Bebelusi de sept - oct 2005 (117)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

pana la ce varsta copii se uita cand apropie lucrurile, in cruce....?

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

DIANA eu nu sunt de acord sa lasi copilul dezbracat sau descult pe gresie... Eu la parintii mei aveam gresie in tot apartamentul si stiu ca toata copilaria mi-a fost frig...Cu toate ca apartamentul era incalzit...dar nu stiu, mi se parea ft rece gresia... Cred ca depinde si de copil, daca este sensibil sau nu, daca a fost alaptat la san sau nu... De obicei bebeiii alptati la san sunt mult mai rezistenti. cu toate ca Darius al meu este sensibil, nu il imbrac gros. Azi am iesit afara de exemplu doar in body si o pereche de pantalonasi. In casa acum il tin in body si pant. scurti, fara caciulita...Dar daca este un pic de vant afara sunt sigura ca ma intorc in casa cu el avand nasul infundat saau si mai rau, tusind. Cred ca intelegi ce vreau sa spun. depinde mult si de copil, dupa parerea mea.

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Roxi avem niste cunoscuti care au o fetita de 2 ani. De cand s-a nascut Petrut ne-au zis, stai sa vezi cum incepe sa raceasca si sa faca "ear infection". Trec 3 luni si il intreaba pe sot: inca n-a facut ear infection? mai trec vreo 3 luni: cum, tot n-a facut ear infection?
Am citit pe internet si banui ca "ear infection" e otita la noi. Aici copiii o fac INTR-O VESELIE , pe cand in Romania, ori deloc, ori hai, o data-de 2 ori.
Cum diferenta vizibila dintre Petrut si fetita lor e ca Petrut are intotdeauna sosete si eu nu-l las pe gresie, cred ca de aici vine otita repetata a fetitei lor. Uneori o face si la 2 saptamani, bietul copil...dar nu pot sa-i zic mamei ei nimic, ca deh, e tara lor, obiceiul locului. Cand am auzit ca aici un bebelus cu tub de drenaj in urechiusa ca sa curga puroiul e ceva obisnuit m-am cutremurat. Daca te gandesti, copii cu muci pana in barbie vezi peste tot in Romania,aici nu; poate o mama americanca s-ar cutremura la vederea lor, mai stii?!

Cred ca daca n-as fi eu si alte mame sud-est europene industria lor de sosete pentru copiii ar da faliment
Noi avem mocheta in toate camerele si pe hol, de aceea il las pe jos.
Bineinteles ca depinde si de copil, de ex. al meu e grasunel si normal ca nu-i place sa-i acopar sunculitele cu haine.
Incerc sa-mi cresc copilul undeva la mijlocul traditiilor romano-americane, dar uneori ma blochez ca dau de lucruri privite total opus in cele 2 societati, asa ca ma scuzati daca am parut ca dezaprob pe cineva. E departe de mine gandul asta, sunt de principul "traieste si lasa si pe ceilalti sa traiasca".
Oana0204, Gina_M am dreptate in ultimul paragraf? sau ma insel...

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Hai sa va raportez ce mai face pitica mea dulce.

Sta in fundulet nesprijinita ...asta pana se apleaca sa ia vre-o jucarie..se apleaca atat de mult incat nu mai reuseste sa revina in fund. Sta in picioare daca se tine de ceva. Face pasi sustinuta.

Vorbeste foarte mult toata ziua in special dimineata sau cand se plictiseste adica spune ma ma, ta ta, da, ba, ghe, pu, bu, nai si multe alte vocale. Preferata ei e aaaaaaaaa in diferite tonalitati de parca se mira tot timpul.

