Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna ziua mamici!

Ce poze frumoase si ce intalnire mare, sunt superbi copii.Va doresc sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi ( asa ca mamicile lor ).E prima data cand postez la voi si sper sa ma primti si pe mine din cand in cand.
Eu sunt Roxana iar fetita mea se numeste Alexia, are 7 luni .
Ma bucur ca v-am gasit, asta si datorita unei mamici de aici.
Va pup pe toate, va doresc sa aveti o zi racoroasa si am sa revin cu detalii despre piticot.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutare fete dragi!
Am tras chiulul la apelul de dimineatza ptr ca am fost la plimbareala, ne-am schimbat programul de cand cu canicula asta, adica la 8 trezirea, papa si apoi vira la plimbare. Ne intoarcem pe la 12, papam fructe, nani+joaca, apoi la 16 papa de legume si din nou in parc cu bibe dupa noi, si acolo zacem pana pe la 20. Deci ne vedem pe acolo.
Pozele, sunt dementiale, inca n-am apucat sa le vad decat pe cele ale Cristinei ( ce misto e aia cu bebelasii aliniati ca micii pe gratar ), iti vine sa-i mananci nu alta.
Noki da tu esti dependenta de Bebelac, mai! Ti-am zis ieri, ne luam de mana si mergem la balamuc impreuna, eu sunt dependenta de bezele si bomboane Raffaello. Somebody stop me!
Dordia felicitari ptr ciorbarul Stefanel. Ti-am dat idei cu ciorbitza vad si deja ai pus in practica. Diversificati nu gluma
Sa-mi spui cum e "carutza". De fapt o sa o studiez eu la fatza locului.
Mirela sincere condoleante!
Fetelor am descoperit sursa bubitelor Mirunei, si anume crema de soare de la Avene.. Nu stiu sigur dar asa cred, azi am luat-o pe firul evenimentelor si cam asta ar fi cauza. Cu ce pot sa o dau sa-i dispara? Acasa am Nidoflor si Fluocinolon. Zicea careva de Neopreol sau Atoderm? Care-i mai buna?
Gata ptr acuma, ma duc sa mai bag un ochi la restul de poze si revin cu impresii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 5 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
VARSTA MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ma tot uit la poze, nu ma mai satur. Intrebare: cine era in bluza neagra cu niste flori (parca) galbene si cine e fata cu parul lung negru (alta decat cristinamh), cu bluza in dungi?
Cine avea copilul cu body pe care scrie "vreau un...." (nu se mai intelege?
Cred ca o sa mai revin cu alte intrebari

Nasol Mada, chiar ma gandeam sa iau si eu apa d-aia

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut!

Super pozele de grup, cred ca am recunoscut si eu cateva mamici din "vechea garda". As vrea sa stiu daca totusi pentru bbeii n-a fost putin obositor , cu atata lume in jur?Noi plangem la un moment dat cand e lume mai multa si suntem obosite, indiferent unde suntem.

am citit pe forum mai demult cum, ca pe poarta fabricii de la Danone nu intra strop de lapte, ci totul e facut din lapte praf sau asa ceva.

Mirela, condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli apa termala spray e super buna. Eu ii dau zilnic de cateva ori pe zi. Crema e alta filozofie, cu toate ca scrie pe ea hipoalergenic, etc. E posibil ca si in combinatie cu faptul ca a transpirat sa faca asa.
Bebe cu body pe care scrie "vreau un mobil" e Karina a lui Ank
Fata cu bluza in dungi si parul lung e Ilenutza, iar cea cu bluza neagra cu flori e o mamica noua de noiembrie, Addya ( a scris si ea la noi, un singur mesaj pe la pag 5)

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 5 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
VARSTA MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

buna ziua la toata lumea!
Fetelor, voi ce mai bagati la diversificare?
BB al meu se pare ca vrea sa ma aduca la faliment, produce kk de vreo 5 ori/zi. Am vrb cu tanti doctora si mi-a zis ca se aproprie o mare eruptie dentara (vrem si noi dintisori....) Dar, pui zice ca sa ma mai abtin o perioada, ficat de vita- nu, gluten-nu, banana - un pic....Branza papa, dar iaurt mi-e cam frica sa-i dau, ca si asa e cu "problema"
Tania, eu personal sunt o pragmatica, asa ca as face un felul urmator cu mosuletii din bloc:
In przenta adminului de scara l-as chema pe ala cu terasa si i-as zice ca dunt de acc dar cu niste conditii:
1. sa lucre numai intre orele.... baga si tu cand iti convine
2. Pentru deranj sa ma despagubeasca cu o suma de...(macar 30 mil, nu?)platibila inainte de incepera lucrarilor
3. Chestiile astea (si ce-ti mai vine si tie in cap ) rezolvate prin contract notarial, si banii luati tot la notar. Plus penalitati dc nu se rezolva..
Dc iti sar in cap aia de la asociatie zi-le si tu ca tr sa pleci cu BB de acasa, deci nu mai gatesti- tr sa mergi la restaurant, la BB sa iei borcanele...
iar dc boul refuza, baga-i strambe: a refuzat, nu e serios, pai cum credeti atunci ca o sa faca ce a zis....heheheh poate tine figura.daca accepta, ia-i banii si asta e, oricum acum stam pe afara, mai pica un concediu....

OOOOf, am trecut la progr de vara, e prima data cand iesim dimineata si BB Razvan e complet debusolat, a dormit in casa cam 30 min. Poate mai dormea, dar blocul meu e spre intersectia de la Dristor si tot zgomotul din intersectie....2 motociclisti s-au luat la harta la stop si au turat motoareles-a trezit instant conasul si de atunci face fitze. Da el de dracu k dupa-amiaza il scoate soacra-mea, eu merg sa-mi intolesc barbatu care nu mai incape in nimic

pupat mamici si bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mai fetelor, superrrrr pozele si filmuletzele de la intalnire !!!!!!!!! Pozicile cu bebicii aliniati sunt mortale ! Cred ca a fost grozav la intalnire, ce-as fi vrut sa vin si eu ...

La performantele noastre adaugam dusul picioruselor la gurita ... pe rand sau amandoua odata; asta incepand de sambata!
Legat de diversificare, noi suntem codasii .. n-am inceput-o inca poate luna viitoare pe vremea asta, mai vedem!
Pupici!

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOI - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salut.

sarbatoriram adineuri al 5-lea dus impreuna, adica eu si luca. eu mor, frate, nu mai tine asa ... e cald ca draq.
si am mai avut si program de curatenie azi ... bleah.

in premiera ii duc si eu azi pediatrei un cadoi; i-am luat de la florarie un cosulet de lemn mistocut de tot, si in el i-am luat o cutie de bomboane de ciocolata, un jacobs d-ala in vid si o sticloanta de lichior de piersici; basca ditai fudoiul. vai, ce incantata a fost frate ! asta e atenta si fara sa ii dai nimic, da acu ... vorba lui dan : "dar in funduletz m-am uitat ? vai, ce bine arata in fund, dom'ne !" cam asa ceva. a iertat-o luca de data asta, nu s-a mai pishulit pe ea.
partea nasoala e ca lucarinul meu a luat 4 cm, dar nu s-a deranjat sa ia si in greutate. adica are tot 8 kg. sa-i fie rusine, de azi incep sa-i bag cate un biberon de lapte, ca nu tine. doctorita a zis ca arata foarte bine, dar ca e bine dupa san sa ii completez nitel cu laptic. asta e, am tras ca o idioata de tatze ca sa vad ca ii dau apa chioara, sau cum ???!!
ajutati o in depresie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aha, addya credeam ca sunt singura care isi lasa bbul si cu bunicii! Ca iar am crize de gelozie, ca vor sa o plimbe cu Ilinca in timp ce eu am treaba! Si vor in fiecare zi vreo 2-3 ore, dar mi-a zis Doru sa profit de timpul liber si sa ma mai ocup de alte treburi. Executat!
Dar azi e asa de maraita Ilinca de parca as face-o iar pachet si le-as da-o inapoi

Ps: tu esti in tabelul nostru? daca nu, da-mi datele si te trec eu.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Dienutza- cunooooastem. Ai vazut doar - Saraly e slabatura grupului. dar ce conteaza daca e asa de vioaie, vesela si jucausa? Plus super sanatoasa! asa si la voi! Baga-i completare Bebelac si gata! ai rezolvat si problema gramelor! oricum, felicitari pentru lungime!

Mai, io inca nu m-am incumetat pe ziua de azi sa ies afara! Ma coc si in casa, darmite afara! cred ca o sa merg mai pe seara la nasa lui sarah si o sa stam la ea in curte. Sa vedem...

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput