Clipe din trairile sufletelor noastre....(8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Buna fetele, dau si eu o tura pe-aci.
Am avut niste zile de kkt si continua sirul. N-am inceput inca adoptia stia trag de timp si ma freaca la cap cu tote prostiile asaincat sunt un pachet de nervi.
Maine e ziua lui Sebi si inca nu am pregatit nimic, oricum doar un pestica la gratar si tort cu sapanie si fructe cu frisca pt bebe si cam atat.
Bafta la tate!
Va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

alo?
pai asa am vorbit?

bine..lasa ca -mi fac eu emoticoanele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Si eu am invatat pana acum. Peste 6 ore am examen

http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Neatza,neatza!
Bai,io nu mai inteleg nimic pe aici,fiecare scrie ce il taie capul? Sau sint postari pe care eu nu le vad?
Ca ultimele postari eu chiar nu le inteleg......cine la ce se refera?

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neatza populatie.

Rodica, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa te bucuri de el.

She, noi am fost prin zona aseara, ba chiar am pus si de-o barfa mica online, ca-ntre fete, stii tu Pacat ca nu ne-am sincronizat.

Ril, bafta la examen, te asteptam cu cinstea.

Eu ma gandesc cu placere cum duminica viitoare pe vremea asta o sa-mi savurez cafeluta cu Brenda si cu Cati. Mmmm...abia astept...
Alma, te-ai mai gandit ? Vii s-o facem lata?

Miha, ce faci? Inveti deja?

Oana, desteptarea, hai la cafea.

Ioana, ti-ai recuperat telefonul ?

Ce planuri aveti pentru azi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

Buna ziua la toata lumea!!!
N-am reusit sa intru pana acum ca nu mergea serverul pe DC, asa ca am venit sa va "vad"
Nu m-am apucat inca de invatat ca n-am avut chef, am avut o discutie cu fii-mea cea mare, mi-a cam scazut la invatatura, nu ca n-ar putea insa pur si simplu s-a lasat dusa de val... iar acum nu se mai poate face nimic. Ce ma deranjeaza e ca nu mi-a spus cu toate ca de intrebat o intreb zilnic, a trebuit sa aflu cand era deja prea tarziu... asa ca... vacanta ei va fi o scoala de vara, fara plecari si fara distractii!Trece intr-a 8-a si daca nu incepe cu dreptul mi-e ca ajunge la vreo scoala de meserii in loc sa mearga la liceu.
Ei... va dati seama ca ma doare s-o pedepsesc insa in acelasi timp nu pot chiar s-o tratez ca pe dom' Goe! Oricum o sa-i fie de ajutor si dupa discutie vad ca s-a apucat de invatat si e si de acord cu "scoala de vara".
Voua cum va merge? Asteptati cu emotii terminarea anului scolar?
Pentru cei care aveti copii premianti, va felicit!
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Kuki, ca tot m-ai intrebat... Nu, si sunt furioasa ! Tocmai iesisem cu Cata din parc, in cartierul Tineretului, adica un cartier destul de bine cotat, nu in Ferentari. Voiam sa ma mai plimb putin cu Cata pe strazi... si chiar lanaga biserica de la Sincai a vrut fata sa se aseze pe gard. M-am asezat si eu langa ea. Cu un minut inainte, Cata o luase prin spatiul verde din fata bisericii, iar eu dupa ea. Ce mi s-a parut ciudat a fost ca un tip la vreo 30 de ani, bine imbracat, dargut, curat, a luat-o si el pe acolo si parea atent la cantecelele noastre. M-am mai oprit s-o pun pe Cata la tufis, ca nu avea pampers pe ea... el s-a invartit pe acolo. Cand eu si Cata ne-am asezat pe gardul bisericii, el s-a asezat vizavi, mai la dreapta fata de noi, pe gardul ce imprejmuia spatiul verde. Dupa ce am convins-o pe Cata sa mergem sa luam un taxi, ca o dureau picioarele si era obosita, ne-am ridicat... Atunci s-a ridicat si tipul ala, s-a repezit la mine si mi-a smuls mobilul. Evident ca nu puteam sa ma duc dupa el, ca eram cu Cata. Mai era un singur barbat in zona, dar cu piciorul in ghips. A incercat sa se duca dupa hot, dar i-am zis ca nu are sens... oricum, nu aveam cum sa alerge. Tocmai asta ma scoate din sarite... a actionat pentru ca eram cu Cata de mana si nu puteam sa fac nimic. Anyway, de luni o sa pot folosi acelasi numar de telefon. Am pierdut cateva numere importante si mi-am facut o groaza de nervi pentru situatie, nu neaparat pentru un telefon. Era in plina zi, intr-o zona OK, unde e lume multa, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Galina, la multi ani ! Sa-ti traiasca bebe, sa creasca mare, frumos, destept, sa fie iubit si sa aiba noroc !
Ril, bafta in continuare !
Brenda, ce sa zic... asta e Romania.

O dupa-amiaza frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Miha, si Cris al meu termina clasa a VII-a, asa ca anul viitor avem amandoua emotii.
Una peste alta el e baiat bun, pacat mi-ar fi sa ma plang. S-a cam saturat el de scoala, il vad ca mai trage chiulul si mai da rateuri, insa daca imi aduc aminte ca eu la varsta lui eram mai rau ca el, nu-mi vine sa-i zic nimic.
Probabil ca va termina cu 9.40 semestrul asta, ceea ce nu e rau pentru un copil care tot anul s-a impartit intre scoala si handbal si pe care eu una nu-l ajut cu nimic la teme.
Abia asteptam amandoi sa ia vacanta. O sa faca pregatire la matematica si pe perioada verii, dar mai rar, o data la 2-3 saptamani, mai mult asa de antrenament, sa nu-si iasa din mana.
La romana n-am gasit inca un profesor care sa-mi convina, iar la geografie, caci asta si-a ales, a spus ca invata singur, nu e nevoie de pregatire.
Cam asta ar fi, cred ca eu am emotii ami mari ca el pentru anul urmator, dar le vom depasi impreuna si sunt convinsa ca va fi bine.
Am un baiat destept si am incredere in el.

Ioana...apropo de patania ta...nici nu stiu ce sa comentez. Vorba ta...asta e Romania, astia sunt oamenii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Multumesc pentru urari. Noi suntem bine sanatosi si foarte fericiti. Am dansat cu bebe, evident cu fitze si figuri de mare lord, a fost un dulce
Bebe e si mai fericit ca mami ca de cadouri, tort,alea, alea. Acu doarme cu capul pe piciorul ursului de plus care e cam cat el de mare.
Bafta studiosilor la examene.
Incepe o noua saptamana de alergatura. Va pup pe toti si sper sa aveti o saptamana mai buna ca a mea.

Mergi la inceput