi ne-am mai acomodat si cu somnul, eu tot neimpacata sunt ca sta asa de mult acolo si eu inca nu mi-am gasit de lucru, sper sa-mi gasesc cat de repede macar nu mai mai gandesc ca eu stau acasa si puiul e asa departe de mine....

am sa atasez pozele noi in linkul de la semnatura.

Ioana, greu cand nu va hotaratzi la nume, cei drept noi amandoi am vrut Stefan, doar ca eu as mai fi vrut si Andrei si tati nu...dar acum nu-mi pare rau deloc, e mai bine cu un singur nume, unul si bun

Sa va povestesc si o faza hazlie, iesind din gradinitza deobicei il las pe Stefan pe langa carucior prin curtea gradinitei dar de fiecare data cand ajungem la poarta ii spun sa astepte sa-l pun in carucior ca vin masinile, vineri, alearga el pana la poarta pe alee, dupa care se opreste si zice "vine masina" si se urca singur in carucior , inainte de asta vede o musca si vine repede sa-mi zica "uite muca!!" Eu ii spun ca nu e de fapt o musca ca e o alta insecta...nu stiam de care si sa mergem nu cumva sa ne intepe...sta el asa un pic si se gandeste dupa care ii spune : "dute muca a cu-ca-le!!" adica la culcare...Pentru ca deja face propozitii destul de lungi ii este destul de greu sa zica cuvintele si corect si legate una de alta le zice cumva silabisite, e tare haios, trebuie sa ai rabdare si sa astepti pana termina propozitia, este foarte concentrat si nu se lasa pana nu termina tot de povestit

Cam asta ar fi...mai vreau sa va spun ca la gradi nu cred ca-si implineste somnul, ieri a dormit acasa de la 2 pana la 7, si abia l-am trezit, ar mai fi dormit...in schimb la ora 10 era deja la nani...
Acum doarme bustean de la 2 si este aproape 5...saracutul cred ca isi face norma de somn de peste saptamana...

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

hai mai andora...daca tu numesti laudarosenie faptul ca ne-ai impartasit bucuria ta vizavi de puiul vorbaretz...io ce sa mai zic???ca alceva nu fac decat sa va povestesc ce povesteste Stefan si io am mai zis si ma repet...plsss nu mai pitzigaiati cuvintele adeca nu le mai scrieti asa de mic mic mic ca io si cu ochelarii stau prost cu vederea...plsss ca ma chiorasc rau de tot in ecran...fie-va mila de ochii mei!!!(sper sa nu fie cu vreo suparare....)

si aici...pozele promise din parc!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Anaaaaa hai ca promit, nu mai scriu asa mic dar ma gandeam ca nu citeste toata lumea prostioarele mele . Dar nu ne-ai zis urmarea.... s-a dus muca la cucale au ba? Multumesc mult pt cuvinte, asa ma bucur cand Uca vorbeste tot mai multe, toata ziulica bolboroseste totusi are momente e inhibare in fata persoanelor straine sau copiilor, depinde de chef... asa scumpi sunt cand mai pocesc cuvintele.. mie de gogoasa mea imi place cand ma roaga sa plecam, zice "Uca aide pletze a pac, a tzish (nisip) e a utza, e a cochii", pe fragmente sau uneori legat.... a poezii nu ne descurcam, doar spunem la "catelus cu parul cret' cate un cuvant ici-colo (palu chet, fula, nu, gula, ouuu, bunal, hai, bavooo) sau al "ingerasul meu" (meu, maaeeee, taeeee paete, ani=amin) hai ca mi-am dat drumul dar ma opresc, tu esti de vina Pupic Stefanutului vorbaret.. mai dar voi prin Bucuresti nu treceti niciodata?
Danyce pai felicitari olandezilor pt victorie!!!!! Wow ce frumos ca e cald, va si vad la umbra in curte inconjurati de verdeata... hihi dci a spart Alma ghinionul si al musafiri, pai de aia fuse rasplatita!
Chiar asa, ia spuneti nu merge nimeni la mare cam de pe 2-3 iulie? Ca noi atunci speram...
Fug ca tre sa mergem sa luam lapte... Va puacim si o saptamana superba!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Of, apuc si eu sa mai citesc, mai mult ca m-am simtit prost ieri cand am intrebat-o pe Pufy de vesti (sa fitit sanatosi si sa vina bebe mic cu multa bucurie in familia voastra) si ea m-a intrebat daca n-am citit aici. N-am citit...e timpul asta asa scurt...
Noi tot cu muci...care acum (de aseara) curg, de nu dormim...fata mea din ce nu manca acum nici sa mai bea la bibe nu prea poate, am o stare cam aiurea ca vad AMR-ul catre mare cum scade si copilu' tot bolnav e. Ma rog, exagerez asa cum imi e felul, dar o vreau perfect sanatoasa ca si asa imi fac destul griji ca nu papa, ca sa nu se strice la burta ca altele si altele, astea pe langa grija drumului ca deh, sunt cica soferul familiei, ma tem si de rau de masina (al ei nu al meu).... hai ca v-am zapacit de cap cat ma plang.
Andora eu am mai zis ca plec pe 1 iulie, la Jupiter.
Nature imi pare rau de sarcina pierduta, imi pare rau de bunica ta...
Kittie cu multe scuze ca nu am vazut de ieri, iti urez si eu La multi ani si sarcina usoara, sa mearga totul bine si sa ai inca un bebe sanatos si frumos si destept!

Gata...va pup pe toate, sa fiti sanatosi si voi si bebicii si in masura timpului....intru sa ne mai auzim....

PS: probabil cand voi veti fi soacre ma voi lauda si eu cu ce spune fi-mea!
Bineinteles, in nota mea caracteristica exagerez...dar pana la propozitii simple (de fapt pana la combinari de cuvinte ca nici "mama mea" nu spune) mai avem cale luuuuuuunga.
Asta e, noroc ca e frumoasa!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Aissa lasa mai ca AMR-ul e mare si Ale se va face bine acusica ai sa vezi . Noi maine cred ca aflam de pe cat exact plecam, la Neptun va fi si cred-sper ca de pe 3 iulie. Asa ca poate vorbim pana atunci si ne vedem ca prea vom fi apropiate si eu vreau s-o vad pe Ale de cand era bebe miiic si semana cu fii-mea la cam multe ! Pup frumoasa Hai ca mi-ai amintit cum spunea Ania ca nu pra vorbeste Inushu' multe si cand ne-am intalnit odata se descurca de minune la strigat si vorbit de-mi venea s=o pupacesc toata. Asa ca daca o sa vaz la mare cum vorbeste Ale te spun ca mami denatureaza realitatea
Aniela voi ce mai faceti? BAFTA LA SERVICIU MAINE! Si bafta Inushului fara tine!!!
Nani nani, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

madame Kittie e (de acu`) batrana , obosita si cu burta ...drept pt care ma sesizez eu (din oficiu) si zic MULTUMESC in locul dansei!
Toate bune tuturor!

Mergi la inceput

Nina sa pupi burtica lui Kittie si de la noi... o iei din stanga si-o inconjori in sensul acelor de ceas, ca face bine energetic... Voi ce mai faceti?
Noi suntem mucoase de 2 nopti, si n-avem aspiratorul ala minune... voi il mai folositi, merge treaba cu el? Pupic si plimbari placute!

Mergi la inceput