Clipe din trairile sufletelor noastre....(8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

hi, fetelor!
Aveti nevoie de fortze proaspete in clubul vostru? nu de alta, da' asa am chef de-o palavrageala.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Se da examen de intrare :)

http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

Mai voi ati innebunit????
Chiar va intilniti la Galati???

Asa!!!
Fara noi astia amaritii??

hai va pup si faceti-o lata.

Incalzirea pt vara nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Galatiul nu mai scrie, e clar de ce... Scrisesem ieri un mesaj, dar a intrat copilul si mi-a inchis pagina inainte sa-l trimit . Astept vesti de la Brenda, ce-o fi facut Diana?
Ori ati facut-o lata aseara si acum nu va puteti trezi?
Ma batea gandul sa iau si eu trenul ieri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Am facut-o aproape lata.

In primul rand Diana a ajuns pana in semifinala, ceea ce nu e rau deloc.

In al doilea rand s-a ales praful de dietele noastre. Sarmale, tort, cozonac...bere...capsuni cu frisca...nu mai zicem ca n-are rost.

Am incercat sa ardem vreo doua-trei calorii intr-o plimbare pe faleza, dar n-as crede ca am reusit. Eliza si Alma, pacat ca n-ati venit si voi, ne reveneau mai putine sarmalute pe cap de locuitor. Asa, Cati si-a batut joc de noi, ne-a pus in farfurie.."fara numar"

Si in al treilea rand...mie imi venea sa lacrimez asa, nitel cand au plecat fetele.

Ehhh...asta e, mai rabdam pana data viitoare.

Voi ce ati mai facut ?

Elle, bine ai venit la noi. Avem nevoie de intariri si la palavrageala nu ne intrece nimeni.

Editez ca sa o felicit pe Alma pentru zecele de ieri de la examen (stiu tot). Uite ce fete destepte avem in gasca! Bravo, Alma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Hello, uite si io pe aici... Am avut niste zile de cosmar, dar au trecut. So, la multi ani pt 1 iunie. Sper ca v-ati distrat la Galati. Alma, bravo ! Diana, felicitari si tie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Bun asa, atunci bine v-am gasit, fetelor
Cu cine sustin deci, examenul si in ce consta, rilbuc?

Mergi la inceput

Vezi ca avem o comisie de examinare cam mare. Ca sa treci examenul trebuie sa faci cafeaua cat se poate de dimineata. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ia mai termina ril cu reguli din astea,tie ti-a pus cineva vreo conditie cind ai venit aici?
Din contra,te-am primit cu bratele deschise si neconditionat!
Asa ca....oricum cafeaua o fac eu,ca mi-e greu sa cred ca se mai scoala cineva ca mine la 4:30 dimineatza......

La Galati fu super fain,am mai pus vreo 2-3 kile pe mine,fetele astea sint faine si le multumesc pt.ospitalitatea lor si pt tot ce au facut.Multumesc ca le-am cunoscut,mai rar in ziua de azi sa intilnesti asa oameni......

Din pacate Diana a terminat pe locul 8,nu a reusit sa intre in finala si s-a cam lasat cu plinsete,dar galatzencele astea stiu sa incurajeze omul asa ca am iesit zimbind pina la urma din toata povestea.....

Raducu e un dulce si jumatate,mi-e tare drag si ii doresc tot binele din lume.A compensat zbenguiala alor nostri si nebuniile pe care le-au facut!

Ce-i drept......io am lacrimat de-a binelea cind am plecat,da' n-am vrut sa ma vaza nimeni,asa ca am facut tot posibilul sa ma ascund.....

De intors o sa ma intorc sigur acolo,e mare lucru sa ai prieteni pe lumea asta si cind ii ai,trebuie sa te bucuri de ei cit poti....

Uliyuuuuuu.....am cazut in butoi,asa ca plec sa dorm!
Seara buna si.....Elle_seb bine ai venit!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Uf, Brendo mama, nu mai stie omu' de gluma...

Mergi la inceput