Clipe din trairile sufletelor noastre....(8)
Raspunsuri - Pagina 23
KUKI spune:
Blu eyes, bine ai venit la noi.
Vad ca nu m-am facut inteleasa. Am rasturnat dulapul ca nu ma mai incape nimic si nu mai stiu cu ce sa vin la serviciu.
Si acum ce credeti ca fac ? Mananc coicolata de casa Facuta de un coleg
Miha, am vazut pozele. Super mamica si super fete. Sa-ti traiasca si sa fiti fericite si linistite toate trei.
danim spune:
Eu vinerea ma bucur cel mai mult ca nu tre sa ma gindesc in ce sa ma imbrac. Pen'ca e zi de blugi la munca!!!!
Da' lunea....e alta poveste.
Pina una alta ma duc sa-mi fumez cafeaua de dimineatza :) care mai vine?
Miha68 spune:
Mercic Iulia ... la fel la toata lumea!
Deci sa-nteleg eu ca avem aceeasi problema? Eu am de gand imediat ce incep cu diversificarea sa incep un tratament cu elixir din fructe de soc si extract din mladite de zmeur, pt fibrom si chist, dar am elixirul e f bun pt cure de slabire. Asa ca... poate le fac pe-amandoua
http://community.webshots.com/album/550687772TSZHvr
KUKI spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
Nuuu, eu am luat primii blugi si primul tricou din garderoba. Dupa care ma infiintai la scoala cu cozonacul copilului.
Acu mi-a picat fisa! Azi e ziua copilului ?
Daca da, La multi ani sa fie sanatos si norocos.
Cati ani, baietel sau fetita?
brendamitran spune:
La multi ani,blue eyes! Sa-ti traiasca puiul si sa te bucuri de el!
Bine ai venit printre noi....
Numai ca....fa-ma si pe mine sa inteleg prin ce meleaguri te afli? Ca nu pot pricepe!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
She spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
Asa e, fu ziua a 7ea aniversare a lui.
Multumesc mult de urari.
Sa-ti traiasca!!!Sanatos si iubaret!!!!
blue eyes spune:
O sa fie, She. Ca o sa-l educ eu, sa stie ce inseamna respectul pentru femeie. Am uitat sa va spun ca azi, dupa scoala, al meu flacau a venit cu 2 fetite acasa, iar a treia a sunat sa se alature grupului. Si uite-l pe al meu fecior ce s-a balacit toata dupa amiaza in gradina cu trei copile. Asa Don Juan ce am.
Va multumesc tuturor pentru urari.
Brenda, unde stau eu ...vine ploaia acus.
alma spune:
Bine ai venit, Blue eyes! La multi ani baietelului, sa fie sanatos si sa o bucure pe mamica lui!
Brenda, gata bagajele? Daca nu mai apucam sa vorbim azi, drum bun si vreme frumoasa!
brendamitran spune:
Neatza!
Abia acum ma apuc sa fac bagajele,ca plecam pe la 2....
Deja sint obosita,si,ca de obicei in cazuri din astea,nu pot sa ma adun,nu stiu cu ce sa incep,asa ca m-am oprit la cafea cu voi intai....
Am vazut prognoza pt.saptamana viitoare si se anunta pt.C-ta numai 30-32 grade,sper sa nu scoatem limba de cald pe acolo,ca eu nu suport caldura mare....
Maine avem concursul,astazi ne cazam in Mamaia,va fi cam jenant,ca o sa dorm cu parintii lui Alex in camera,dar maine decolam spre Saturn,unde vom ramane numai noi,femeile,cu copiii si va fi mai bine....
Mi-e greu sa cred ca voi reusi,dar vreau sa incerc sa ma odihnesc,ca oboseala isi spune cuvintul.Sper sa nu se vada asta si la Diana,la concurs!Dupa locul 7 la Galati(ca 7 a fost pina la urma),eu zic ca se poate si mai bine....
Va doresc o zi buna si o saptamana minunata.O sa-mi fie dor de voi,asa ca va pup pe toate!
P.S.Blue eyes,tot nu pot sa te localizez.....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran