The best of aug-sept-oct 2004 (116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut fetelor!

Sunt franta de oboseala, am intrat doar sa vad ce mai ziceti, vad ca Robert este bolnavior, sa treaca repede!
Alma ca de obicei atomica super faza cu vaporul...io imi si inchipui Daniela cat ai putut sa alergi pe acolo!

Ioana drum bun si de la mine si sa vi repede cu vestile!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANIELA si ANA va multumesc

DANIELA chiar hazlie Alma,cred ca si cu Robert daca as merge la fel as fi

fetelor ,pe maine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!
Eu sunt in pregatiri de inceperea serviciului asa ca nu prea am mai avut timp sa scriu, dar de citit v-am citit mereu, am vazut si absolut toate pozele cu copilashi frumosi:Alma, Uca, Alesio, Shan, Robert..sper sa nu fi uitat pe nimeni.

Mirela-multa sanatate lui Robert..sa-i treaca repede.
Ioana-drum bun si asteptam poze noi si cu bebikul mik.

Inutza mea e tot mai nazdravana...am fos tla tzara si a descoperit ca se poate urca pe gard, exact ca si Alma, nu sta o clipa. A inceput sa stie sa se prezinte..zice ca o cheama "Any" sau "Iny"..am observat o chestie..de multe ori rosteste de ca coada la cap litere din cuvintele scurte.
Cred ca simte ca i se pregateste ceva incepand de luni[:d] si e tare mamoasa..sta lipita toata ziua de mine...
In parc e copil atomic..ar vrea in toate tiribombele..mai rau e ca mie imi e rau in ele..dar ea nu are nicio treaba..se suie pe toate topoganele si trambulinele...intr-un cuvant..copil atomic

Am mai pus cateva pozici noi

Va pupic..sa aveti o zi minunata

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Acum deschidem capitol nou la 20 de pagini ... cititi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77548" target="_blank">aici (nu stiu daca a mai zis careva ca eu n-am avut timp sa citesc din urma)

Mandra mea a facut o viroza... Sigurul simptom ca ar avea ceva a fost febra mare... in rest era ok. Acum nu mai face febra, dar tuseste si are nasu infundat... si mi-e o mila de ea... n-a mai fost niciodata racita si habar n-are de ce i se intampla toate astea.

Eu m-am mai eliberat cu muncile... am intrat in linie dreapta cu nunta unde vom fi nasi (pe 17 iunie)... Sper sa am mai mult timp... Acum ne "luptam" cu viroza lu' Meme (adica ma lupt cu ea sa-i dau medicamentele) .... o sa treaca si asta.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut si de la noi!

Nu stiu ce este si cu vremea asta atat de umeda si rece...nici nu ma mira ca e plin de viroze si puisori cu nasul infundat...
La Stefan i-au cam trecut mucii, eram disperata ca no sa-i treaca degraba, au trecut mai bine de 2 saptamani de cand ii tot curgeau.

anielas, am vazut scumpetea de fata shoferitza!Ce bine ii prinde rosul acela!!! pentru fata frumoasa!

O zi buna tuturor!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Offf, va citesc aici si mi se face groaza cand aud pe toata lumea cu bebei bonlaviori.
Mirela, Eliana, multa sanatate puiutilor si sa se faca repede bine
Aissa, ce mai face Ale cu mucusorii? I-au mai trecut?

Ana, mult succes cu Stefan la adormit la gradinita. Sa nu te lasi

Danyce, hehe ce nazdravana e Alma. Scumpica foc.

Anielas, si Alexuta mea rosteste cuvintele de la coda la cap...nu sunteti singurele

Pufymic, te asteptam cu vesti bune

Am vazut si eu pozele cu Alma, Uca, Alesio, Shan, Robert. Tare scumpici sunt toti. Pupici de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor, eu sunt tare trista fiindca mi-au furat masina .
Am parcat-o aseara in curtea interioara a blocului la ai mei, cum fac de 6 ani incoace si dimineata nu mai era ...
Offffffffffff
Nu mi-e atat de bani (desi zic Slava Domnului ca mu era masina noua ci masina mea mai veche) cat de faptul ca mi-era tare draga, era a mea, primita cadou de la mama si prima mea masina

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Naty imi pare rau de pierderea masinii....ce sa zic, poate apare?!?!
Ellen - Ale a mea e stationar, mucisorii sunt tot acolo, sus in nas, plamanii sunt curati, gatul putin rosu, stam cu funia antibioticului in apropiere dar nu ma apuc de ea decat daca apare febra sau tuseste mai rau. La starea in care e acum mi-a zis dr ca nu avem ce face mai mult decat Nurofen, picaturi de nas si antialergic.
Pufy te asteptam cu vesti bune si poze noi cu bebe mic.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Off Naty, te inteleg foarte bine prin ce treci ca si noi am avut o problema asemanatoare acum cateva luni dar cu o masina de la firma si spre norocul nostru in 2 zile ne-au gasit-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Naty, iti tin pumnii sa-ti gasesti masina.
Alma e intr-adevar copil nazdravan si zburdalnic cum n-am mai pomenit de cand ma stiu...dar si de cand se stiu si altii. Deja e poreclita ``fenomenul`` sau ``tornada`` de madame.
Azi a disparut la vecini cand madame a deschis poarta de la gradina sa o duca in parc la plimbare. Nu a vazut-o tustind ca o sageata pe langa ea. L-am auzit eu pe baietelul din vecini zbierand si m-am repezit la geam sa vad ce are(eram la etaj).Mda, mademoiselle a mea ii fura jucariile din nisip (desi are identice la noi in gradina) in tp ce madame alerga disperata pe aleea dintre gradini si nu stia inca unde disparuse.Normal ca am lasat balta administratia, temele si hartogaria din birou si m-am intors la eternul rol de mama de copil atomic (ca sa nu zic si``caine de paza`` sau all-in-one).Am eliberat-o pe madame de sarcina de a-o dadaci pe Alma ca doar nu vreau sa faca infarct pe aici...
Madame s-a trezit sa mearga la coafor, dar no way fara interpret dupa ea ca ale noastre coafeze din cartier nu stiu franceza.Mda, interpretul, alias mama, alias cainele de paza nu a putut pleca fara copil.Si credeti ca a stat copilul intr-un loc?Pai cum sa stea cand trebuia sa-l salute pe vanzatorul de la parfumerie, pe dupa tejghea, sa mai rastoarne una-alta pe acolo si inca sa mai fie si laudata de vanzatorul cu pricina.Mama-cainele-alergatorul de curse lungi in devenire-interpretul a parcurs urmatorul traseu de vreo 5 ori:coafor-peluza verde-parfumerie-peluza verde-coafor (coafeza statea pregatita cu foarfeca si ustensilele si aceeasi intrebare ``si acum ce-i mai fac lui madame?´´).Da, eram ca la circ. Intr-un final am prins-o si legat-o in carut in ciuda protestelor care nu au incetat nici cand am ajuns acasa si am pus-o la nani. Dar a dormit d-ra dusa vreo 3 ore si am mai reusit sa fac aprox. jumatate din ce am vrut initial.Bine si atata decat nimic.
Maine am drum de Haga (Madurodam/Olanda in miniatura si o vizita fulger la mare), dar presimt de pe acum aventuri ca tocmai pt copilul atomic am ales locatiile astea.
Revin maine seara cu vesti. Pupici tuturor,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput