Clipe din trairile sufletelor noastre....(8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Buna dimineata! Azi chiar am nevoie de o cafea mare, fara adaosuri, poate reusesc sa ma apuc si eu de treaba.

Aseara am fost la scoala, sa cotizam pentru incadrarea cu profesori la clasa a 5-a. Din 29 de parinti, am fost doar 6. Mai mult de-atat n-am ce sa spun...

Ma gandesc din ce in ce mai mult sa migrez spre capitala, insa nu stiu in ce masura se va adapta Diana acolo, scoala noua, fara prieteni, un mediu total necunoscut pentru ea. Am aplicat deja la cateva joburi, macar sa merg la interviu, sa vad cum e. Poate ma ajutati voi, fetele din Bucuresti, cu niste indrumari sau niste pareri vis-a-vis de ce inseamna pentru un provincial stramutarea dintr-un loc in care nu se intampla mai nimic, intr-unul plin de agitatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Alma, hai sa te incurajez eu putin.
Noi ne-am mutat in vara in care Cris trecea clasa a V-a la Iasi.
Nu-ti face griji pentru Diana, se va adapta mai repede decat iti imaginezi. Oricum in clasa a V-a se mai schimba si colectivul, apar profesorii pe care oricum nu-i cunoaste nici la Buzau, asa incat va suporta usor schimbarea.
Poate ca nu se compara calmul Iasiului cu agitatia Bucurestiului, insa pentru copii oricum e o schimbare in bine, un progres. Diana va avea in fiecare zi ceva de descoperit, ceva nou de vazut, de vizitat, copiilor le plac chestiile astea, ii provoaca.
Prietene isi va face usor si repede la inceput vor fi colegele de la scoala, apoi fetele de la bloc, poate o duci sa fac un sport sau altceva, sa mai aiba o preocupare.
Curaj, ai sa vezi ca va fi mai usor decat te astepti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Multumesc pentru incurajari, Iulia!
Nu stiu de ce mi se pare dificil pentru o fetita sa traiasca in Bucuresti. Aud tot felul de incidente in care sunt implicati copii si mi-e teama. Nu voi avea parintii aproape, s-o mai supravegheze cand sunt la job. Nu stiu inca ce voi gasi, poate voi lucra mai multe ore decat acum, se va mai adauga si distanta intre locul de munca si casa, asa incat ea va fi mai mult singura. Nu-mi pot permite sa stau o perioada acasa, pana se va mai obisnui ea cu mediul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna.:)

Alma, cred ca Diana isi va face repede prieteni la scoala.
Kuki, ti-ai gasit apartament ?
Brenda, Diana ta ce mai face ?
Cati,in sfarsit ma pot lauda si eu ca a scapat Cata de tot de pampers. Si nu a mai facut deloc pe ea de aproape doua saptamani. Si a vrut direct la WC. :)))) Nu pot sa creeeed.
Cata face prostii la gradi, am inceput sa primesc reclamatii de la mamici ca ii bate pe ceilalti. E drept ca si ea vine cu cate o buba de la altii...:D
I-am gasit o gradinita particulara, pe langa Antena 1. O sa ma duc s-o inscriu acolo. Din toate pe care le-am vazut cel mai mult mi-a placut Mark Twain, insa taxa e e muuult prea mare.

Si acum, ca tot e vineri seara si cica weekend...

WORLD'S SHORTEST FAIRY TALE

Once upon a time, a girl asked a guy, "Will you marry me?" and the guy said, "NO!" And the girl lived happily ever after and went
shopping, dancing, camping, drinking, always had a clean house, never
had to cook, and never had a headache.

THE END

Sa aveti un weekend frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Ioana Sora
Si acum, ca tot e vineri seara si cica weekend...

WORLD'S SHORTEST FAIRY TALE

Once upon a time, a girl asked a guy, "Will you marry me?" and the guy said, "NO!" And the girl lived happily ever after and went
shopping, dancing, camping, drinking, always had a clean house, never
had to cook, and never had a headache.....

Si a inchis ochii in Pace...... Promovand pana la sfarsitul zilelor ei dragostea frateasca intre femei si Sfantul vibrator !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

E greu sa accepti ca lumea se invirte si fara ajutorul tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Darael, corect. Povestea asta e o reclama mascata la baterii... cu garantie pe viata.:))

Mergi la inceput

Toata lumea doarme??? Iar sunt prima, iar fac cafeaua.

Ioana, esti in urma. Am gasit si apartament, am schimbat si masina si culoarea parului...mai am de lucru cu cateva mentalitati mostenite de unde nu trebuie si gata, devin un om nou.

Si iarasi e una din sambetele in care muncesc[bang. Zicea cineva ca e week-end???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Buna dimineatza!
Un week-end placut si plin de soare tuturor si.....sa revenim la ale noastre....
Darael,zau,sa nu transformam acest subiect intr-un fel de "care este idolul tau",unde batem campii si vorbim despre ce ne trece prin cap la momentul respectiv....
Pt.mine subiectul asta a insemnat si inseamna mult,este locul unde am reusit sa uit de multe,locul unde mi-am gasit prieteni si ramane in continuare locul unde vin ca acasa,unde gasesc in fiecare zi o mica "familie".....
Asadar....v-am facut cafelutza,iaca.....am mincat toate capsunile aseara,dar daca va aranjeaza niste cirese,vi le las pe astea....
Va pup si o zi buna!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Brenda, am postat cam in acelasi timp...acu ce facem cu atata cafea?:))
Darael n-a prins spiritul acestui subiect. Nici n-avea cum.
Eu am sa-i ignor remarcile usor rautacioase uneori fie ca sunt sau nu ascunse pe dupa o floricica. Cu care nu prea se face primavara...

Mergi la inceput