Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Fla, n-ai cuprins in cronicuta ta un articol care m-a umplut de sila fata de cele relatate: www.evz.ro/article.php?artid=272163" target="_blank">Timisoara anti-Steaua

TIMISOARA. Dupa succesul "ros-albastrilor" de la Kiev, suporterii celor de la Poli Timisoara au ocupat din nou Piata Victoriei, pentru a impiedica manifestarile de bucurie ale fanilor stelisti.

Aproximativ 50 de persoane au iesit pe strazi imediat dupa finalul partidei. "Centrul orasului este simbolul Revolutiei, este teritoriul nostru. Nu permitem sa se bucure suporterii unei echipe care a fost in slujba fostului regim", ne-a declarat unul dintre cei prezenti pe "baricade".

Ce are sula cu prefectura sau vaca din sura cu exportul de citrice?...

Mai bine sa ne bucuram de ale noastre! Click pentru rezumatul meciului (high quality-29,09 MB)

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cataline nu e prima oara cand fac timisorenii asa ceva Urat din partea lor

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Brr, ce concluzie proasta au tras ei...Stiti cum e numeste asta? Gelozie. Si ca iasa in evidenta, unii mai "destepti" fac niste afirmatii de...

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Aoleu Cata, din punctul asta de vedere mi-e rusine ca sunt timisoreanca
Un motiv mai credibil nu puteau gasi?
Normal ca sunt ofticati ca au dat afara un antrenor de locul "3, 4" care a ajuns sa se faca remarcat in lumea intreaga.
Oli de la noi:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

hai, recunoasteti, v-ati luat bilete la meciuri?
ca eu am vazut cozile la tv...

bafta STEAUA diseara!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Din 3 in 3 zile, cate un meci vital: Kiev, Rapid, Dinamo... care e mai important? Dupa Olaroiu, campionatul este primul obiectiv al sezonului, si tind sa-i dau dreptate. Numai castigand campionatul vor avea ocazia garantata de a juca iar in grupele UCL, iar experienta si punctele din aceasta editie a Ligii Campionilor le vor fi utile la anul.

Desi pare anormal, e greu de ales intre Liga Campionilor si Liga lui Mitica. Totusi, trebuie sa razbesti in meciurile de uzura din campionatul intern ca sa ai sansa sa te remarci in confruntarile cu miza europeana, asa incat orice punct castigat este mai mult decat important.

Mi-as dori victorii pe linie la un gol diferenta in fiecare meci din campionat, spectacol doar cand se poate, dar sa vina titlul 24!

Doamne ajuta!

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ei, ma gandeam sa gasesc cateva pagini deja despre egalul de aseara:)
Multumiti, nemultumiti?
Mie mi s-a parut ok rezultatul, avand in vedere ca rapidistii au jucat bine, arbitrajul care a fost cum a fost, ca stelistii au jucat cu 1 om in minus si oricand mai puteau sa piarda unul... m-am bucurat de egal si ca nu ne-am facut de ras.
Oricum diferenta de puncte in clasament intre Steaua si Rapid a ramas aceeasi, suntem pe locul 2 dupa Dinamo cu 4 puncte avans...
Sa speram ca ii batem miercuri, deja am emotii:)

Si da, si eu vreu sa castigam campionatul intern sa fim siguri ca la anul ajungem noi in CL pe munca noastra si nu altii

Eu nu mi-am luat bilete la nici un meci, poate la anul:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

de rezultat sunt multumita;
si de faptul ca, in ciuda straduintei unora, am scapat fara accidentari - sper ca va fi asa si dupa meciul cu Dinamo.

nu sunt multumita de:

- intrarea lui Nesu, care i-a lasat pe colegii lui in zece;

- de rautatea rapidistilor, in frunte cu R. Lucescu; e adevarat ca se putea da rosu si la Lovin; dar cand un rapidist l-a calcat pe piept pe Badea...acolo ce se putea da; a fost doar mai putin evidenta intentia. Pentru proteste cred ca tot rapidistii mai puteau lua niste galbene...la un moment dat unul din ei nu mai tinea cont ca il vede toata tara, isi baga si isi scotea chiar langa Salomir...

- de ofsaid-ul inexistent la Badea;

- de hentul inconstient al lui Goian.

cat despre faptul ca ei nu sunt multumiti - eu in locul lor nu as mai deschide gura; dupa ce in a doua repriza am si uitat ca Steaua e in 10 oameni; au jucat doar inceputul si sfarsitul meciului, in rest un anti-joc total, si mai vroiau sa si castige?...

astea sunt parerile mele.
acum ma duc sa citesc si gazeta...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Steaua aseara a jucat foarte bine in a doua repriza si in 9... prima repriza a fost slaba si nu stiu ce se intampla cu ai nostrii...
ma bucur ca pana la urma s-a terminat egal...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Steaua este o echipa MARE!M-a facut sa fiu microbista , stelista la 44 ani!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
http://ajutatilpedan.uv.ro

bita doina

Mergi la inceput