Clipe din trairile sufletelor noastre....(8)
Raspunsuri - Pagina 6
artar spune:
'Neata, fetelor! Tocmai eu fac cafeaua azi? Ce faceti, pe unde umblati?
Eu am o zi plina de emotii, imi vin de la Autoritatea tutelara acasa..stiti si voi cum e..asa e legea si nu ai ce face..Desi eu nu prea inteleg...daca noi ne-am inteles asupra incredintarii copilului, el e plecat 7-8 luni pe an, cine sa ia copilul, statul?...Ma rog, asta e cutuma..ne supunem...
Sper sa fie totul bine!
Va pup si o zi buna!
Oana si Robert
KUKI spune:
Wow, Oana ce surpriza !
Si ce cafea buna faci
Nu-ti face griji cu autoritatea tutelara, e doar o formalitate.
Eu azi am o zi grea. Va povestesc mai tarziu.
Deocamdata va pup si sa avem o zi buna cu totii.
cati 73 spune:
Buna dimineata!
Il pup , mai, pe asta mic, pentru ca merita!Desi, aseara s-a bagat pe sub rochia mea si eu, de colo, l-am intrebat ce cauta...Si el, cica, puta...Cred ca astia de mici sunt afemeiati...Imi da bretelele jos de la bluza si il apuca pupatul tocmai pe gura.Da' asa, cu foc!
In fine, o sa plec la tara, dar vremea asta e cam ciufuta...Ca si mine, Kuki!
Cat despre cozonaci, mai negociem...ca nu prea mai fac excese ...gospodaresti!Oricum, observ ca mancati cam mult!Eu mananc o perioada de toate si apoi ma loveste o anumita stare de ...blegeala (cand, de obicei, sufar dupa vreun "barbat")si nu mai pot manca nimic. Totul in sila... Incercati si voi o indragosteala de aia tampita si sa vedeti ce slabiti fetelor, fara nici o dieta!!!
Gata, ma apuc de treaba!
Paaaaaaa
P.S.Alma, profu' din BZ mi-a scris pe mess ca a venit in Galati si ca o sa mai vina la Inspectoratul Scolar!
alma spune:
Buna dimineata! Eu tot cu ceaiul la purtator. Boala asta nu se da dusa, inca ma mai lupt cu ea. Si ma mai lupt si cu nervii mei, nu stiu ce am, ca de la un timp nu-mi mai convine nimic, stau tot intr-un stress.
Cati, a venit in Galati si... nimic? Nu v-ati vazut? Daca tot mai are drumuri pe-acolo, sa nu mai pierzi ocazia, macar sa vezi ce-i de capul lui!
alma spune:
Aoleu! Acum am vazut cate mesaje am ! Ptiu! Ptiu!
PS: De-asta l-am scris pe asta, sa nu raman asa pana data viitoare.
KUKI spune:
Mai Cati, pai ..ieri imi ziceai ca ce atata iubire si azi ne recomanzi o indragosteala
Noi avem un coleg nou angajat de vreo cateva luni la marketing, are vreo 34 de ani si i se scurg ochii dupa mine, deja stie toata lumea pe-aici. I-au spus colegii ca sunt divortata, cu un copil...cica nu-l deranjeaza, lui ii plac si gata.
Numai cat intru la ei in birou si se schimba la fata, e vizibil.
Dar desi are 34 de ani are asa...o fata de copil, parca ar fi Cris al meu. Nimic nu-mi inspira.
Offf, de ce n-am avut si eu norocul sa angajeze unul asa la vreo 40 de ani, copt bine sa stie ce e cu el pe lumea asta. Asta ma place ca un elev de liceu, se inroseste si se balbaie.
Ce naiba sa fac cu el, nici la o cafea n-as iesi cu el ca parca m-as astepta sa-si comande un pahar cu lapte.
Editez ca mi-am amintit ce mi-a spus mie candva o batrana "decat sa il iubesti tu pe el, mai bine sa te iubeasca el pe tine".
danim spune:
Oana e gata tura a 2a? Ca eu ma trezesc mai tirziu :)
Iulia io zic ca sunt o gramada si la 40 de ani care n-au habar pe ce lume sunt. asa ca...iesiti la cafea si vezi ce-i poate capu'. s-ar putea sa ai o surpriza placuta.
pina una alta, mie mi-a ramas in cap melodia moldoveanului de la Eurovision (aia cu Loca ). ce ma fac????
Dani
artar spune:
E gata si tura a doua...trebuie sa fie toata lumea multumita ca doar de aia ne intilnim aici!
Am trecut cu bine intilnirea, a fost intr-adevar o formalitate...pe 5 iunie e runda finala si sa speram ca e gata totul, ca m-am saturat de avocati,procese..bla,bla,bla...
O zi buna in continuare la toti!
Oana si Robert
Miha68 spune:
Buna ziua fetelor!
Am papat si eu un pic pt ca am umblat de zuza azi cu asta mica cu tot, in vizita la o fosta colega, am mancat pepene, na, am stat un pic la taclale si m-am intors acasica pt ca am examen maine deci tre' sa-nvat.
Brenda, sunt la Spiru Haret, Socio-Psiho, anul I, forma ID. Am scris pe forum la Socio-Psiho Spiru Haret
Toate bune la toata lumea, da?
Pupici
Miha
KUKI spune:
Nu, nu sunt toate bune, dar m-am agitat pana acum de ma doare si capul, acum gata. STOP.
Toate sunt rezolvabile, asa ca ce-o fi o fi.
Miha, ieri mi-ai facut pofta de ciocolata cu alune (dar n-am mancat totusi), azi mi-ai amintit de pepeni...mmm...
Oana, vezi, ai scapat si de asta si pe 5 iunie scapi de tot si nici sa nu te mai uiti in urma, ca nu merita.
Dani, nu ma incurc mai, cu pustiulica ala. De ce sa ma leg la cap daca nu ma doare ? Doar ca ma gandeam asa...cand apare unul care sa ma placa, na belea, nu-mi place mie, ca e prea tinerel si sfielnic.
Stiti vorba aia "te marita babele"? Ei bine...nici babele nu ma mai marita.
Alma, cum te mai simti ?
Brenda, nu mai fi suparata. Poate ca defapt ai ales bine, ia mai gandeste-te si poate vor mai fi ocazii, cine stie ?
Chiar am nevoie de o cafea sau de un Red Bull, am cateva nopti de cand nu pot dormi si stres si nervi si tensiune...si lucrez si maine.