Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)
Raspunsuri - Pagina 23
Liana30 spune:
olteanca e pe faza....sa va transmita vesti..
Nu Sun e acasa cu televizorul in brate...e fericitaaaaaaaaa..
doar ca nu'i merge netul..
mai multe va va spune ea maine!!!
Felicitariiii aveti echipa..aveti valoare!!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"Nimic nu-i imposibil!"
steaua spune:
Mandra de Steaua mea!!!!!!!
I-AM ZDROBIT!!!!!!!!!!!!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Catalin
Dimineata e clar: merg la serviciu in tricoul ros-albastru. Pun pariu ca seful meu dinamovist nu o sa aiba tupeu sa comenteze!
SUNT FERICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!
Catalin
Think pink!
Eu mi-am pregatit blugii albastri, un tricou rosu si sapca Stelutei mele...sa moara dusmanii de ciuda
EDIT: Aradul e si acum in sarbatoare...se aud claxoanele masinilor care la fiecare viictorie a Stelei fac turul orasului
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam
Catalin spune:
Priviti stirea de pe prima pagina a UEFA: www.uefa.com/competitions/UCL/FixturesResults/Round=2357/match=1116322/Report=RP.html" target="_blank">Stylish Steaua sweep past Dynamo!
Altfel... io zic ca a fost blat!
Catalin
Think pink!
Anderra spune:
wow, nu imi vine sa cred, nu imi vine sa cred.. am ajuns acasa la finalul primei reprize,il intreb pe tata cat e scorul,imi spun 3 la 1, imi musc buzele de ciuda si imi vine sa plang, stiam ca vom avea adversari redutabili da' ma ofticam rau de rezultat , mama-mama sa ne-o dea astia cu 3-1 din prima repriza... mor de ciuda si sper intr'o minune , curiozitatea ma face sa sa il intreb pe tata cine a bagat golul nostru, ala de onoare, tata (gatuit de emotie da' nu aveam eu okii pentru el) imi spune : e 3 la 1 pentru noi..pentru noi!!!!!!
...restul .. e istorie ...
te iubesc steauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by Catalin
Priviti stirea de pe prima pagina a UEFA: www.uefa.com/competitions/UCL/FixturesResults/Round=2357/match=1116322/Report=RP.html" target="_blank">Stylish Steaua sweep past Dynamo!
Altfel... io zic ca a fost blat!
Catalin
Think pink!
Ii sta bine acolo, pe prima pagina. Adica unde ii este locul.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
laura72 spune:
uuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu ce scor.noi la 1-0 eram in drum spre casa,la 2-0 cu copilul la tzatza ne bucuram amandoi,la 3-0 idem .de 4-0 nu stiam ca m-am dus sa-l pun in patut si am adormit si eu.stau la casa si nu e atmosfera ca la bloc.bine ca m-am trezit sa vad ce-i pe aici.ce bine ca am mai dat unul.barbatamiu e cu Argesul si cam manca chibrite da e mandru de Dica ca e argesean de-al lui.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
CRISMIR spune:
Wauuuuuuuu...FELICITARI STELUTA DRAGA!...sunt super fericita,abi asteptam sa-mi adoarma copilul sa intru aici sa vad ce si cum a fost...eu nu am vazut meciul,ca de obicei,e greu de prins aici si cu cupilul si mai greu de umblat dupa meci,dar m-a sunat sotul de la munca si urla la telefon ca la sunat un prieten si ca STEAUA conduce cu 3-1...,nu mai puteam de bucurie..si el se bucura desi este rapidist...dar recunoaste valoarea!!!!STEAUA STEAUA!!!!
BRAVO STEAUA!...tot asa s-o tineti baieti!
FORTZA STEAUA!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
SunSmile spune:
DA, DA, DA......asta e STEAUA MEA! Asta am urlat ore bune dupa meci!
Ea este echipa in care credem toti!
Ce sa mai vorbesc...nu mai vreau!
Am o STEA si ea lumineaza tot!
Bravo baieti! Ati fost FENOMEN al naturii!
p.s. Daca vreti sa va distrati:
http://www.blogsport.ro/georgescu/2006/09/14/concurs-ce-a-facut-cristi-borcea-miercuri-la-ora-2330
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"