Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Dienutza,ai si tu dreptate si toate fetele care au ripostat la ,,abandonul'' nostru dar sincer cu un copil ca al meu care urla non stop de caldura ,traspira de tre' sa-lschimb la fiecare juma de ora si adoarme doar leganat dupa minute intregi de plins si stind si atit de departe ,va zic eu ca si voi ati fi renuntat ..Mi-as fi dorit din suflet sa vin pt. ca probabil ca si multe alte mamici ,nu fac altceva toata ziua ,decit bebe ,curatenie ,mincare si doar in weekend-uri la plimbare ,cum sa nu fi vrut sa vin?Voi ,majoritatea stati pe acolo ,in conditiile astea si eu as fi venit dar din pacate avem cam mult de mers si stiti cum e traficul dimineata in Bucuresti ,..sper sa mai fixati o intilnirein weekend si cu siguranta am sa ma tin de cuvint !Va pup si distractie placuta maine!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze nou noutze' 21.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bau
eu vin, dar nu mai devreme de 12:30 din motive de kinetoterapeuteala.
dak mai sunteti prin parc, va reperez io.
pupici
ps: ela, cum ai slabit, mama, atata, ca io am slabit 2 kg in 2 sapt pe care le-am pus la loc urgent in we asta, la gratar.
si ma duc si la sala, si omor si un stepper acasa.
zi-mi si mie, ca mor de invidie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi pe la ora 10.00-11.00 eu zic ca e ok. Cine poate veni noi suntem in parc si eventual sa ne luam nr. de tel de pe ct. comun ca sa ne sunam!!!

Va pup si abia astept sa vb maine!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Deci, ne-am hotarat, in sfarsit: voi ajunge in jur de 11.30-12, impreuna cu Xandra si Ilenutza si copiii, of course.

Io aduc patura mare pentru cele 3 personaje mai sus mentionate, cu mine cu tot. Restul sper sa faceti la fel. Si provizii pentru mai multe mese si schimburi de hainutze, pampersi, creme, palariutze, suzete, paturica, haine mai groase in caz de frig si ger, etc. A se citi restul casei, ca asa am de gand sa plec. Daca tot ma duc in cucuietii din deal, apoi macar sa stau ziua intreaga nenicule!

Pupici, nani usor si fara treziri pruncesti, numai de catre sotiori, eventual, si ne vedem domani!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

PS - Leea- zi si tu, please, numele site-ului pe care ai facut graficele, sua daca nu e site, modul de calcul, ca taare sunt curioasa sa vad ce-mi iese la Saraly!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetele daca iau borcanel de la Hipp oare tzine pana pe la 18.00? Sau nu???Adica il iau din frigi pe la 10 cand plec pentru masa de 18.00. Oare s-o altera? Pls raspunde-ti-mi si mie plssss!!! Ca daca se altereaza o sa iau lapte pt masa de 18.00.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

diana, ia borcanelu' linistita k nu are nimic, numai sa fie sigilat. dc l-ai desfacut deja..ia lapte iti spun sigur k eu am luat de multe ori in parc.
vin si eu...cand ajung...
Adina si bb Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu stiu cum sint Hipp-urile, dar cred ca n-au conservant. Deci nu au cum sa tina 8 ore. Se vor acri. Dar nu ai ceva gen termos sau rezerve din alea cu apa inauntru, care se pun la congelator si ingheata? Noi asa plecam cu cerealele facute sau cu borcanelele la noi. In week-end, bineinteles. Dar baiul e ca... nu papa borcanele in deplasare!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor, merci mult de raspunsuri!!

Lavi, nu prea am inteles cum e cu apa din supa si apa din piure, poate si pt faptul ca eu nu fierb legumele in apa ci la abur ( cica se pastreaza mai bine vitaminele ). Le pun in cuva de la aparat, apa o pun intr-un vas separat dedesupt, si le las la abur pana face bip masinaria. Cand le pun la mixat adaug si apa pe care au lasat-o intr-o alta cuva, un pic de ulei si gata piureul!

Cristina Negara, zici sa ii dau doar supa, asa simpla? In biberon? Ca de acceptat accepta, nu-i vorba, cand e vorba de haleala ii sticlesc ochii....si miauna ca o pisica. Si bate cu picioarele in scaunel ca sa ma grabesc. Si sta cu gura deschisa, ca sa nu piarda momentul!

Pisi, eu renuntasem la body, si ii dadeam doar o pijama dintr-o bucata, cu manecute lungi si "deschisa " la picioare. Asta seara i-am dat doar un body cu maneca scurta si o bluzita, deci cu picioarele goale, sa vedem ce iese.Ca si Cristinei Negara, si mie imi place sa fiu acoperita oricat de cald ar fi, dar vad ca missa e ca si ta-su, foarte rai de caldura amandoi, nici sa nu simta ceva pe ei!

Noki,sa imi zici si mie daca i-a placut reteta cu mar sopt si branzica; Eu i-am luat azi niste borcanele:spanac cu jambon, apoi legume cu peste. O sa i le dau saptamana asta, scrie ca se da de la 6 luni. Ou o sa incep de maine, cu un pic de galbenus amestecat in piure. Sunt curioasa daca o sa refuze ceva, ca pana acumae ca o sugativa...mai putin sucurile, nu stie sa le bea!
Tare faza cu bateria, imi aduce aminte de spaima pe care am tras-o cand nu imi gaseam mamelonul de silicon si credeam ca l-a inghitit missa!

Pitic faina ideea cu tabelasul, ma inspir si eu ca tare mai imi place sa imi fac listute !

Din ciclul " Crizele misladenei": mergem la Carrefour sa luam fetei zarzavaturi ca sa facem supica si, desi era mancata, schimbata si hidratata ( are intotdeauna bibele cu apa langa ea si se serveste cand ii e sete - bineinteles ca jumate curge pe haine si prin carut, dara asa se mai racoreste si ea) se pune pe niste plansete de nu mai stiam ce sa ii fac: ii aratam pe rand jucariile si ma scalambaiam sa o fac sa rada ...nimic! Toata lumea sa uita ca la teatru la noi ca ma si gandeam sa plec frumusel si sa vin altadata. Disperata ii dau carnetelul meu in care imi notez ce am de cumparat si miracol...s-a calmat de nu am mai avut treaba...Si statea missa alungita, cu poalele in brau si cu picioarele goale in aer si citea....

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Dordia, borcanelul de la Hipp il cumperi de la raionul de produse care se tin la frigider? Ca aici toate borcanelele se gasesc pe rafturi normale, la temperatura ambianta, odata ce le-ai deschis trebuie consumate in 48 de ore si tinute la frigider.
Eu cand plec pe afara imi iau o gentutza izoterma, unde pun apa, praful de laptic si eventual borcanelul cu piureul de fructe, ca pe cel de legume prefer sa il dau in casa, ca il dau cald.

Bine ca eu cand ies zici ca plec in voiaj o saptamana, ca am o geanta cu cele necesare schimbului, un pantalonas in caz ca se racoreste, jucarii si un termos cu apa calda - ca missladena nu suporta laptele rece + gentuta izoterma + geanta mea personala .Bine ca ma deplasez numai cu masina si apoi pun toate cele pe carucior ...si imping de numa. Ah, sa nu uit,acuma am si sacul de plaja cu prosop si tot felul de chestii "trebuincioase" . Iar in curand o sa imi iau si o umbreluta de soare pt plaja pt bebe si sa ma vedeti atunci

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput