Mamici casnice (47)
Raspunsuri - Pagina 4
Bimilit spune:
fetelor sper ca nu betzi tot felu de magarii ca sa slabitzi.putina miscare si kg dispar.si linstiti-va ca vin fructele si legumele proapete.parca vad ca peste 2 luni va plangeti ca trebuie sa va schimbati garderoba.
va tzuc si mai vin.......
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Danelutza spune:
a adormit Isabella. Am cetit tot ce atzi scris.
Bianca lasa ca era mai buna cafea fara cafeina, dar ia spune tu secretul, de unde stiai ca o sa apara Cami, sau v-atzi messengerizat si-tzi spuse
Dana itzi dau eu, dar miine, retzeta de la tortuletzul cu pishcoturi, nu ingrasha ca e facut cu brinza de vaci si iaurt, e drept si putzin lichior si... dar itzi spun miine, e foarte bun si pentru copii si pentru grase ca mine
Flavia asha, tragi cu ochiul la ce se scrie pe aici, de alaltaieri, te-am zarit aseara un pic si dupa...
Mai cuscra asha te lauzi ca ai ceas cu cuc, intretzinel bine sa creasca mare si voinic
Ioana si eu cred ca-i de la ochishori, dar poate o fi vreo anemie, lipsa de calciu ceva. Vezi si tu ce spun doctorii .
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Danelutza spune:
aaa, tot eu sint, am pus in albumul nostru comun, poze de cind ma maritai... ulala ce frumos era si ce tinerica mai eram
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Bimilit spune:
daniela , pai, banuiam ca e cam ora ei de trezire si nu face un pas fara DC.auzi da tu la cat te trezeti? ca sa te astept si pe tine cu o cafelutza calda.
va tzuc si mai vin........
Bimilit spune:
daniela super poze si superba printesa ai.auzi , fara suparare da nu vaz mare diferentza( sa merg la ofta la control).aaaa , ba da vad o minune mica si frumoasa care te-a transformat in mamica.
va tzuc si mai vin..........
Dana_ch spune:
aha
bantuiti
acum a adormit si lucas,ce as vrea sa adoarma si el putin mai repede,poate cu timpu se mai regleaza.
fetelor dans
Poze cu Lucas