Doarme mult mai adunat ziua. O ora jumate dimineata si 2-3 h la amiaza. Seara o culc la ora 6-7.30 si doarme pana la 6-7 dimineata. O trezesc inca la ora 11 pt o partida de tzatzi...dar cred ca o sa ma las de sportul asta...inca nu imi vine sa o las nemancata pt 12 h.
Mananca 2 mese diversificate cu mar si cereale (un mar si 2 lingurite de cereale Nestle din orez) la 10 si pireu de legume cu carne (aproximativ 200 ml alcatuit din morcov, cartof, telina, ardei, ceapa, dovlecel, patrunjel, ulei de masline presat la rece, 4-6 lingurite carne de vita sau de pui alternativ) la ora 2. Am renuntat la o masa de tzatzi asa ca avem inca 5 mese de laptic de mama (azi am fentat o masa din greseala). Diversificarea am inceput-o la 6 luni jumatate, fara a-i da cantitati masurate adica chestia cu o lingurita...doua, samd, ci i-am dat cat a vrut ea...exceptand carnea, iar acum stagnam. Nu stiu daca ii place o leguma sau nu anume, pt. ca i le-am amestecat de la inceput pe toate, mai putin carnea. Nu am avut absolut nici o pb. slava domnului. Accepta lingurita cu placere asta pana cand se plictiseste si bea apa din canuta cu tug. E tare distractiva cum se joaca cu apa si stropeste din gurita.

Cand ne vede chiuie de fericire. Este extrem de dulce, toata lumea se mira cat de cuminte e... cum de doarme ea fara nici o interventie si ca nu plange cand o pun in pat sa doarma. Asa ca ma indeamna sa mai fac ca asa pot sa cresc si 10. Sora-mea a fost in tara si i-a placut tare mult de ea…chiar se gandea sa mai faca unul. Am revazut-o si eu pe nepoata-mea aproape ca am ramas socata de cat de mult s-a schimbat…cat de mult pot creste copiii in scurt timp. Iulia s-a adaptat foarte bine aici la Ploiesti sta afara in curte toata ziua si rezultatul e vizibil. Daca o duc intr-o tabara de tigani sigur o pierd pe acolo. Oare Vladut o sa o mai placa? Poze recente am ceva insa nu reusesc sa o conving pe sora-mea sa mi le trimita. Cu cat trece timpul cu atat mai mult ma atasez de Iulia. Cu ea ma culc in gand si cu ea ma trezesc. Mi se pare fiinta cea mai reusita din lume. In fine iubire in toata regula.

Cam asta e tot. Un pupic mare pt Vladut care sper ca a fost cuminte.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna seara, fete frumoase !
Vera, bine-ai revenit, chiar ma intrebam
unde te-ai.
Jadi, tinem pumnii sa fie bine !
Da Ioana pe unde umbla?
Noi am fost la achizitionat o multime de borcanase cu papa, sa aiba odrasla ce ingurgita. Aici e frig si ploua, parca-i toamna.
In rest, toate bune.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Vera bine ai revenit printre noi! Ce de progrese a facut Iulia ...e fetita mare de acum.

Te astept cu poze noi sa mai admir si eu frumusetea aia de copila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Kristinutza da basculeaza Raducu nu se joaca . E de inteles de unde provine veselia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

poate asta e explicatia, simona!

nu mai pot de drag ca de acum vad ca radu doarme pe o parte, cand amorteste se intoarce pe partea cealalta. ca mine!

mey, pai cum sa nu fie vesel cupilu', ca doar asta inseamna RADU - bucurie, fericire, veselie.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Simo, Carmi merci de primire.
Fetelor cine mai danseaza? Un tango un cea cea cea?

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Vera, bine ai revenit!!! Pupici Iuliei cea vorbareata si bronzata!!!

Simo74, raportez ca ti-am vazut caruciorul turcoaz de care era agatzat sotul tau deh, normal, cine altcineva, pe bebe nu l-am vazut, era bine ascuns in carut. Sotul tau era pana in ora 5 pe la Piata Victoriei, traversa pe deasupra pasajului, pe la blocul BRD. Parea cam pierdut in spatiu (deh, barbatii), flutura o plasa in mana si cu cealalta impingea carutzul tau turcoaz. Pot sa ma mai uit dupa barbatii tai si alta data, sa zici cand si cat imi dai sunt buna de detectiv particular

Mergi la inceput