ati fost la Club Essentza???

ati fost la Club Essentza??? | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

a fost cineva la Club Essentza???? am citit ca au sauna, aerobic, fitness, masaj......si e si aproape de casa mea.......mai exact e inainte de pasajul Muncii

so...a fost cineva acolo???? aveti niscaiva idei????

multumesc anticipat!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu nu am fost, dar merge o prietena acolo (e cladirea aia albastra de la Muncii, nu?) si e f multumita!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Multzam de raspuns. Ai idee si ce anume face acolo??? Mie mi-a suris ideea de aerobic si masaj......ca fitnessul nu ma prea incinta....am mai fost si nu mi-a placut, eu vreau sa ard calorii, sa fac cardio, nu sa-mi lucrez muschii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

imi place tot la essentza. acolo ma duc de vreo doi ani. de parul meu se ocupa cristi...este un baiat dulce foc si talentat...unghiile..va recomand sa le faceti la juliana si la cosmetica, delia..sunt super tari..eu ma simt intodeauuna superba dupa ce ies de acolo...sus la sport nu m-am dus dar vad ca vin o gramada de femei...si mai ales vedete si fac miscare acolo...recomand essentza cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

si eu am fost la essenza pt tuns la gabi dinca si la pensat.o prietena a fost la fitnes si intr-o luna a slabit 4 kg(o dta pe sapt)
www.essenzaclub.ro
va recomand essenza
am mai postat pe forum despre ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

Am descoperit cam tarziu topicul asta, am mai scris pe undeva ca am fost la Essenza si a fost ok dar...
Dupa ce coafeza mea a plecat in strainatate am ratacit pe la diverse saloane in cautarea stilistului cu care sa ma inteleg bine (precizez ca sunt vopsita blonda). Am fost o data la Essenza, mi-a placut. Ieri a fost a doua oara si ULTIMA! Voiam un simplu vopsit de radacini,sunt satena deschis,si tipa m-a facut....ALBASTRU-INCHIS-GRI cu radacini blondutze! Nu stiu cum am indraznit sa o "supar" si sa-i spun ca nu-mi place ca eu am venit blonda si vreau sa plec tot blonda de acolo...m-a insultat in ultimul hal, eu m-am enervat cumplit cand mi-a zis ca sa ma duc acasa si dupa 3 spalaturi se duce, si? Pana atunci? Cum sa ies asa pe strada? Sau la birou? Ca vorba aia sunt persoana serioasa si nu mai am nici 20 de ani ca sa nu conteze.Dupa o cearta serioasa la care a asistat tot salonul (receptionera, colegele, clientele ) m-a spalat si cu putin decolorant de s-a dus albastrul, stiti ce inseamna asta, nu? Eu astept 4 ani sa-mi creasca parul lung, imi risipesc banii pe cosmetice de calitate pentru par, nu accept sa fiu decolorata si se gaseste una sa-mi strice parul? Si cica "daca ar avea 2-3 cliente ca mine in fiecare zi"...cum adik? 2-3 care sa indrazneasca sa-i spuna ca nu le place culoarea? Care sa plece acasa plangand si ce sa mai faca dupa 2 vopsituri+decolorare intr-o sg sedinta?
Ce merita astfel de asa-zisi stilisti?

Mergi la inceput