Mamici casnice (47)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaela amalia spune:
Si eu am cam terminat treburile, numai ca astept sa mi se trezeasca mandra si tuleo de acasa...
hot, special tinuta pentru CAMI
pe diseara
Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.
Danelutza spune:
... salutici si... cine da o cafeaaaaa , ca m-a scurs de vlaga Isabella. Am avut concert asta noapte pe la 2, am banuit ca i-o fi fost cald, asha ca, gata azi am impachetat plapumioara, am trecut la paturica in cearsaf, pe urma trecem la bulanashe goale
Bianca eu nu ma trezesc prea dimineatza, doar la 8, dar din pat ma ridic la 8.30 dupa ce termina Isabella de supt tzitzica, si cum Romania e cu o ora inaintea Elvetziei, deja e tirziu si-i facuta cafelutza, de voi harnicutzele. Aaa, multzumesc, m-ai facut sa ma simt tinara ca atunci cind eram mireasa si ... mindra tare de odrasla lu'mami.
Deci Dana ch si cu Bianca, s-au facut cuscre
peste noapte
Cetesc mai departe...
Mihaela sa-ti fie de bine galbeneala, de-acum galbena ramii, nu mai dau aici nimic, un rachiu, o tzuica, dupa un anumit nr. de mesaje
Flavia sint mai batirna cu trei ani mey. Nunta am facut-o aici in Elvetzia, iar in coshuletz erau cadouri pentru invitatzi, saculetzi micutzi iar inauntru erau bombonele, buneeee speciale pentru nuntzi, biletzel cu numele mirilor si data si o rama pentru fotografii din argint. La botezul Isabellei am avut bomboniere, asha se cheama, strugurashi din argint, tot asha cu bombonele si numele Isabellei. rochia de mireasa, era de fapt fusta si bluza sexyyyy
Eu merg cu Isa la cumparaturi, o pun in funduletz in carutz si da-i prin supermercat...
Adinella sa va fie de bine dintzishorii. Cred ca Isa de asta ma tot urla de vreo doua noptzi, am vrut sa vad azi, dar n-a cascat gura nici cu cleshtele sa ma uit.
Svetlana sa-l salutzi pe bebe miine si din partea noastra, zi-i ca-l asteptam cu nerabdare.
Georgi dar te-ai suparat rau, de puseshi biciul pe noi...
Alina lasa fata in pace, daca-i educata, stie ca pipi se face la olitza, nu peste tot in natura.
Gata, dispar cu nasul in perna... sper sa si adorm...
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
maria2mami spune:
Mai fetele ...ieri am dormit ca un de la 2 la 7 searasi de dim am avut iar pb cu
Sunt franta de nu mai pot....cred ca-i iau 2-3 zile de concediu.....ca sincer, nu mai am putere sa ma dau jos din pat de dimineata.
Mihai a cantat din suflet, era super motivat, arata super...ce sa mai...au aparut maimutoii aia Huuuuuaa Finlanda!!!
Ce rau mi-a parut....si acum sunt suparata, mai ales ca am facut un efort supraomenesc sa stau pana la ora aia treaza
Daca zic prostii....scuze de de la stress si oboseala
"Mami...hai sa mancam cevaaaa de mancaleeee"
mmiha
diadaniela spune:
nu zici prostii ,ca si eu am fost (si inca mai sunt) varza de suparare. Mihaita merita sa castige. a avut cea mai buna melodie.asta-i pt cine a votat pt dracii aia !
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Bimilit spune:
daniela , vezi ca mai am un fecior ,de un an si trei luni, si poate poate ne incuscrim.uite pt tine tare.
cami nu ti-ai rezolvat cu netu? hai ca asteptam poze cu robert bronzat.
cuscra , da cam mult dormi.ce mi-a facut nora la teza?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
ange spune:
mihaela_amalia,senx pt. hot coffe tocmai mi-am pus una fierbinteeee si cu frisca multa
auzi,da ce galbena esti mai colega! félicitations!
ziceai ceva de caldura.E cald la Romanica? moama ce super trebe' sa fie
La noi tocmai s-a anuntat ca s-au batut recordurile la ploaie(la zilele consecutive).Ploua de 10 zile aproape non stop
la noi e liber astazi.o sa am copii acasa.ce vom face nu stiu.Magaz. sunt inchise si afara ii da cu ploaia intr-una
mmiha,imi place semnatura ta"hai sa mancam ceva de mancalee"
Danelutza,vise placute.Probabil azi noapte nu ai avut bilet pt. concertul Isabellei deasta nu ti-a placut
Dana,ce mai zici colega?nimic nou pe meleagurile tale?
bimilit,simpaticut bancul.Eu una astept vremurile alea poate doar asa sa slabesc si eu
Flavia,ooooo doamna a fost harnicuta!!! ai mutat mobila prin casa ce ai facut de te-a rupt in halul ala de trebuie sa faci dodo?
Sau numai gandul ca ai intalnire cu pretenii tai te oboseste?!
alexa si mami,ehehee pai asa e si domnisorul meu nu face pipi decat acasa la el,la toaleta lui.Este un intreg circ cu pipi in orasTine pana ajungem acasa daca ai pomenit asa ceva.Cand ajungem face cate 1 L.Si nici acasa nu face oricum.E!!! se urca pe scaunel,ii tine mami putza,tragem apa inainte,dam cu clor in wc,cu parfum in baie Este tare sensibil Daca simte un miros "deosebit" vomita.La gradi daca vede educatoarea cand schimba pampersul la vreun bebe-vomita,daca unul dintre noi mananca ceapa sau usturoi si apoi avem tupeul sa-l pupam si el simte miros naspa-vomita
Si uite asa
o zi buna.
revin.
ange spune:
Dana,care ce si unde cu mihaitza?
dezvolta sa priceapa si "je"
Bimilit,tu faci misto de mine? ce poze sa-i fac cand eu eram disperata sa-l spal ca plecam la piscina si arata ca un pui de negru facut cu o alba
O sa-i fac astazi ca inca e baiatul bronzat dar nu stiu daca se va vedea in poze.Incerc
ange spune:
alexa si mami,uite ca sa fiu convingatoare am pus o foto cu Robert de acum 5 min. la toaleta.Tocmai trecusem eu pe acolo dupa ce bausem cafeaua si apoi a vrut el sa faca pipi.
Uite cum face el pipi cand miroase "frumos" in baie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=29af&.dnm=1ecare2.jpg&.src=ph
Bimilit spune:
cami , robert al tau parca ar fi cuptilu meu. exact asa fac eu .tzuca-l apasat din partea mea.
cuscraaaaaaaaaaa , unde esti?
PS la mine ploua.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!