Mamici casnice (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor sper ca nu betzi tot felu de magarii ca sa slabitzi.putina miscare si kg dispar.si linstiti-va ca vin fructele si legumele proapete.parca vad ca peste 2 luni va plangeti ca trebuie sa va schimbati garderoba.

va tzuc si mai vin.......

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

a adormit Isabella. Am cetit tot ce atzi scris.
Bianca lasa ca era mai buna cafea fara cafeina, dar ia spune tu secretul, de unde stiai ca o sa apara Cami, sau v-atzi messengerizat si-tzi spuse
Dana itzi dau eu, dar miine, retzeta de la tortuletzul cu pishcoturi, nu ingrasha ca e facut cu brinza de vaci si iaurt, e drept si putzin lichior si... dar itzi spun miine, e foarte bun si pentru copii si pentru grase ca mine
Flavia asha, tragi cu ochiul la ce se scrie pe aici, de alaltaieri, te-am zarit aseara un pic si dupa...
Mai cuscra asha te lauzi ca ai ceas cu cuc, intretzinel bine sa creasca mare si voinic
Ioana si eu cred ca-i de la ochishori, dar poate o fi vreo anemie, lipsa de calciu ceva. Vezi si tu ce spun doctorii .

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

aaa, tot eu sint, am pus in albumul nostru comun, poze de cind ma maritai... ulala ce frumos era si ce tinerica mai eram

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

daniela , pai, banuiam ca e cam ora ei de trezire si nu face un pas fara DC.auzi da tu la cat te trezeti? ca sa te astept si pe tine cu o cafelutza calda.

va tzuc si mai vin........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

iara nu dormiti?

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

daniela super poze si superba printesa ai.auzi , fara suparare da nu vaz mare diferentza( sa merg la ofta la control).aaaa , ba da vad o minune mica si frumoasa care te-a transformat in mamica.

va tzuc si mai vin..........

Mergi la inceput

dana , cum sa dormim? la ora asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

aha

bantuiti

acum a adormit si lucas,ce as vrea sa adoarma si el putin mai repede,poate cu timpu se mai regleaza.

fetelor dans

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

dana eu vin cu muzica.

Mergi la inceput

bag sama ca nu va place muzica mea.

pe unde sunteti?

Mergi la inceput